Şimdi Ara

SON DAKIKA: Turk F35'leri Yunanistan'a satildi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
1
Favori
7.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • REV0 R kullanıcısına yanıt

    Yunanlilar bu ucaklarla anitkabir veya izmir uzerinde uctugu zaman ne halt edeceksiniz ?SON DAKIKA: Turk F35'leri Yunanistan'a satildi 


    Yaş kaç?Paradox entertainment

  • Şu F-35 belasından kurtulamadık gitti. Yunanistan'a satarak bizi gaza getirmeye çalışıyorlar. Tamamen dış bağımlılığa sebep olacak bir uçak. İyi ki almadık almazlar. Gizli ortak İngiltere destek verdiği müddetçe Türkiye-Ukrayna ortaklığının sonucunda kendi uçağımızı üretiriz. Yeter ki İngilizler mühendislik anlamında destek olmaya devam etsinler.

  • Milli uçağı hemen yapıp aynı anda eğitime başlayamazsak deneyimli f35 yunan pilotları en büyük zarar olur havacılığımıza.

  • DARKKO70 D kullanıcısına yanıt

    kapıkuleden yaya içeri gireriz. düşündüğün şeye bak. SON DAKIKA: Turk F35'leri Yunanistan'a satildi 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ScbuLive94

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster

    https://shiftdelete.net/cin-f-35-projesini-hackledi-55097


    Peki buna ne diyeceksiniz?


    Mükemmel uçağın sırları çalındı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • F-16'ların dost düşman tanıma sistemi bizim yaptığımız şekilde çalışıyor yazılımı bize verdiler ama f-35'de böyle birşey geçerli mi şimdi?


    şu haberleride unutmuyorum ayrıca


    http://www.olay53.com/haber/aselsan-muhendislerini-israil-mi-oldurdu-turk-f16-lari-havalanamayacak-18376.htm


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DARKKO70

    Yunanlilar bu ucaklarla anitkabir veya izmir uzerinde uctugu zaman ne halt edeceksiniz ? 


    Yaş kaç?Paradox entertainment

    Bende yas 30, sen kac, 9 veya 12 civari sanirim.


    https://www.cnbc.com/2019/07/18/f-35-has-freaked-out-iran-and-changed-everything-in-the-middle-east.html


    https://nationalinterest.org/blog/buzz/israeli-f-35s-over-iran-dont-be-shocked-its-possible-heres-why-72881


    Sen ve senin gibi bebelerin tu-kaka dedigi F35'ler Iran uzerinde salina salina ucuyor, Iran'in haberi olmuyor, Israil'den aliyorlar haberi.


    Turkiye'nin F16'lar disinda ucuracak adam gibi ucagi kalmadi, aktif olarak sadece drone'lar kaldi kullanacak. Onunda motoru zarti zurtu Kanada'dan Avusturya'dan geliyormus bunu da Azeri savasinda ogrenmis olduk.


    Bu forumda gordugum en bos beles adamlar nedense a. "Yas kac" b. "F35'ler cop yeeeaaa" diyerek giriyor her mevzuya. Bir ornegi de imzada mevcut o da senin kafadan.


    F35 cop

    Tanklar cop

    Yunanistan'in agzi kokuyor

    Rusya dokuluyor

    AB batiyor


    falan filan.


    Neyse siz takilmaya devam boyle, iman guce ve kangallarla avlarsiniz 5ci nesil ucaklari.





  • Kardeşler neyin kavgasını ediyorsunuz f35 projesinin kurucu ortağıydık biz.pek çok komponent parçaları Türkiye de üretildi bu uçakların hatta şu anda üretilenlerin hepsinde Türkiye de üretilen parçalar var hatta yüksek ihtimal Yunan lılara verilen lerdede olucak...

    Şimdimi dank etti kafanıza neymiş efendim f35 kötüymüş falan filan 18 yıl önce Türkiye bu projeye girerken aklınız nerdeydi..

    O projeye 1.25 milyar dolar para ödedik biz.. o para sizin bizim hepimizin vergilerimizle ödendi... F35 projesine 2002 yılında girdik ..

    18 yıl sonramı aklınıza kötü olduğu Amerikan malı olduğu yok efendim diğer kötülediğiniz şeyler dank ettti.. bu ülkenin giden 18 yılını kim geri vericek..

    Bütün Tsk hava kuvvetleri ona göre adapte edildi 18 yıldır.. Hatta ekstra dikey iniş kalkış yapan modelde istedik yeni gemilerimizi bile ona göre yaptık.. Ne oldu şimdi mi aklınıza geldi f35 lerin kötü olduğu..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmoon34 -- 29 Ekim 2020; 22:30:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • şak şakçılar gelmeden

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ScbuLive94

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster

    olabiliyorsan yok, Tanrı Türk'ü korusun demekle olmuyor, dünyanın gerçekleri var.

