Şimdi Ara

SON DAKİKA...FRANSADA ZAMLAR GERİ ÇEKİLDİ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
1
Favori
38.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
125 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Zavallılar. Dünyanın her yerinde, en kötü konumdalar. Ezen taraf tarafından, ezilen tarafı sindirmek için kullanılan eşyalar. Ne ezen taraf gibi paraya güce sahipler, ne de ezilen taraf gibi hak ve özgürlükler için mücadele edecek cesaret ve onura.
  • OPTİMİST kullanıcısına yanıt
    Fransiz devrimini bildiginden emin misin?
    Fransiz devrimi bildigin komple halk hareketidir ne kiskirtmasi ne kullanilmasi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Master Willem

    bizdede ensar davasında bir kereden bişey olmaz dendi.medeniyet farkına bak.

    iq ortalamasının 88 olduğu ülkeden fazlasını beklememek gerek.

    Alıntıları Göster
    Birileri algı yapar ve algıyı tekrarlayanlar olur birileri de icraat yapmak için durmadan çalışmaya devam eder.. Bunun üzerine tek bir cevabım olmayacak..
  • webbie kullanıcısına yanıt
    Şu an seninle aynı dili konuştuğum için insanlığımdan utandım. Yemin ediyorum utandım... Ya ben olmayaydım ya sen... Sen nasıl bir insansın? Yok olmadı doğru soru: sen insan mısın? A.B.V.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ordada HÖH olaydı ordada sıkıntı çıkmazdı. Bu ne başı boşluluk. Makron işi bilmiyo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buradan da anlaşılıyor ki Tayyip Erdoğan gezi eylemleri sırasında çok doğru bir politika izledi. Bakınız zamlar geri çekilmesine rağmen adamlar eylemlere devam ediyor:) Mesele zam değil aslında, mesele oy alarak hükümetin başına gelmiş birini illegal biçimde devirmeye çalışmak. Burdan gezi eylemleri sırasında avrupadan medet uman gezicilere selam olsun, Fransa olaylarının ahmaklığınızı anlamanıza faydası olmuştur bence =)
  • Su faturalara fiyatlara bak birader bizdeki bu onun bunun evlatları hala malum yere gidip oy atacak utanmalarıda yok iblis tohumlarının kanser kitle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nato'nun en büyük ortaklarından bir ülke Nato'ya karşı Avrupa Ordusu kurmaktan bahsediyor, 4'lü zirve ile ( Rusya - Almanya - Türkiye - Fransa ) açıkça Abd 'ye rağmen politika izleyip Almanya ile birlikte artık ABD'nin Avrupa üstündeki egemenliğine son vermek lazım diyorlar açıkça hemde, İngiltere Avrupa Birliğinden çıkmış, AB dağılmak üzere ve her ülke farklı müttefikler arama yoluna gitmiş ; tüm bunların üstüne ne hikmetse artık Fransa'da halk tam bu zamanda Zamlardan bunalmış, bak hele bak sen..


    ve ADAM GELMİŞ BURADA ZAMDAN , HALK HAREKETİNDEN , KAHRAMANLIKTAN, AVRUPALILARIN NE KADAR MEDEDİ VE EĞİTİMLİ OLDUKLARINDAN DEM VURUYOR.

    Biz de bu adamlara laf anlatmaya çalışıyoruz. Güler misin , ağlar mısın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OPTİMİST -- 7 Aralık 2018; 10:32:31 >
  • cemsinan kullanıcısına yanıt
    Herkes şeytan biz meleğiz zaten biz hiç güçsüzü ezmedik katledilen Uygur Türklerinin hep yanında olduk Rusya'dan kaçıp gelen çocukları kuran kurslarında yakmadık yakanları hemen cezalandırdık çünkü farklıyız biz değil mi..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Raz Muay kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah osmanlı haksız yere hiç kimseyi öldürmemiş, hakkı olan protestoyu yapanlara kıyım, katliam yapmamıştır dertleri neymiş ne durumdalarmış hep ilgilenmiş ve sonrasında ordu gönderip yok etmemiştir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • "ORTALIK İYİCE KARIŞIYOR, BETER OLUN FRANSA YÖNETİCİLERİ!"

    http://www.diken.com.tr/sari-yelekli-eylemleri-fransada-liseliler-de-sokakta/

    quote:

    ‘Sarı Yelekli’ eylemleri: Fransa'da liseliler de sokakta - Diken
    Kemal Göktaş
    2 dakika

    Fransa’da lise öğrencileri hükümetin eğitim politikalarını protesto etmek için eylem yapıyor.

    Temsili (Fotoğraf: Reuters)

    17 Kasım’dan bu yana ‘Sarı Yelekliler’in eylemine sahne olan Fransa’da çiftçiler de gelecek hafta eylem yapacaklarını, polis sendikası da greve çıkacaklarını açıklamıştı. Eylemler nedeniyle Fransız hükümeti geri adım atmak zorunda kalmış ve akaryakıt zamlarının askıya alındığını duyurmuştu. Ancak ‘Sarı Yelekliler’ bunu yeterli bulmamış, eylemlerin süreceğini bildimişti.

    DW Türkçe’nin haberine göre, lise öğrencileri, eğitim sistemindeki değişikliklere son verilmesini ve üniversiteye giriş koşullarının esnetilmesini istiyor.

    Dört gündür süren öğrenci eylemlerinden yaklaşık 200 okulun etkilendiği belirtildi. Paris’in batısındaki Mantes-la-Jolie’deki bir okulun önünde iki aracın ateşe verildiği bildirildi.

    Orleans kentinde çıkan olaylarda ise bir öğrencinin plastik mermi sonucu yaralandığı açıklandı. Göstericiler molotof kokteyl fırlattı, çöp bidonlarını ateşe verdi ve bazı kentlerde polisle çatıştı.


    Gösterilerle ilgili açıklama yapan Fransız Eğitim Bakanı Jean-Michel Balnquer, “Sarı Yeleklileri bahane ederek, gösterilere her türlü insanın katıldığını görüyoruz ve bu durum ciddi şiddet vakalarına neden oluyor” dedi.

    17 Kasım’da başlayan eylemlerde şimdiye kadar dört kişi hayatını kaybetmiş, 200’den fazla kişi yaralanmıştı. Başkent Paris başta olmak üzere çok sayıda kentte düzenlenen eylemler milyonlarca euroluk maddi hasara neden olmuştu.

    Anketlere göre Sarı Yeleklikler adlı gruba olan halk desteği ise yüzde 72 seviyesinde.

    Buna göre, kariyerinin en ciddi sınavı ile karşı karşıya olan Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’a olan destek ise yüzde 23 seviyesine geriledi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merkur -- 7 Aralık 2018; 13:25:45 >




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.