Şimdi Ara

Son Bir Ay Nasıl Çalıştım (SAYISAL 8900.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
15
Favori
2.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkese Merhabalar, herkese iyi bayramlar, umarım çalışmalarınız beklediğiniz şekilde ilerlemektedir. Kendimi tanıtacak olursam 2019 YKS gazisiyim ve YTÜ Bilgisayar Mühendisliğinde eğitime devam etmekteyim. Geçen sene bu forumdan baya faydalanmıştım bu sene de sizlere tecrübelerimi aktarmak istiyorum. Son bir ay nasıl çalıştım neler yaptım ders ders anlatmaya çalışacağım.

    AYT Matematik için son bir ayda sadece deneme ve Youtube üzerinden soru çözüm videosu izledim. Buradaki püf nokta yapamadığım tüm soruları bir kutuya attım, ara ara göz gezdirdim yapmaya çalıştım çözümlerini tekrar tekrar izledim. Çözebildiğiniz tipteki 100 soru çözmektense çözemediğiniz 10 soru tipi öğrenmek daha karlıdır. Bence 38 net yapmamdaki ana etken budur. Youtube üzerinden de Matematiğin Fatihi, Hocalara Geldik Atölye Matematik gibi kanalları takip ettim son bir ay.

    AYT Fizik için ESŞ hocama saygılarımı sevgilerimi yolluyorum. Tekrar videoları çekiyordu canlı olarak tamamını izledim ve gerçekten de sınava çok yakın sorular çözdü. Fiziğim de 12-2 geldi. Matematik için yaptığım deneme taktiğini fizikte de yaptım.

    AYT Kimya için Kimya Özel'in kısa kısa videoları vardı onları izliyordum ve bol bol meb kitabı okudum ki gerçekten yararlı oldu benim için geçen seneki meb kitapları çok güzeldi kesinlikle çalışmanızı tavsiye ediyorum. Meb kitabından neredeyse tıpa tıp bir soru vardı diye hatırlıyorum. Kimyam 13-0 geldi.

    AYT Biyolojide de meb kitapları üzerinden çalıştım fakat konular derya deniz çalış çalış bitmiyor, insan sıkılıyor. Deneme çözüp denemelerdeki yanlışlarıma göre konu çalışmıştım.

    Her konuda soru sorabilirsiniz, her birini yanıtlamaya çalışacağım. TYT için talep olursa anlatabilirim. Herkese iyi çalışmalar diliyorum.







  • o son bir ayın başında netleriniz nasıldı ? sınavda nasıl geldi ?
  • veryverymagduryksci V kullanıcısına yanıt
    Türkçe 31-36 => 25
    Sosyal 16-20 => 16.25
    Matematik 37-39 => 34
    Fen 17-20 => 16.25

    Mat 33-36 => 38
    Fizik 11-12 => 12
    Kimya 12-13 => 13
    Biyoloji 10-11 => 10.5

    Ortalama olarak bu şekildeydi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hcnbz -- 26 Mayıs 2020; 23:49:27 >
  • Hocam benim fiziğimde sıkıntı var 7 8 nette kaldım son ay ne yapabilirim o canli yayınları bulup izlemeli miyim sizce? Bir de ufkunuzu açan denemeler size cok katkısı olan denemeler nelerdi teşekkürler :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir üst mesajda netlerimi yazdım hocam ortalamam da 94.3 gibi bir şeydi
    Geometri konusunda acilin geometri denemesini çözebilirsin son bir ay olduğunu düşünürsek her gün 2-3 tane çözsen çözümlerini muhakkak izlemek şartıyla ben artırabileceğini düşünüyorum
  • O netlere nasıl bu sıralama geldi ya

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • suedacik S kullanıcısına yanıt
    Bence eksik olduğun konuları ESŞ hocadan izleyebilirsin çünkü adam mantığıyla anlatıyor ve o mantığı kafanda kurduğun vakit birçok olayı çözmüş oluyorsun ve canlı yayınları kesinlikle öneriyorum(kaldırmadıysa).
    Bilgi Sarmal çok güzeldi.Geçen sene yeni nesil soruların olduğu deneme sayısı kısıtlıydı:/ yeni yayınlar çıkmıştır.3D güzeldi, turfoz da önerebilirim.
  • dikkat hataları nasıl halledilir, yavaş yavaş çözmeme rağmen ayt deki yanlışlarımın %90 ı işlem hatasından, cevabı doğru bulup yanlış işaretlemekten vb geliyor

    bir halledebilsem 77+ ye çıkıcam da olmuyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tellooozs -- 27 Mayıs 2020; 0:1:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tr iyi olsa derece yaparmışsın
  • Tellooozs kullanıcısına yanıt
    Benim de denemelerde matematikten dikkat hatalarım çıkardı sürekli ilk hatasız sınavım yks oldu
  • evet ya, Türkçeyi normalden hızlı çözmeye çalıştım sonuç bu
  • TYT düşük geldi
  • Son ayda deneme düzenini nasıl kurdun ? Analizlere ne zaman vakit ayırdın? Tyt sosyal için ekstra bir çalışma yaptın mı? Yaptıysan ne şekilde yaptın? Bir gününü ve bir haftanı ne şekilde planlıyordun? ( Denemeler , denemelerdeki eksik kısımları tekrar etme vs. )

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hcnbz H kullanıcısına yanıt
    Sınav anında kötü geçtiğini hissettin mi bende ya çok kötü gelecek ya çok iyi gelecek dedim 25 geldi yine tr geçen sene
  • Sosyali nasil yaptin hocam vakit ayirdin mi yoksa denemede akilda kalanlarla mi girdin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son ayın ilk 8-9 günü her sabah 10'da tyt denemesi attım. Deneme sonrası biraz mola verip analizlere başlıyordum eksik hissetiğim konuları not alıp sonradan çalışıyordum öğleden sonra da ayt çalışıyordum. Açıkçası yıl içeriside tarihe hiç bakkmadım, felsefe ve coğrafyadan el kitapları vardı ara ara bakmaya çalışıyordum fakat çok sıkıcıydı açıkçası:D. Son bir ayda meb din kitabını taradım. Felsefeden notlar çıkarmıştım onları okudum bu kadar. Planları da haftalık oluşturmaya çalışıyordum fakat çoğunlukla tutmuyordu. Son bir ayda ise pazartesi dalgalar tekrarı,bitki tekrarı salı mol vs. pzt tytde karışımlardan soru kaçırdım salı günü çalışıyordum gibi gibi
  • son mesajımda biraz açıkladım hocam, özetlemek gerekirse zaman çalışmaya ayırdım fakat devam ettiremedim
  • Açıkçası hissettim ya, değişik değişik paragraflar vardı cevap anahtarını kontrol ederken sadece türkçeye bakamadım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.