Şimdi Ara

Şoförlere sonsuz güvenen yayalara helal olsun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu gün ve öncesinde pek çok defa denk geldim. Size de denk gelmiştir. Yaya geçidi olmayan yerde umarsızca yola atlayan yayaları inip kutlamak istiyorum.

    Nasıl bir iyimserlik ki karşıdan gelen araçların yavaşlaması o bile beklemeden pat diye yola atlayabiliyorlar.

    Hadi yaya geçidi kural diye güvendin de düz yol bu arkadaş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Başlıktaki cümleyi harfiyen çoğu zaman tekrarlıyorum. Dar sokak arasında gidiyorum 2 araba yola çıkacak şekilde parketmiş aynaları vuracağım nerdeyse. Kadınlar yapıyor genelde, hiç arkasına bile bakmadan "dışta" kaldığı bariz olan arabanın yanına çapraz adımla çıkıp yürüyorlar.

    Korna çalmıyor değilim öncesinde. Zaten 2.5 litre motorlu Transporter kullanıyorum hiçbir insan evladının duymamasının imkanı yok.. Hele bazı kadınlar bebek arabası ile yapıyor bunu, bana doğru gelirken hem de..
  • pat diye atlayıp yoluna devam eden neysede, beni en çok yola atlayıp aracı gördükten sonra donup kalan insanlar korkutuyor. yayayı görünce zaten yavaşlıyorum ve yaya yürümeye devam etse ( soldan sağa ya da tam tersi ) ben duraksamadan yayanın geldiği tarafa yanaşıp yoluma devam edeceğim ama bildiğin ayaktan kesiliyorlar. illa aracı durdurduktan sonra tip tip bakıp devam ediyorlar. ulan ezmeyecez işte, madem yola bakmadan atlamışsın, devam et benide uğraştırma.

    birde bunun sürücü tarafında karşılaştığım örneğinide yazayım. yol boş ama uzaktan araç geliyor bende karşıya geçicem, araç gelene kadar karşıya geçerim diye hızlı adımlarla yolu geçiyorum ( yoldaki sürücülere güvenmem, gerekirse depar atar öyle yolu geçerim ) ama ne hikmetse o uzaktaki sürücü beni gördükten sonra heyecandan mı yoksa itliğine mi emin olamıyorum, gaza yükleniyor ve üstüme sürüyor. böyle sürücülere kenardan dur diye işaret ediyorum, birgün birini yakalarsam haberlik olucam.




  • Yol kenarında adam bekliyor karşıya geçecek,
    Son anda farkeden sürücü zınk diye frene basıyor, arkada gelen mi var durabilecek mi diye bakmak yok,

    Sonra zincirleme fren ciyaklaması.

    Bi de sağdaki araç duruyor yaya yürüyor soldaki araç yardırıp gidiyor yolundan.

    Bu işten birilerinin başı yanacakya hayırlısı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.