Şimdi Ara

Sonbahar 2019 Animeleri Öneri/Kısa İnceleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sonbahar sezonunun ortasını geçtik, ben de çok anime izlemeyen, takip etmeyen, bütün sezonluk animeleri izlemeye zamanı olmayanlar için bir inceleme konusu açmak istedim. Bu sezon izlediğim animeleri kısaca inceleyip puanlayarak net bir öneri listesi oluşturdum aşağıda.

    Geçen sezondan sarkan animelere bakmıyorum listede, ve ayrıca sizin izlediğiniz ama listede olmayan anime varsa incelemelerinizi konuya eklemek isterim.

    Boku no Hero Academia 4. Sezon
    Sonbahar 2019 Animeleri Öneri/Kısa İnceleme


    Yeni nesilin Shouneni olarak isimlendirilen serinin 4. sezonu. İnsanların Süper güçlerle doğduğu bir dünyada süper gücü olmayan bir çocuğun başından geçenleri anlatıyor. İlk 3 sezonda olduğu gibi mangaya sadık, animasyonu kaliteli klasik bir shounen. İlk 3 sezonunu izlemeden (mangayı okumadan ya da) girmeyin ama buna.

    İlk 3 sezonu izlemediyseniz: 4/10
    İlk 3 sezonu izlediyseniz: 8/10

    Sword Art Online: Alicization - War of Underworld
    Sonbahar 2019 Animeleri Öneri/Kısa İnceleme


    SAO Alicization adaptasyonunun 2. sezonu. Hikayeye çok girmek istemiyorum, çünkü bu animenin başlangıcı ile 1.sezonun bitişi birleşik aslında. Ama yine bir 2. sezon olduğu için ilk sezonu izlemeden girmeyin. Animasyonları mükemmeldir, ama adaptasyonu olduğu kitap maalesef biraz ergen fantazisi. Yine de ergen fantazisi olduğu kötü olduğu anlamına gelmez.

    İlk sezonu izlemediyseniz: 3/10
    İlk sezonu izlediyseniz: 7/10

    Kono Yuusha ga Ore Tueee Kuse ni Shinchou Sugiru
    Sonbahar 2019 Animeleri Öneri/Kısa İnceleme


    Anime Ristarte adlı bir tanrıçaya S(en yüksek) tehlikeli bir dünyayı kurtarma görevi atanmasından sonra Ristarte Ristarte'nin çağırdığı kahraman'ın başından geçenleri anlatıyor. Ama bir ayrıntı var, kahraman aşırı titiz! Bu sezonun en iyi komedisi, animasyonları güzel (ED dışında, ED yokmuş gibi davranın) karakterlerin hepsi eğlenceli ve interaksiyonlar iyi düşünülmüş. Bu sezonun en eğlenceli serilerinden.

    8/10

    Assassins Pride
    Sonbahar 2019 Animeleri Öneri/Kısa İnceleme


    Biraz kabaneri, biraz fantazi, biraz kılıç biraz da tatlı kızlar katalım düşüncesiyle oluşturulmuş; hikayesi sağlam olmayan bir aksiyon animesi. Aradan bir element çıkarsalar daha eğlenceli olabilirdi halbuki. Animasyonları ortalama, karakterleri sıkıcı.

    5/10

    Choujin Koukousei-tachi wa Isekai demo Yoyuu de Ikinuku you desu!
    Sonbahar 2019 Animeleri Öneri/Kısa İnceleme


    Bu sezonun bence en underrated animesidir bu anime. Kendi alanında en iyi olan 7 süper-liseli'nin kendilerini başka bir dünyada bulmasını anlatıyor. Ama bu 7 karakter de, yan karakterler de sıkıcı değil, animasyonlar yeterli, interaksiyonlar iyi düşünülmüş, dünyası kaliteli oluşturulmuş bir isekai power fantasy. İsekai seviyorsanız bir şans verin derim.

    İsekai seviyorsanız: 8/10
    Sevmiyorsanız: 7/10

    Hataage! Kemono Michi
    Sonbahar 2019 Animeleri Öneri/Kısa İnceleme


    Konosuba'nın yazarının yeni fikri olan Hataage! Kemono Michi çok güzel başlayıp, yavaş yavaş yerin dibine girmenin anime dünyasında en iyi örneklerinden biridir bence. Konsepti eğlenceli, ilk bölümlerde komedisi yerinde bir animeyken yavaş yavaş komedisini de konusunu da kaybetti. Ben 2-3 bölüm önce bıraktım, yeniden başlamayı da düşünmüyorum. Hikayesi hayvanları çok seven bir pro-güreşçinin canavar öldürmek için başka bir dünyaya çağırılması sonrasında bunu reddedip hayvanları arkadaş edinmeye çalışma çabasını konu alıyor.

