Şimdi Ara

Son dakika: Süper Lig karışacak! Abramovich niyeti bozdu... 100 milyon dolar!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Rusya'nın Ukrayna işgali sonrası yaptırımlara maruz kalan Rus iş insanı Roman Abramovich, Chelsea'yi satma kararı almıştı. Bu olaydan sonra yeni bir kulüp arayışına giren Abramovich, gözünü Türkiye'ye dikmişti. Süper Lig'in en köklü takımlarından biri olan Göztepe'ye talip olan Abramovich, kesenin ağzını açtı... Yetkililerle yaptığı görüşmede konuşulan rakamların 80-100 milyon dolar civarında olduğu öğrenildi.

    Sizce bu haber gerçek mi? Ya da almasını ister miydiniz?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • Göztepe'de başkan Mehmet Sepil'in istifası camiada şok etkisi yaratmıştı. Mehmet Sepil ve yönetimi perşembe günü Urla'daki tesislerde toplandı. İzmir'e dönen Sepil, Ankara'da ünlü Rus iş adamı Roman Abramovich'in vekili Türk iş adamı ile yaptığı toplantı detaylarını aktarırken, kulübün değeri de bu zirvede belirlendi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Roman Abramovich ve Göztepe yetkililerinin pazarlık masasında olduğu öğrenilirken, konuşulan rakamların 80 ila 100 milyon dolar arasında olduğu sızdırıldı. 8 yılda 65 milyon dolar civarında bir harcama yapan eski başkan Mehmet Sepil'in, Roman Abramovich ile maddiyat dışında kulübün işlevleri ile ilgili pürüzleri gidermeye çalıştığı öğrenildi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Abramovich neden Türkiye'de bir takım alsın? Önce bunun cevabını vermek lazım... Para kazanılacak bir lig değil, Dünya üzerinde iplenilen bir lig de değil, maç yayınlarını yurt dışındaki kabile devletlerinin kanalları bile alıp yayınlamıyor. Para yok, ün getirmiyor o zaman neden satın alsın? Chealse'yi Türk işadamı alıyormuş haberleri bile bundan çok daha inandırıcı haberdir.

  • Troll haber.

    Ama bana yaradı. 20 tl altından biriktirdiği göztepe tokenlarını 70-80 aralığından kademeli verdim.

    Abram ın şu anda büyük dertleri var. Adını bile duymadığı kulübü satın alacağını sanmıyorum.

  • Türkiye'den kulübü Acun bile almadı , Abromovic ne yapsın.
    Kulübe 100 milyon dolar hibe edecek , büyük büyük babası aslen İzmir goztepeliymis diye haber yapılsa daha ciddi bir haber olurdu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neilblack kullanıcısına yanıt
    İzmir'i seviyormuş ama 😂

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • por favor kullanıcısına yanıt
    İyiymiş.. En azından aramızda kârlı çıkanlar olmuş.. 😊

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • elturco78 E kullanıcısına yanıt
    Bizimkiler alıyordu ya Chelsea'yi, ama yanlış yere mail atmışlar. Birde çelsi yazınca anlamamış ingilizler.. 😂😂

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mehmetli16 kullanıcısına yanıt

    Türkiye'de adını 10 kişinin bildiği ki o da muhtemelen kendi ailesidir olan biri çıktı ve 1 ay boyunca böyle saçma haber sayesinde ünlü oldu. hadi sosyal medyada trolleme yaparak ünlendi adam ama koca koca haber kanalları bile bunu haber diye verdi. Neyse Real Madrid satılıyor haberleri çıkınca ben de twitterda parayla TT yaptırıp 1 Türk alıyormuş ama whatsapptan yanlış numaraya mesaj atınca iş olmamış haberleri ile ünlenirim sonra gelsin zayıflama hapları reklamları gitsin eşofman tanıtımları, instagramdan parayı vururum. Nasıl olsa her hıyarım var diyene tuzlukla koşan geri zekalı bir insan topluluğunda yaşıyoruz.

