Şimdi Ara

Soğutucu önerisi 150 ₺

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İşlemcim i5 6500 arkadaşlar, 1 yılı tamamladı üstünde stok fan mevcut. Termal macun da yenilemedim, yaz aylarından dolayı da olabilir antalyada yaşıyorum lakin sürekli klimalı ortamdayım. 48 dereceleri görmeye başladı.

    60 liralık bir şey almalı mıyım yoksa 150 lirayı bulan soğutuculardan alayım mı ? İşini fazlasıyla görür dediğiniz önerilere açığım



  • Merhabalar işlemciniz ile yüksek derece oc işine giremeyeceğiniz için stock fanı size fazlasıyla yetecektir. Bence termal macunu yenileyip stock fan ile devam edebilirsiniz boşuna masrafa gerek yok gibi. 150 tl civarına alacağınız soğutucu 2500k işlemciyi 4.5 ghz de 65-70 derece oyun sıcaklığında tutmaya yarar diğerleride stock fana göre biraz daha soğuk tutar fakat önemli derecede daha sessiz çalışır.
  • Honey_Badger_06 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam, biliyorum oc işiyle uğraşmıyorum doğru zaten işlemci de uygun değil. Ama yine de üstünde geldiği için, ne bileyim dandik midir düzgün soğutuyor mu algısı var :) Oyun oynarken max. 55 derecelerde oluyor. 60'ı hiç görmedi, ben işlemciler yük altında 60-65 derecede çalışabilir diye okumuştum. O yüzden 60'a yaklaşmasın diye yeni soğutucu almak istemiştim açıkcası.

    Bir macun olacaktı laptop için aldığım, onu kullanayım bir deneyeyim hocam teşekkürler yorum için.
  • WaapS kullanıcısına yanıt
    Rica ederim 60 çok problem teşkil edecek bir sıcaklık değil zaten :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.