    5/10

    Watashi, Nouryoku wa Heikinchi de tte Itta yo ne!
    Sonbahar 2019 Animeleri Öneri/Kısa İnceleme


    Tatlı kızlar başka dünyadan gelen op ve tatlı bir kızla tatlı şeyler yapıyor. Bu cümle ilginizi çekmediyse sevmezsiniz zaten.

    İlginizi çektiyse: 7/10
    çekmediyse: 2/10

    Fate/Grand Order: Zettai Majuu Sensen Babylonia
    Sonbahar 2019 Animeleri Öneri/Kısa İnceleme


    Bu sezonun fate animesi, taa geçen kış Promised Neverland'den eleman almaları gerekmişti, neden olduğu da anlaşılıyor. Animasyonlar top-tier, karakterler top-tier, hikaye top-tier... Ama sadece fate fanıysanız. Hikayesi Fate ile ilgilenmeyenlere karışık gelebilir, ama sonuçta fate evreni bu karışıklığıyla beraber şekillenmiş bir evren. Fate Grand Order isimli telefon oyununun 7. oyun içi hikayesini anlatıyor bu anime. İnsanlığın son kahraman çağırmaya uyumlu büyücüsünün insanlığın geleceğini kurtarmak için Gılgamış destanı zamanına dönmesini anlatıyor.

    Fate evreni hakkında daha detaylı bilgi için Fate konuma beklerim:https://forum.donanimhaber.com/fate-evreni-nedir-nasil-giris-yapilir--140309106

    Fate'in ilgilisi için: 9/10
    İlgilisi olmayanlar için: 7.5/10

    Psycho-Pass 3
    Sonbahar 2019 Animeleri Öneri/Kısa İnceleme


    İnsanların suç işlemeye meyilli olmalarına göre yargılandığı distopik bir japonyada 2 polisin başından geçenleri anlatıyor diğer sezonlarda da olduğu gibi. Animasyonu kaliteli, bölümleri 40'ar dakika, hikayesi ilgi çekici. Tek kusuru 1. sezonun var olması. O 1.sezondan sonra 2. sezon da bu sezon da haksız yargılanıyor bence.

    Diğer sezonları izlediyseniz: 8/10
    İzlemediyseniz: 7.5/10

    Honzuki no Gekokujou
    Sonbahar 2019 Animeleri Öneri/Kısa İnceleme


    En büyük sevgisi kitap okumak olan bir kızın öldüğünde kendini küçük ve çok hasta bir kız çocuğunun bedeninde bulmasını anlatıyor. Klasik isekai animeleri gibi mediocre başlayıp yavaş yavaş daha ağır konulara yönelmesiyle benim bütün ilgimi toplamıştır kendisine. Benim bu sezonki favori animem bu.

    9/10



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingocd -- 1 Aralık 2019; 16:50:51 >



  • Hataage! Kemono Michi
    Bu animeyi bende 5. bölümde bıraktım sıktı baya.
  • Nanatsu no taizai'yi de ekleyebiliriz bu listeye.
  • D. kullanıcısına yanıt
    Ben izlemedim hocam, kısa bir inceleme yazarsanız ve puan verirseniz eklerim.
  • BNHA: Her zamanki gibi sıkıcı. Shounen animeden beklediğim şeyleri veremiyor bana.
    SAO: Fena değil. Vakit geçirmek için izlenebilir.
    Psycho Pass: 2.sezondan iyi gibi şimdilik.

    Diğerlerini bilmiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 2 Aralık 2019; 23:50:55 >
  • Pyscho pass'ın hiçbir sezonunu sevmedim niye bu kadar izleniyor anlayamıyorum. Assassins Pride'ın baş karakteri direk kirito yapılmaya çalışılmış gibi, düz ve boş bir karakter.SAO'yu da sadece yıllardır izledim diye izliyorum valla sanki bu sezon izlenecek güzel dizi yok gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.