Şimdi Ara

SonBirSarkiAzizBaskan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dünkü ruhtan sonra artık zerre umut kalmamıştır. Şampiyonluğa bu kadar yakınken bu kadar uzak kalmak tarihi fırsatı tepmek ruhsuzların işidir. 3 sene dişimizi sıktık artık sıkacak diş kalmadı. Gereksiz kusurdan kibirden ve beceriksizlikten ibaret Ali koç ve yönetimi ile maç sonu dümenden üzüldükleri görülen bu kadro bu işi becerememiştir. Müneccim olmaya gerek yok 2+2=4. Ali koç ve yönetim istifa. Aziz başkan göreve gelsin gelmesin helallik almadan bu çözülmeyecektir.


    #SonBirSarkiAzizBaskan




  • Mevcut durumdan cok daha iyi olacagimiz kesin. Koc un karsisina Aziz baskandan baska kimsede cikacak yurek yok zaten. Her sey gulluk gulistanlikken herkes aday olur. Helallik sart.

    #SonBirSarkiAzizBaskan
  • Arkadaşlar bugün bu kadar yüksek borç batağındaysak sebebi Aziz Yıldırım bunu unutmasanız iyi edersiniz. Fenerbahçe için herşeyini vermiştir eyvallah lakin 3 temmuz olayından sonra tahliye olunca bırakmalıydı.


    Ali Koç bence başarılı bir başkan değil lakin başarısız da değil.

  • Bu başlık antu’da da açılmıştı. Ki o antu eski başkana hakaret ediyordu.eeee Allah’ın sopası Yok.
  • Gelinen noktanın sebebi zaten Aziz Yıldırım! Ali Koç, borçsuz, para içinde yüzen bir kulüp aldı da mı başarısız oldu, transfer iyidir kötüdür o ayrı bir konu ama adam transfer yapabilmek için kendi şirketlerini sponsor yaptı kulübe, şaka mısınız nesiniz. Son bir şarkıymış, taraftarı bölüp, stada istediğini alan istediğini almayan, kulübü borç batağına sürükleyen adamdan şarkı değil olsa olsa ağıt olur.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.