Şimdi Ara

SmallMan.com.tr Güvenilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
5.488
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mouse almak için model bakarken Logitech M560 uygun gibi geldi internetten fiyat araştırması yaparken smallman.com.tr diye bir sitede en uygun fiyatlı buldum. Bu siteden daha önce alışveriş yapan olduysa yorumu nedir acaba?

    Mouse ile ilgili fikri olan da yazabilirse çok memnun olurum.



  • bu siteden bir klavye mouse seti aldım internetteki en ucuz site olduğu için denemek istedim. 90liralık ta bir ürün olduğu için riske girdim açıçası. Ama suç bizde ucuza kaçıyoruz ve karşımızda muhatap alacağımız biri olmuyor . 5 10 lira eksik vermek için ürüne verdiğimiz parayı çöpe atıyoruz resmen. Öncelikle zamanında teslim etme ve eksiksiz gönderme konusunda hiç bir problem yaşatmadılar. Fakat olur da ürününüz sorunlu çıkar veya bir problem olursa iade edebilmenize imkan yok. Sitelerinde 14 gün içinde koşulsuz iade edebilirsiniz falan yazıyor ama palavra. Zaten arayınca telefona çıkan hanımefendi şartlanmış bir şekilde bizi ilgilendirmez tarzında cevaplar veriyor. Ürünü yolladım kendi anlaşmalı kargo şirketleriyle ödemesini de kendim yaptım. internetten kargo takibi ediyorum 11.30da ulaştı 11.35 te mail geldi kutusunun üstünde kargo bantı var almıyoruz geri yollayacağız diye. Yani özetle eğer riske girmek istiyorsanız dediğim gibi yollama konusunda sıkıntı yok. Ama olur da problem çıkarsa hiç yollamayın direk ürünü çöpe atın bari kargoya vereceğiniz para cebinizde kalır.
  • Şikayet ettiniz mi hocam bu konularda affetmezler diye biliyorum. Ben başka bir model aldım Media Markt'tan şimdilik onu kullanıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paranızı riske atmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ObtObt kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler hocam. Emin olamadığım için bulaşmadım o siteye.
  • İkd44 sorununu anlıyorum ancak biraz empati kurarak olaya yaklasirsan eğer kıyıdaki kozmetik bozulmadan dolayı onlarında mağdur olacağını senden aldıkları ürünü bir başkasına satmaya çalıştıklarını bilmen gerekir.Müşteri alacağıkutuda pproblemler görürse iskillenip alamayabilir
    bu da firma açısından zarar anlamına gelir. Ben senin haksız olduğunu söylemiyorum ancak karşı taraf da haksız değil ki kaldi ki zaten bir çok firma hatta vatan dahi direk iade etmez hediy çeki falan verirler bu durumda . Ben özellikle bu konudakisşikayetlerin şımarık çocuk edası da olduğunu düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben yaklaşık 1 ay önce aynı siteden aynı mouse (logitech m560) söyledim kargo 1 gün gecikmeli geldi onun haricinde bir sıkıntı yaşamadım şu anda da kullanıyorum çok memnunum tek bir sıkıntım var yandaki tuşlar saçma sapan işlemlere ayarlı değiştirmek için logitech setpoint kurmak gerekiyor onu da iş bilgisayarına henüz kurduramadım.
  • Bildiğim kadarıyla cayma hakkı kullanılarak keyfi olarak iade edilen ürünün yeniden satılabilir özelliğini kaybetmemesi yasal bir zorunluluk. Ayrıca etik olarak da dikkat edilmesi gereken bir hassasiyet. Dolayısıyla iade edilen ürünün orijinal ambalajının kargo etiketi v.b. yapıştırılmayacak şekilde ek bir ambalajla paketlenmesi önemli.
  • Geçen sene Targus marka 12" laptop çantası ararken en uygun fiyatla bu sitede buldum. Sitenin com.tr olmasının (malum, tr ekini almak için resmi evrak vermek gerek) daha güvenli olduğunu değerlendirip sipariş geçtim.
    Aynı gün kargolanan ürün güzelce kutulanmış 0 ürün olarak elime geçti ve bu alışverişten memnun kaldım. Başkaca alışverişim olmadı.

    Dahası var: Sitenin ödeme bölümündeki aksaklığı kendilerine bildirince "Dilerseniz kart bilgilerinizi telefonda verin ödemenizi biz buradan çekelim" teklifine de hayatımda ilk defa olur dedim.
    Söz konusu kartımla ilgili daha sonra hiç bir sorun yaşamadığımı da belirteyim. Ben güvenilir buldum kendilerini.
    Bu da böyle bir anımdır
  • ben de 150 liralık ürün almıştım. Sorunsuz. Zamanında geldi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kuhey1an

    İkd44 sorununu anlıyorum ancak biraz empati kurarak olaya yaklasirsan eğer kıyıdaki kozmetik bozulmadan dolayı onlarında mağdur olacağını senden aldıkları ürünü bir başkasına satmaya çalıştıklarını bilmen gerekir.Müşteri alacağıkutuda pproblemler görürse iskillenip alamayabilir
    bu da firma açısından zarar anlamına gelir. Ben senin haksız olduğunu söylemiyorum ancak karşı taraf da haksız değil ki kaldi ki zaten bir çok firma hatta vatan dahi direk iade etmez hediy çeki falan verirler bu durumda . Ben özellikle bu konudakisşikayetlerin şımarık çocuk edası da olduğunu düşünüyorum.

