Şimdi Ara

Socios ilk kez bir NBA takımı ile anlaştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Socios ilk kez bir NBA takımı ile anlaştı



    Spor ve eğlence endüstrisinde son zamanlarda çok konuşulan taraftar tokenı sağlayıcısı Socios ile popüler NBA takımı 76ers, taraftar tokenı için anlaşmaya vardıklarını açıkladı. Bu, Socios’un bir NBA takımıyla ilk kez ortaklık kurmasının yanı sıra lig genelinde bu kategorideki ilk ortaklık.



    2021-2022 sezonundan itibaren resmi olarak Socios.com, 76ers maçları boyunca arenada reklamlara ve ek olarak TV’de görülebilen afişlerde yer alacak ve Socios.com’da takımın marka ve logolarından yararlanma hakkına sahip olacak.



    Ek olarak Socio, Sixers.com’da ve oyun öncesi ve sonrası içerikle bütünleştirilecekleri 76ers sosyal kanalında, büyük bir dijital varlığa sahip olacak ve maç öncesi önemli anlar 76ers Facebook, Twitter ve Instagram’da yayınlanabilecek.



    Ayrıca Bkz.El Salvador’da maaşların Bitcoin (BTC) ile ödenmesi gündemde



    Konuyla ilgili Socios.com ve Chiliz’in CEO’su Alexandre Dreyfus yaptığı açıklamalarda şunları ifade etti:



    “Bu etkileyici bir partnerliğin başlangıcı, bir NBA franchise ile ilk iş ortaklığımız. Dünya çapındaki 76ers taraftalarıyla gelişkin bir taraftar etkileşimine sonuç verebilecek bir ortaklık. 76ers’ı ağımıza davet etmekten heyecan duyuyoruz. Dünyanın en büyük spor organizasyonları artık toplu halde bize katılıyor. Socios.com kalıcı olarak, küresel spor endüstrisinin dijital dönüşümünde önemli bir araç olacak."





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.