Şimdi Ara

Sokağa çıkma yasağı cezası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba bugün hava iyi olması hasebiyle parkta oturmaya karar verdim iki polis gelip kocaman parkta sadece benim ismimi ve TC aldı ceza mi keseceksiniz dedim el kol hareketi yapıp evine git dedi

    Sizce korkutma amacıyla mi yapıldı ceza yer miyim yersem ne kadar ceza yerim ve bu ceza nerden bildiriyor (17 yaşımdayım)

    Yanıtlarınız için teşekkür ederim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • Yasakta otur evinde e devletten kontrol et.

  • Kolluk genelde ceza yazmak yerine sözlü uyarı yapmayı tercih ediyor. Eğer cezai işlem uygulandıysa ya evinize tebligat gelir ya da karakoldan cezayı tebliğ almanız için aranırsınız. Zira polisin o anda ceza kesme yetkisi bulunmamakta; polis yalnızca tutanak tutmaktadır. Tutanak tutulduktan sonra ceza Kaymakam tarafından uygulanmaktadır.

  • avcelikbilek kullanıcısına yanıt

    Hocam anladığım kadarıyla polis tutanak tutmak zorunda o zaman ( sokağa çıkma yasağı cezası için ). Bugün ihtiyar neneme erzak bıraktım rica etti iftara kaldım. Evime dönerken tam evimin önünde çevirdiler durumu izah ettim. Problem yok sadece gbt'ne bakacağız dedi. Hatta kimliğimi bile istemedi sözlü olarak tc mi söyledim. Ama içimde de sıkıntı kaldı. Umarım ceza yemem :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.