Şimdi Ara

Son Dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yükseköğretim Kurumlarında Yüz Yüze Eğitimi Başlatmak Istiyoruz (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
4.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ya bazi yorumlari okuyorumda :D


    Neymis bu korona korkunuz. Egitim askinizi bastirdi.


    Almanyada biz eylül ayindan beri okula gidiyoz. Hemde sinifta maske felanda takmiyoruz. Aynen koronadan önceki gibi davraniyoruz. Ve evet suana kadar bizim duydugumuz bir vaka yok! Bi kac tane okulda oldu sadece ama onlarda büyük sehirlerde zaten.


    (Bu arada yalnis anlasilmasin komplo teorici felan degilim. Sadece insanlarin neden bu tarz mantikli bir karari elestirdiklerine sasiriyorum.)

  • Return to Monke kullanıcısına yanıt

    okullar kapatılırken öğrencilere ders silme hakkı verdiler, ders silme hakkını verirler gitmek istemeyen dersi çıkarır.

  • Bak hocam te 2 ay önce bütün üniversite öğrencileri twitterdan bas bas bağırdık dedik ki hibrit olsun isteyen gitsin istemeyen gitmesin. Böylece yüz yüze eğitime geçişte otogarlara, havaalanlarına akın olmayacak; ev-apart-yurt bulurken sorun olmayacak ve fiyatlar fırlamayacaktı. Aynı zamanda dengelenmiş olacaktı vaka sayısında öğrenci nedenli artış. Bas bas bağırdık sadece online veya yüz yüze olmasın ikisi birden olsun diye. Ben sinema okuyorum. Başlı başına uygulamalı bir bölüm zaten ve online olunca bizim hocalarımız ona göre bir program ve ona göre bir ders içeriği hazırladı. Dedikodulara inanırsak Kasım gibi yüz yüze olursa büyük patlar her şey. Benim gibi evini kapatıp dönen, masrafa girmiş ve aylarca bu masrafı anca kapatacak insanlar var. Eğer yüz yüze geçilecekse o zaman kardeşim vereceksiniz masrafımın en az yarısını ben öyle gideceğim üniversiteme. Dışarıdan öyle sallamakla olmuyor güzel kardeşim. Her şeyin planı programı olmalı. Kendine Cumhurbaşkanı diyen birinin kafasına esince kararını vereceği bir konudan daha büyük bir konu bu. Onu da aşar bu.





  • Memurlar da çalışsın öyleyse.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dinocan Gökçek

    Çoğu şehirden uniyi sök at millet açlıktan birbirini vurur.

    Neden öyle olsun öğrenci geliyor diye din elden gidiyordu tuvaletinde doğum yapılmayan kampüs yok  

  • örneğin bizim üniversite şu anda kapalı değil. yüz yüze eğitim yapabiliyorsun. fakat 4 metrekare ye bir öğrenci şartı var. bu yüzden hocaların tamamına yakını uzaktan yapıyor


    bu şart değişmeden açılması çoğu yer için mana ifade etmez. çünkü bu oranı kaldıracak sistem ve imkan yok




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SECourses -- 16 Ekim 2020; 21:37:49 >
  • 0x1db6418de kullanıcısına yanıt

    Mantıklı olan kısım ne? Türkiye'de eğitim için mi açıldığını düşünüyorsunuz? Üniversiteler eğitim için mi kuruldu? Eğitim için kurulduysa http://m.bomba32.com/haber/isparta/isparta-esnafi,-50-bin-universitelinin-donmesini-bekliyor/35923.html böyle bir haber yapılır mı? Hani refah devletiydi Türkiye?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Return to Monke kullanıcısına yanıt

    Universiteler'e 30-40milyon tl(bi universitenin yapim maliyetini bilmmiyorum suan kafadan salliyorum) verip sirf ordaki esnaf 3 5 kurus kazansin diyemi yapiliyor bu kadar masraf. Bilemiyorum ben olayin icinde degilim ama durum gercekten böyleyse iyi degil. Ama sanmiyorum böyle oldugunu mantikli düsünmek istiyorum

  • Return to Monke kullanıcısına yanıt

    Ya suan kendimce bi hesap yaptimda. Bi sehirde hadi olsun bin tane ögrenci. Bu bin ögrenci ne kadar para harciyabillirki ? Hepsi aylik iki bin tl harcasa bin tane ögrencinin o sehire aylik kazandirdigi 2milyon tl. 200bin euro yapiyo :D Bak ben burda kimseyi savunmaya felan calismiyomda. Cok mantiksiz konusanlar var forumda

  • Bunun sadece hastalık boyutunu düşünmeyin.


    Online eğitim kararı alındıktan itibaren sayısız kişi yurtlarından ayrıldı, evlerinden çıktı ve kontratlarını sonlandırdılar. Kasım ayının başında yüz yüze eğitime geçiyoruz derlerse yaşanacak telaşı da düşünün. Ev, yurt kayıtları derken öğrenci okula mı vakit ayıracak ev aramayla mı uğraşacak? Online ise online, yüz yüze ise öyle devam eder. Yıl içinde bin kere plan değişmez.


    Almanya örnekleri neye göre veriliyor anlamıyorum. Oradaki eğitim, amfi sıklığıyla buradakiler bir değil. Olayın ekonomik, sosyolojik boyutlarını düşünmeden boş yorum yapanlar var.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.