Şimdi Ara

Son yüz yılın mağduriyetini yaşıyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba öncelikle;

    09/03/2016 tarihinde aldığım Yamaha Xmax 250 motosikletimle 31/03/2016 tarihinde anadolu yakası E-5 üzerinde yine katil bayan sürücü belasına denk geldim ve bana yandan çarptı panik fren yapıp kendini benim olduğum şeride atarken. Asıl konu bundan sonra başlıyor, neyse ben düşüp bir kaç yuvarlanmanın ardından ayağı kalkarak bedensel fonksiyonlarıma bakıp sorun olup olmadığını kontrol ettim ki Allah'a şükür yoktu (ekipmana verdiğimiz parayı hak ettiğini tekrar gördük) kadın şok halindeydi aşağıya zorla indirdik tutanağımızı tutup kadın yoluna gitti bende motoru kaldırıp baktım ön tarafı yoktu komple far kırık cam kırık direksiyon eğilmiş mesnet vs. çok yakın olduğu için dikkatlice motoru yetkili servise götürdüm. Karşı tarafın sigortası MAPFRE (siz siz olun bedava birşey yapsalar uzak durun) serüven başlıyor buradan sonra 10 gün eksper ataması bekledik 2 farklı firmaya atadılar onlarda motora bakmıyormuş sigorta firmasının haberi yok ! Her neyse kavga dövüş yeni bir ekspere atadık Türeks ekspertiz diye bir firma Türker Erdoğan diye birisi anadolu yakasında çoğu motora bu adam bile denilemeyecek kişi bakıyormuş. ( Allah uzak etsin başınıza birşey gelirse bu adam eksper olursa motorunuza yaklaştırmadan eksper değişikliği isteyin) gitti servise ekspertizini yaptı bu arada servis motora 7000 TL hasar çıkardı, sonra bu kişi motoru pert edelim şase dahi sıkıntılı dedi bende tamam dedim oturduk pazarlığa 20 günlük 2000 km deki motoruma 12500 lira teklif etti dalga geçer gibi günlerce sürdü bu durum artık lanet olsun diyip kabul ettim, ettim ki paramı kurtarıp yoluma bakayım ödeme içinde beni bekleticekler. Ardından 1 hafta geçmesinin üstüne beni arayarak motora 11500 lira ödeyebileceğini belirtti bende bu sefer şalter attı tabi ardından başladık kavgaya git nereye şikayet ediyorsan et seninle uğraşamam dosyanı kapatıp yolluyorum falan diyip suratıma telefon kapattı. Günler bu sürede geçti haliyle bu güne geldik. Sigortaya şikayet üzerine şikayet ne dönen var ne bir şey söyleyen bugün sabah tekrar aradım ağır hasar biriminden haber bekleniyormuş onlardan gelecek sonuca göre pert yada onarım yapılacakmış resmen artık kafayı yedirdiler insana. Motorun normal sağlam hali böyle tehlikeliyken şase düzeltip motor toplayıp bana vermeyi düşünüyorlar. Sonuçlardan buradan haberdar ederim.

    Kusura bakmayın biraz uzun oldu ama hepimiz iki teker üzerindeyiz başımıza her an gelebilir böyle şeyler bilginiz olsun diye açıkladım denk gelirse uzak durun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Çok geçmiş olsun dostum, sevindiğim yanı canına birşey olmamış... Maalesef adamlar primlerini alana kadar iyiler ama işin adamlara düştümü bin dereden su getiriyorlar. Umarım hakkın olan parayı alabilirsin. O eksperle ilgili uyarın için de teşekkürler. Sanki kendi cebinden çıkıyor para. Kraldan çok kralcı oluyorlar. İnsanların zararlarından para kazanmaya bakıyorlar...
  • Teşekkür ederim hocam iyi dileklerin için amacım başına böyle birşey gelen arkadaş olursa inşallah olmaz ama en azından benim çektiklerimi çekmesinler baştan işlerini sağlama alsınlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun canına birşey olmamış ya. Umarım maddi olarak da hakkını alırsın. Kasko olmadığı için sıfır fiyatını vermezler ama yine de pert etmeye çalış 12500TL fena sayılmaz. Yaptırıp verirlerse 2. elde ölü fiyatına gider. 7000TL ciddi bir hasar kaydı motosiklet için. Eksperle anlaşmaya çalış yoksa yeni eskper talebi yap yapabilir misin bilmiyorum. Keşke hemen 12500 ü kabul etseydiniz. Kolay gelsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: forumnik

    Geçmiş olsun canına birşey olmamış ya. Umarım maddi olarak da hakkını alırsın. Kasko olmadığı için sıfır fiyatını vermezler ama yine de pert etmeye çalış 12500TL fena sayılmaz. Yaptırıp verirlerse 2. elde ölü fiyatına gider. 7000TL ciddi bir hasar kaydı motosiklet için. Eksperle anlaşmaya çalış yoksa yeni eskper talebi yap yapabilir misin bilmiyorum. Keşke hemen 12500 ü kabul etseydiniz. Kolay gelsin.

    Kabul ettim ben 12500 TL yi 1 hafta ödeme ve sovtaj işlemleri için bekletip 11500 dedi. Bugün de sonuç çıkar dediler çıkmadı yine kaldık pazartesiye..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecmis olsun cana gelmesin de. İnsallah hakkinizda hayirlisi olur.

    Telefon kaydi filan yapsaydiniz keske ben genelde boyle islerde kayit yapiyorum.

    Delta emlak sirketi tarafindan dolandırıldığımda cok isime yaramisti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hubalahubhub -- 22 Nisan 2016; 19:26:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eksperle olanlara yapmadım da sigorta otomatik kaydediyor zaten ama işlerine gelmeyince çıkarmazlar tabi kendimizin yapması mantıklı olan

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet zaten genelde tuketici hakliysa o kayıtların akibeti mechul oluyor. Bilgisayari formatlamislardi benim basima helen olay da kayitlar silindi dediler bende kendi kayitlarimi verdim hicbirsey diyemediler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SS koysanızda motur ne hale gelmiş göreydik.......



  • Dangalağın biri gelir çarpar yoluna devam eder. Zararın tam karşılanmadığı gibi, üstüne birde uğraştığınla yıprandığınla kalırsın.
    Zararın kuruşu kuruşuna karşılandı diyelim, minimum 1 ay motorsuz kalıyorsun, bu süre zarfının karşılığınıda maddi olarak ödemeleri lazım.
    Kol gibi sigorta ücretini dayamayı biliyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: weirdo

    Dangalağın biri gelir çarpar yoluna devam eder. Zararın tam karşılanmadığı gibi, üstüne birde uğraştığınla yıprandığınla kalırsın.
    Zararın kuruşu kuruşuna karşılandı diyelim, minimum 1 ay motorsuz kalıyorsun, bu süre zarfının karşılığınıda maddi olarak ödemeleri lazım.
    Kol gibi sigorta ücretini dayamayı biliyorlar.

    1 ay olacak tam ve hala kesin ne olacağı belli değil, belli olduktan sonra birde ödemeyi almak için kıvrandıracaklar motoru sattırıp sovtaj için koşturacaklar adamla buluş git satış ver adamın nazını çek nefret ediyorum böyle haklıyken haksız durumdaymış gibi davranmaktan. Sigortacılık mevzuatını bir türlü oturtamadılar şu memlekette.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: expertadvisor

    SS koysanızda motur ne hale gelmiş göreydik.......





  • Sonuç noldu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.