  • Yalanlandı


    Göztepe Başkan Vekili Talat Papatya, son zamanda basında sıkça yer alan kulübün Rus milyarder Abramovich'e satıldığı haberlerini yalanladı. Papatya, "Abramoviç'in Göztepe'yi alacağını biz de medyadan okuyoruz. Alakası yok" dedi. Ayrıca Göztepe tribünlerinin önde gelen isimlerinden olan Av. Efe Bakı da yaptığı açıklamada "Kardeşim öyle bir şey yok, tokenciler kazanıyor nereden çıkarıyorsunuz bunları" ifadelerine yer verdi.

    Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe'de kulübün sahibi Mehmet Sepil, geçtiğimiz günlerde kulüp başkanlığı ve yönetim kurulu başkanlığından istifa ettiğini açıklamıştı. Sepil'in açıklamasıyla beraber basında sıkça yer alan Chelsea Kulübü'nün sahibi Rus milyarder Roman Abramovich'in Göztepe'yi satın alacağı iddiaları gündeme geldi. Söz konusu haberler hakkında Göztepe Başkan Vekili Talat Papatya'dan yalanlama geldi. Talat Papatya, "Böyle bir durum yok. Abramoviç'in Göztepe'yi alacağını biz de medyadan okuyoruz. Alakası yok. Görüşmeler belli bir olgunluğa ulaştığında gerekli açıklamayı yapacağız. Kimsenin şüphesi olmasın" dedi.


    Kaynak : https://tahminhaber.com/goztepe-abramovich-iddialarini-yalanladi/





  • Yeni Asır da bugün haber doğrulanıyor.

    Ne biçim iş bu ??

  • Ben almasını isterim. Keske alsa Chelsea ye onca para harcadı. Sadece yedeklerini getirse Göztepe üst üste şampiyon olur. Oradan şampiyonlar ligi. Zaten sonrasında işin içinde şampiyonlar ligi olduğu için abramovic paraya kıyar tdsinden oyuncusuna yildizları getirir. Gider Arabın kararlınin birisi de başakşehir i alır. Ondan sonra Turk ligi uçuşa geçer. En çok zarar gören 3 büyükler olur. Çünkü para babası abramovic Katarlı Arap zenginlerin takımları kendi aralarinda şampiyonluk içinde yarışır dururlar. Bu bizim lige yarar en çok. En azından lig gelisir. Fenerli olmama rağmen ligin gelişmesi için isterim böyle birşey

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • por favor kullanıcısına yanıt
    Valla bende bir kaç yerde okudum. Satılmış kulup Cuma günü açıklanır diyorlar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Efsanelerölmezunutmayın E kullanıcısına yanıt
    Cidden ya çok iyi olur.. Ligimiz çok kötü yerlerde. Biz sadece abartıyoruz kendi takımlarızı ve de milli takımımızı. 1 tane güçlü takımı yendik mi, ohooo oo bizden büyük yok. Acınası durumdayız halbuki. Lig şampiyonumuz bile şampiyonlar ligine gidemiyor. Daha ne olsun. İnş. Alırlar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • nemati N kullanıcısına yanıt

    "Böyle bir durum yok. Abramoviç'in Göztepe'yi alacağını biz de medyadan okuyoruz. Alakası yok. Görüşmeler belli bir olgunluğa ulaştığında gerekli açıklamayı yapacağız. Kimsenin şüphesi olmasın"


    haydaaaa şaka maka bunlar görüşüyor mu harbiden

  • Güya yarın açıklanacakmış.

    Mantık Abram ne alaka diyor. Adamın derdi büyük. Kulüp alacak olsa neden Göztepe.

    Ama başka bir yazılan haberde Sepil in kankası deniliyor.

    Hiç bir şeye inanmıyorum.

    Fan token bu haberlerle iki defa zirve yaptı. 20 tl altından 90 liraya kadar koştu. Güzel kazandırdı bana. Şimdilerde 60 liralarda dolaşıyor. Haber kesinleştiği an beklenti biter, gerçekler satılır. Tersi çıkarsa da kazanana bereket versin. Ben risk almam.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.