Şimdi Ara

Şok marketleri bisiklet ile teslimat siparişi (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
2
Favori
26.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
568 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • asgari ücrete yaz kış bununla çalışmak yazıklar olsun şok kime ait biliyorsunuz zihniyetlerini sildiklerim

  • Pandemi döneminde daha beter bir uygulamaları vardı, bulunduğum sitede birisi sipariş vermişti, alışveriş arabasıyla kızın birisi marketten sitemize getirmişti siparişi...

    Böyle saçma uygulama olur mu ya ? Alışveriş arabası marketin içinde bile sıkıntılı giden bir alet, onunla sokakta sipariş teslim ediyorlardı.

    Arkadaşlar, evet bu durumlara tepki veriyoruz fakat genel olarak ülkemizin çalışma şartları sıkıntılı, minimum gelir maksimum fayda üzerine kurulu düzenimiz var, evet dünyada da böyle ama bizde şikayet denetimde ayrı sıkıntı...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TulparHAN

    ŞOK'dan almaya devam edeceğim açıkcası beni pek ilgilendirmiyor

    İnşallah sende yaşarsın,kışın soğukta o bisikletle yük taşımayı...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Harbiden Şok

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yukarıda yazmış "beni ilgilendirmez" diyen süzmeyi es geçerek yazmak istiyorum.


    Kimi şubelerde bisiklet dahi yok, bu fikri bulan, öneren, onaylayan, itiraz etmeyen her yönetici insanlıktan nasibini almamış, yaşamak için öldürün esiri olmuş kişilerdir. Bir keresinde buna şahit olduktan sonra, mümkün olduğunca şoktan alışveriş yapmamaya çalışıyorum. Alırsam bir crown kola o kadar, o da çok nadir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi themelinalist -- 22 Kasım 2020; 17:46:26 >
  • beter ol şok, rezalet market

  • Bu insanların sendikası filan yok mu acaba bu eziyete nasıl müsaade ederler..?Yani pandemi var diye valla neredeyse arkasına adamcağızın küfe takacaklar neredeyse..

  • Firma zarar etmediği halde eğer bilerek böyle bir yöntemi seçmiş ise bırakın dilediği gibi hareket etsin demek ki kendi prestijine yakışan bu.

  • HayatEveSığmaz

    https://mobile.twitter.com/hashtag/HayatEveS%C4%B1%C4%9Fmaz?src=hashtag_click

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elle taşıyorlardı, hiç değilse bisiklet vererek biraz insafa gelmişler.

    Bisikletin de bir zararı yok. Spor yapmış olurlar işte. Avrupada o kadar bisiklet kullanılıyor adamlar fakir mi eziliyor mu? Ceolar işe bisikletle gidiyor sağlık için avrupada.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Whippoorwill kullanıcısına yanıt

    Zamanında onu da yaptılar. Dik bir yokuşun başında evim. Hastayım diye şok onlinedan sipariş verdim. İki kıza vermişler kar kış vakti koca poşetleri yürüyerek çıkarmışlar. İnsanlık dışı bu șokun yaptıkları. Adı gibi şok etti beni maalesef uygulamaları.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sco84 kullanıcısına yanıt

    şok migros'un mu? Hiçbir zaman böyle bir şey olmadı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuksws_99 -- 22 Kasım 2020; 19:20:7 >
  • interwap kullanıcısına yanıt

    o durum tam tersi hocam, 3 markette de çalışan arkadaşlarım var, özellikle şok markette çalışanlar canlarından bezmiş durumdalar, (yan binanın altında şok market var, akşamları eve gelirken ufak tefek alışerişlerimi hergün oradan yaparım, market açıldığından beri hemen hemen hergün gidiyorum, yaklaşık 3 ayda bi çalışanlar değişiyor, sorduğumda bi kısmı başka mağazaya gitmiş, bir kısmı işten ayrılmış/çıkartılmış olduğunu öğreniyorum) a101 gene şok markete oranla daha insancıl şartlarda çalışıyorlar.

  • Bugün şok market çalışanı kadın, alışveriş arabasına doldurulmuş siparişleri iterek götürüyordu yoldan. Çok üzüldüm. Arabayla teslimat yapmayan firmalardan bu tür siparisler vermem. Vicdanım sızlıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne denir bilmiyorum. Yazık.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence şok marketten bir şey alınmamalı. Ben 1 yildir alternatifleri tercih ediyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şok Nisan da getirmeye başladı ve kar kış da şimdiye kadar hiç olmadı.

    siz hangi şehirdesiniz nasıl kar kış olabilir ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: muradisdan

    Şok market çalışanlarının zorla çalıştırıldığına yönelik kanıtınız varsa koyun ortaya hepimiz görelim. Bu çok ciddi bir iddia.
    Ben iş ilanlarına başvuran işe girebilmek için sırada bekleyen binlerce insan görüyorum. Birileri orda çalışmak için kuyrukta bekliyorsa gayet keyif aldıklarını düşünebilirim.

    Alıntıları Göster

    hocam kusura bakmada boş konuşuyorsun adam seni kasiyer reyon görevlisi olarak işe almış markette çalışman lazım normalde diğer firmalar trendyolGO gibi getir gibi banabi gibi uygulamalar üzerinden sipariş göndertirken sen personelinin eline verip poşeti götür falanca adrese diyorsun yaşam koşullarından dolayı personelin korktuğu ve buna isyan edemediği için yaptığı bu şey angaryaya girer yasal olarak kanunen suçtur ha korkudan bunu yapmayı göze alan personel şirketi davada etmez oda ayrı konu ama senin gibi düşünen birisi yapıyor bunu ben yukarda yazdığım postta bu firmanın nasıl personelinin etini kemiğini sömürdüğü yazdım 7 yıl çalışmış birisi olarak ama senin gibi düşünen insanlar yönetiyor o firmayı.


    Sen bir firmaya mühendis olarak işe başlasan genel müdür gelip tamam maaşın aynı ünvanında mühendis ama bundan sonra çay ocağında görevlisin şurdan 2 demli çay kap gel dese söversin ama bu çocuklar nedense kasiyer olarak işe girdikleri firmada angarya iş olarak bide dine imana sığmayan bir eziyet şeklinde ellerinde paketlerle sokaklarda gezerek kuryelik yapıyorlar bu ne dine ne imana ne insanlığa sığar böyle bir şey yok.


    Bu arada malum internet kullanıcısının çoğu büyük şehirlerden veya merkezi yerlerden birde bunun doğusu güneydoğusu var şuan erzurumda 0 derece sıcaklık vardır sen evinde otururken senin çocuğun akşama kadar işi olmadığı halde buz gibi havada sırf asgari ücret alacak diye sokak sokak gezse hoşuna gidermi ?


    Benim şuan çalıştığım firmada kurye teslimatı yapan bir firma bende başka market sitelerinden sipariş veriyorum ve bu arkadaşlar hep arabayla teslimat yapıyorlar ve ben eve gelen arkadaşlara herzaman bahşişte veririm çünkü o adam kapı kapı akşama kadar geziyor biraz insani düşünün olayları şuan ortam kötü diye bugün bu şekilde insan dışı uygulamalara eyvallah çekerseniz yarın öbürgün bunu da bulamazsınız benden söylemesi

  • Ben bisikleti nasıl boş bırakiyorlar çalmiyorlar mi diye düşündüm

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben telefonda şok uygulamasına 1 puan verdim, en kapitalist şirketlerden biri

  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.