Şimdi Ara

Solucan Gübresi Üretimine Yatırım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • www.solucanlarim.com

    Solucanlarim ailesi olarak ürettiğimiz organik solucan gübresi ile topraklarımızın daha sağlıklı bir yapıya kavuşarak tarımda verimliliğin artmasını ve ülkemizde kimyasal gübre kullanımı ile doğaya verilen zararın azalmasını, daha ekolojik bir çevreye ulaşmayı amaçlamaktayız.

    Tesislerimizde ürettiğimiz hiçbir kimyasal barındırmayan tamamen doğal yollarla elde edilen solucan gübresini çiftçilerimize ulaştırarak organik ürünlerin daha verimli bir şekilde elde edilmesine destek olmaktayız.

    Günümüzde solucan gübresi üretimi yapmak isteyen birçok girişimci bulunmakta fakat yer sorunu, zaman problemi gibi sebeplerle uygun koşulları sağlayıp ticari seviyede üretim yapamamakta.

    Solucanlarim ailesi olarak tesislerimizde satın aldığınız solucanların bakımını yapmakta ve gübrelerini pazarda alıcılara ulaştırmaktayız.

    Oyunumuza yapılan yatırım ile solucan satın alınmakta ve solucanlarınız tesislerimizde sizin adınıza barındırılmakta bakımı üstlenilmekte. Satın almış olduğunuz solucanların işletmemize sağladığı ticari gelir bakım masrafları ve hizmet bedeli düşüldükten sonra tarafınıza gönderilmektedir. Solucanlarim oyununda sahip olduğunuz her bir solucanın tesisimizde karşılığında tesislerimizde solucan bulunmakta,bu sebeple oyunumuz sınırsız üye alımına kapalıdır. Tesislerimizde bulunan solucan sayısı kadar oyunumuzda solucan bulunuyor.

    Oyunumuzda barınan solucanlarınız, tesislerimizde bir yılını doldurduktan sonra talep ettiğiniz takdir adresinize gönderilir veya firmamız tarafından geri alımı yapılır.


    www.solucanlarim.com için 100 TL veya 10000 TL yatırımda bulunan yatırımcı arasında herhangi bir fark gözetilmez, her yatırımın ana tutarı firmamız tarafından sigortalanarak garanti altına alınmaktadır, yatırım tutarına göre oluşan gelirler oyuncularımızın hesaplarına gönderilmektedir.


    www.solucanlarim.com bir ponzi/saadet zinciri oluşumu değildir. Gerçek yatırıma, hizmete ve gelire dayanarak helal kazanç elde etmektedir.



    Yatırımlarınız ile daha temiz bir dünya daha sağlıklı ürünler yetiştirilmesine destek olabilir, aynı zamanda kazanç sağlayabilirsiniz.Dilediğiniz zaman iletişim hattımızdan bizlere ulaşabilir detaylı bilgi alabilirsiniz.

    Sizleri de ailemizin bir parçası olarak görmekten mutluluk duyarız







  • Hocam bu solucanlar yeniyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kebabi bile var

    quote:

    Orijinalden alıntı: beniyibiriyim

    Hocam bu solucanlar yeniyor mu?

    https://iasbh.tmgrup.com.tr/52db5e/0/0/0/0/0/0?u=http://i.sabah.com.tr/sb/album/2017/08/17/iste-taylandin-sokak-yemekleri-1502966989543.jpg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RichardB -- 3 Nisan 2018; 9:48:20 >
  • Herkese Merhaba

    İsmim Çağrı Güngör,

    Bende 6 yıl kadar önce bu sektörü araştırmaya başladım. Ve yaklaşık 2 yıl kadar önce de hobi amaçlı değil, profesyonel amaçlı olarak 500.000 Adet Solucan ile bir işletme kuruluşu gerçekleştirdim ve Solucan Gübresi üretimine başladım. Firmamın adı ikofarm.
    Bu iş söylendiği gibi çok kolay bir iş değil,kolay para kazanamazsınız,6 ayda zengin olmazsınız :)

    Ancak konu hakkında merak ettikleriniz veya danışmak istediğiniz noktalar var ise objektif bir şekilde bilgi verebilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.