    ürün bugün ulaştı elime o bantların sökülmeme olayı falan hikaye. kargo bantını yavaşça açtım ve en ufak bir soyulma vesaire olmadı. ki kendileri de açmaya tenezzül etmemiş. bi de şu var ki kapıya gelen kendi anlaşmalı kargolarıyla gönderim aynı adrese geri teslim olacak dedim. Bana zaten kutuyu başka bir kutu içerisinde yollamamışlardı. bir poşete sarıp yollamışlardı. Kargocu hatasız diyemem o bantların oraya yapıştırılması çok lüzumsuz zaten. Fakat bu aşılabilir bir problemdi. Ayrıca ben iade talep etmedim 50lira fazla verip daha üst bir model almak istedim. Kendileri kazanacaklardı. ve bununkla birlikte sebetimde 280tllik 3 ürün daha vardı.Onlarıda klavyenin durumuna göre alacaktım ve vazgeçtim.Ha bu "şımarık çocuk edası" lafınızdan dolayı sizi de kale almazdım da şurda okuyan 3 5 kişi bilgilensin diye yazdım. 15 lira eksik haliyle satacam bugün malatyadaki arya bilgisayara sattım.faturalı olduğundan dolayı ikinci el olarak satacaklar ama o kutu aşınması falan hikaye yani öyle bi şey söz konusu değil. Ve benim hatalı olduğum doğrudur. Siteyi araştırmadan satın aldım. Hakkında her forumda her şikayet sitesinde birsürü şikayet var. Tekrarlayayım sitenin ürünü zamanında ve eksiksiz teslim etmesi hususunda hiç bir sıkıntısı yok. Fakat olur da problemli çıkarsa bu siteye iade etmenize imkan yok. Müşteri hizmetlerindeki bayanla konuşunca ne demek istediğimi anlarsınız.
  • 02.03.2017 tarihinde verdiğim siparişim 03.03.2017 tarihinde bana ulaştıran smallman alışveriş sitesi benden tam puan aldı. herkese tavsiye ederim.
  • Ben telsiz telefon aldım. Hemen geldi. Ankara firması.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sub0

    Ben telsiz telefon aldım. Hemen geldi. Ankara firması.

    bende ilk kez alışveriş yaptım. alışveriş yapmadan önce ekşi sözlükteki yorumları okumuştum ve genelde olumlu idi.
  • Güvenilir mi bilemem. Ürünler orjinal mi laf edemem. Ancak çalışma şekillerine ederim. Salı günü 290 liralık ürün aldım. Saat 16:00'ya kadar verilen siparişler aynı gün kargoymuş. 16:41'de verdim siparişi. O günü saymıyorum. Çarşamba günü siparişim kargolanmamış. Perşembe günü siparişimde yine "Sipariş Hazırlandı" yazısını görünce firmayı aradım. Uzun uzun çalmasına rağmen açan olmadı. İkinci kez aradığımda 3-4 dakika çaldıktan sonra bir bayan açtı. Siparişimde bir eksik ürün olduğu, o ürünün tedarik edildiği ve kargonun perşembe günü kargoların arasında olduğunu söyledi. Bugün cuma. Telefonda konuştuk az önce. Siparişim hala çıkmamış. 2 tane ürünü bir türlü bulamamışlar. Bulamadıkları ürün 8 lira. Siparişim toplamda 290 lira. 8 liralık kısmı iptal etmişler. Tam siparişimi komple iptal edelim diyecektim kargoya verildi yarın elinizde olur dediler. Ben aramasam sormasam hiç ama hiç haberim olmayacak. Ayrıca sitelerinde "STOKTA VAR" yazan ürünler stoklarında yok. 4 parça ürünün ikisini iptal ettiler birini de dün gün içinde tedarik etmişler. Yersen !
  • Termal macun almıştım ankarada olduğum için kuryeyle siparişten 3 saat sonra getirdiler ben memnun kaldım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yiasw -- 22 Eylül 2018; 15:58:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonlara bakmıyorlar trendyol üzerinden cevap vermiyorlar ürün hakkında sorulara cvp vermiyorlar alınan ürünü kargoya vermiyorlar rezil rüsva derme çatma bir kırtasiye sakın bulaşmayın bunlara iptal ettim 3 gün bekleyip
  • bu smallman adlı satıcıdan gıttıgıdıyor ustunden aldıgım sorunlu gelen bır urunu ıade edene kadar , 40 yaş birden yaşlandım. Uzak durun, internetten alısveriş yapmaktan soğutur bunlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.