  • Bu F 35 meselesinde yukarıdaki arkadaşında dediği gibi uçak çok kabiliyetli çok iyi olsa bile bakın şuan bize kanadadan wecam ver rotax motorlarında içinde resmi olarak bulunmadığımız bi savaşda bu ihalar kullanılıyor diye ambargo yedik peki ileride türkiyeye f 35 konusunda yedek parça olarak ambargo uygulamayacaklarını garanti edebilirmisiniz??


    Türkiyeyide iran gibi bi devletler karşılaştırmak çok saçma yok neymiş tahranın üzerinde f 35 ucuyomus izmirdede yunanınki uçarmış saçmalığa bak iran dediğin devletçik önemli bi kotumanı süleymani öldüğünde adam gibi bi cenaze organize edemeyip 50 kişinin cenazedeki izdiham yüzünden olduğu ülkedir yada abd den intikam alacğız diye füze atıp boş tarlaları vuran bi ülkeciktir.

  • Türkiye her yerden çok kötü yönetiliyor nedir bu çapsızlık iş bilmezlik ciddiyetsizlik nereye gidiyoruz ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • retro61 R kullanıcısına yanıt

    based

  • Buradan sesleniyorum Ermenistan ı da, Yunanistan ı da sürüsüne bereket.

    FELEK HER TÜRLÜ ESBAB I CEFASIN TOPLASIN GELSİN,
    DÖNERSEM KAHBEYİM MİLLET YOLUNDA BİR AZİMETTEN.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Return to Monke

    Aynen efendim uçağın her şeyi çöp. Bilmem kaç yıldır devam eden ar-ge çalışmaları,akıtılan milyarlarca dolar sadece Türkiye'ye teslim edilmediği zaman çöp olan bir uçak içindi.


    Mühendis misiniz? Siz kimsiniz de çöp diyebiliyorsunuz? Elinizdeki tek materyal ahaber gibi haber kaynakları sonra gelip F35 berbat diyorsun.

    F35 ÇÖP OĞLU ÇÖP uçaktır, ülkemizin böyle PAHALI ÇÖPLERE ihtiyacı yoktur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BU F-35 konusunda hükümetinde suçu var ABD'ninde suçu var o yüzden sadece şu suçlu diyemem...Bu arada arka kapılarda neler konuşuldu neler anlaşıldı onu da bilemem...Ama şunu söyleyebilirim S-400 alınmasının tek nedeni hava savunma değil ben bu kararın RUSYA'YLA olan ilişkilerle de bağı olduğunu düşünüyorum(Mesela RUS uçağını düşürmemiz vb.)...Yoksa F-35'den kolay kolay vazgeçilmezdi...Çünkü HÜKÜMET'DE biliyordu S-400 alınsa F-35 VERİLMEYECEĞİNİ biz de...Ama ona rağmen alındı hala da geri adım atılmış değil...Hatta şunu söyleyim CAATSA bile göze alınmış diyebilirim...Bundan sonra ne yapılmasına gelecek olursak...Önce BAE sonra YUNANİSTAN'a F-35 satıcaklar...Bizde bu arada TFX'e hız vermemiz lazım ama yetişeceğinden şüpheliyim...Bu durumda bizde uçak arıyaşına gireceğiz ve tabiki ABD S-400'ü AVRUPA'da 2'li ilişkilerdeki sorunlardan dolayı uçak satmıyacak bize...Biz de bu durumda mecburen RUSYA ve ÇİN'e yöneliceğiz...Bundan sonra BATI ve NATO'dan daha da uzaklaşacağız...Görünen yol bu ister isteyin ister istemeyin...Bu senaryo çok olası...





  • REV0 R kullanıcısına yanıt

    Nasıl alsınlar fransızlardan kredi çekip gene fransızlardan uçak aldılar, fransa iyi kitledi. Ha bunlar yeri gelir birbirlerinden para almaz o ayrı konu.

    S400 f35 olayına gelince, arkadaşlar hava kuvvetlerimizin mevcutta bulundurduğu f16lar artık çook eski. Akdenizde fransızla, yunanla atışıyoruz ve iki tarafında jetleri bize artık üstün. Öncelik f35 de olmalıydı, çünkü sen her an bir jetin rakibe olan üstünlüğüne ihtiyaç duyabilirsin ama eğer ki s400 e ihtiyaç duyuyorsan demek ki çoook daha ciddi bir işin içindesindir ki bu da büyük bir rakip devletle savaş demektir ve böyle bir savaşta zaten s400 seni mevcut bataryayla çok az korur. F35ler zorlanmalıydı, rus s400 satmaya hazır zaten.

    Neyse, inşallah kısa zamanda uzun menzil hava savunma sistemleri üretiriz de bu konu da kapanır, ama bildiğim kadarıyla böyle bir sistem de zormuş, radar kapasiteleri düşükmüş.e


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.