Şimdi Ara

Smurf Account > High Skill > 'Very High Skill'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar konu başlığında okuduğunuz gibi Smurf Account yaptım ve High Skille geçmem pekte zor olmadı ama bir şeye açıklık getirmek istedim:

    Bu ilk hesabım:http://www.dotabuff.com/players/244614920 oyuna bu hesapla başladım ve heroları öğrenme falan derken mmr çok düşük çıktı bende aldırmadım dereceliyi sallayıp normal maçlar oynayarak kendimi iyice geliştirdim..

    Kendimi hazır hissettiğimde ise Smurf Account açtım:http://www.dotabuff.com/players/306981598 vee 5 maçtan sonra High Skille vardım

    açıklığa getirmek istediğim şey daha öncede bu forumdada yabancı forumlardada gördüğüm Valve'nin Smurf Account Dedection denilen sistemi..

    Bu forumda biri Smurf olduğunu anlayınca direk normal skille falan atıyor demiş belki olabilir IP den anlayıp eski account'un skillini veriyordur ama diğer yabancı forumlarda denildiği gibi Penalty diye bir şey kesin var!

    bu nedir peki Penalty denilen şey?

    Kısaca Valve'nin sizin Smurf Account olduğunuzu anlayıp size oyun yapması gibi bir şey 2 veya 3 oyundan sonra takımınıza 2 kişinin girip mid için kavga edip ikisininde mide gidip veya feedleyip ward, courier alması gibi!

    ve ben bunlada karşılaştım!

    Örnek 1: Bu maçta:http://www.dotabuff.com/matches/1993971307 SF ile Wind salak salak feedleyip ward alıp sonrada ks falan yaptılar ben bunlara aldırmayıp elimden geleni yaptım ve kazandık.

    Örnek 2: Bu maçta:http://www.dotabuff.com/matches/1994619235 Spirit ile Pudge oyunun başında feedlediler sonra Spirit ward doldurdu Pudge'da afk oldu neyse oyunun sonlarına doğru spirit ks ile 9 kill aldı sadece Charge ile! neyse yine kazandık.

    Örnek 3: Bu maçta:http://www.dotabuff.com/matches/1995078322 Pudge midde feedledi sonra afk oldu! yine kazandık.

    Örnek 4: Bu maçta:http://www.dotabuff.com/matches/1996346178 Rubick feedledi aslında bu o kadar önemli değil ama bunu payşalma sebebim bu maçtaki Rubick'le Örnek 2 deki maçtaki Spirit in tamamen aynı şekilde konuşması! farklı oyuncular olmasına rağmen!
    ikide birde "Report all team noobs" "Thanks you guys no help" "RAPORTS ALL" (Bozuk İngilizceyle yazıyorlardı) gibi tamamen aynı şeyleri yazıyordu neyse TA oyunu kurtardı ve kazandık.

    Yani demek istediğim kesinlikle böyle bir şey var "Penalty - Yabancıların diliyle" Valve size oyun yapıyor geçemezseniz normal skillde kalıyorsunuz geçerseniz High Skille atıyor

    Bunlar benim görüşlerim daha önce böyle bir şeyle karşılaşan varsa veya başka bir bilgisi olan varsa yorumda belirtirse sevinirim.

    Bu arada Smurf Account da Hep Invoker oynuyorum ve ayarlardan Sağ-Tık saldırıyı zorlayı aktiflerştirdiğim için LH-Deny çok iyi gidiyor ve bence en önemli şeylerden birisi!

    Edit: Ve yine olan oldu son 2 maçı kaybettim! takıma yine mallar girdi.. Bu sefer Penalty yedim

    Edit2: Neyse geri kurtardım hala high skill deyim

    Edit3: Very Hgih Skille attı ama 2 kişinin kavga edip eşek alıp feedlemesi yüzünden yenildik



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HusseinBagci -- 13 Aralık 2015; 19:49:16 >







  • Abi soyle konulari gorunce gaza gelip smurf aciyorum sonra herolarin sade hali gozume kotu gelince eski hesaba donuyorum :D

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya birakin dota2 yi silin gitsin.Kozmetik ve turnuvalarda para icin yapilmis bir oyun. Zaten free oldugu icinde sacma sapan busuru insan dolusuyor.Ben 5 tane smurf actim.Ilk hesabim 3 yil onceydi cok kotu mmri vardi.Kendimi bayagi gelistirdim.Dedim smurf acayim bari.Smurfte benzer mmr verdi dedim Allah allah insan 5 ayda hic mi mmr artirmaz.Sonra bunla oynadim 1 sene sonra gene aciyim dedim gene benzer verdi.Vede ustune 20 tane ust uste winim yuzde 67 win rate a kadar cikarmistim.Takimdaki en iyi kisi ben oluyordum.Kuskulandim biraz.Sonra 1-2 deneme actim penalty testi icin baktim hep normal skill ne yaparsam yapiyim.Isin ilginc tarafi enemy dotabuffina giriyorum adam atiyorum 10 tane mac atmis 9 u very high skill benimle ayni maca dusuyor normal skill oluyor.Dedim enemy i boyle veriyor bana neden troll veriyor diye.Sonra aldim laptopu gectim eve (yurtdisindan geldim)Actim hesap oynadim 5k ya yakin mmr verdi.Sildim tum oyunu sattim itemleri 300 dollar aldim itemlerden oyun aldim hepsiyle.Suanda sadece international replika var evde heykelcik valve gonderdi.Oyunlar her seyimi kestim.Bir oyunda gelisince hakettin yere vermeli.IPini takip edip bir kere dustugun yere seni kistirmamali.MMR arrtirirsin bende artitridim 1k 1.5k ama kanser oluyorsun.Stressli oluyorsun.Sildim gitti ozlemiyorumda.Eger oynarsamda 5k lik hesapta trolluk yaparim.




