Şimdi Ara

Soğuk oda seçenekleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Büyük yada küçük artık gıda saklaması gereken çoğu işletmenin Soğuk Oda olmazsa olmazları arasında yer almaktadır. Ürünleri hem sürekli aynı kalitelerinde tutabilmek hem de vitamin değerlerinin düşmemesini sağlamak için Soğuk Hava Deposundan başka pekte soğutma alternatifi bulunmamaktadır. Sizin işletmenizin de soğutma işlemleri için profesyonel ve düşük maliyetli sistemlere mi ihtiyacı var?

    O zaman Öztaş soğutma ile artık hem profesyonel sistemlere hem de çok düşük bir maliyet ile sahip olabilirsiniz. Firmamız 2010 yılından itibaren işletmelere soğutma çözümleri sunan bir firmadır. Sizin de soğutma ihtiyaçlarınız için en profesyonel çözümlere ihtiyacınız varsa alanın uzmanları ile profesyonel çözümler sizleri bekliyor.

    Web sayfamıza ulaşarak soğutma sistemi ürünlerimizin tamamına bakabilir ve hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Firmamız ayrıca teknik destek ve bakım servisi de sunmaktadır. Her türlü soğutma bakımı için bizlerden destek talep edebilir tüm soğutma ihtiyaçlarınıza profesyonel çözümleri bulabilirsiniz. Web sayfamızdan dilerseniz irtibat bilgilerimize ulaşıp bizimle 7/24 direk iletişim kurabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TürkDeveloper -- 12 Haziran 2013; 20:52:29 >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.