  • Olacak şey değil yaa Normal skill e düştüm bir oyunda mide salak birinin gidip feedleyip + Missleri söylememesi yüzünden tüm laneleri kaybetmemizin ardından normal skille attı! böyle giderse pc yi formatlayıp yeni smurf acacam..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HusseinBagci

    Olacak şey değil yaa Normal skill e düştüm bir oyunda mide salak birinin gidip feedleyip + Missleri söylememesi yüzünden tüm laneleri kaybetmemizin ardından normal skille attı! böyle giderse pc yi formatlayıp yeni smurf acacam..


    Olm cikarsin highe yine ne ugrascan formatla smurfun kaderinde var mid kavgasi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HusseinBagci

    Olacak şey değil yaa Normal skill e düştüm bir oyunda mide salak birinin gidip feedleyip + Missleri söylememesi yüzünden tüm laneleri kaybetmemizin ardından normal skille attı! böyle giderse pc yi formatlayıp yeni smurf acacam..


    format atsan nolcak windows keyin ayni ise.Senin internet idine bakmiyor.Zaten internet ID in modeme reset atinca degisiyor.Ya da gun icinde.Windowsa gomulu ID ine bakiyor.Gabe newell zaten windowsta windows ustune calisan yoneticilerden biriydi.Milyon dolarlar kazandi ve windowstan ayrilip steami kurdu.Yani adam eminim bill gatesten fazla biliyordur sistemi.Cunku orda calisan yazilimciydi ve milyoner oldu sirkette.Kim yazilimciyken milyoner olurki.Demek ki cok buyuk isler yapmis orda.Senin yapman gereken yeni windows keyi yada yeni pc.Benim sansim laptopun turkieyede olmasi benim yurtdisinda olmam.Internette farkli pc de.




  • Smurf sistemi basit ilk 10 oyunda %52 win rate yaparsan yine kötü mmr gelicek çünkü;

    İşin mantığı basit düşük seviyede win rate'in %70-80 arası olmalı ki artış sağlıyabilirsin unranked maçlardada gizli bir mmr sistemi var ve %52 win rate ile 100 maç sonunda +50-60 arası bir mmr kazanmış olursun. High skill:3000 desek sana gelicek sonuç 3100 3200 olur

    Ama Very high skill'e erken çıksan başlangıç olarak 3500+ bir mmr vericek o skill bracketda %60 winrate yakarlarsan 100 maç sonunda +500 +600 mmr kazanıcaksın bu da 4k demek

    Yukarıdaki anlatım en basit şekliyle yer alıyor, Elo sistemi çok farklı olmadan burda da işliyor senin kazanmanı beklediği maçı kazanırsan ortalama veya daha azında bir mmr kazanırsın, kaybetmeni beklediğinde kazanırsan artış sağlarsın. O yüzden smurf kasan kişiler mid/carry oynuyor ki kaybetmenin olası olduğu maçı da taşıyabilesin.

    Smurf accountda bir çok faktör var dikkat etmen gereken yüksek gpm/kda/apm/consumables use gibi faktörler, iyi bir oyuncuda bunlar zaten var olduğu için yüksek mmr çıkarıyor, kısaca herkes hakettiği yerde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D3monHunter -- 21 Aralık 2015; 22:22:20 >




  • yine komedi dolu bir hikaye

    peki sayın arkadaşlar bana 30 oyun sonrası mmr oyuna nasıl girilip 4500 + mmr acıldıgını söyleyin bu hurafelerinize cevap vereyim bende

    not : 30 max 40 oyun sonrası hiç bir istatislik olmayan maçlardan sonra oynanmış 10 mmr oyununa karşılık 4500 + bu geçerli bunu ben biliyorum ve forumlarada para ile satıyolar aklınızda olsun
  • D3monHunter kullanıcısına yanıt
    başlangıç çok iyiydi gpm/kda vs çok iyi gidiyordu sonra girdiğim her oyunda 2 kişi mid kavgası yapıp aralarından biri feedleyene kadar
    Very high skille çıktığım gibi ilk mid kavgasını gördüm ve feedlemeleri üzerine yenildik sonra girdiğimher oyunda aynı hikaye şu aralar bakmıyorum zaten sınavlar var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.