Şimdi Ara

SkyBridge Capital, Bitcoin ETF’si Çıkarmak için Başvuruda Bulundu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • SkyBridge Capital, Amerika Birleşik Devletleri'nde bir Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) çıkarmak için başvuruda bulundu.


    Birleşik Devletleri'nde bir Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) çıkarmak için başvuruda bulundu.


    Cuma günü yayımlanan “First Trust SkyBridge Bitcoin ETF”sinin izahnamesinde, “Tröstün yatırım hedefi, ortak hisselerin, Tröst'ün yükümlülükleri ve giderleri düşüldükten sonra Bitcoin performansını yansıtmasıdır.” ifadelerine yer verildi ve First Advisors ve SkyBridge şirketlerinin birlikte fona danışmanlık yapacağı belirtildi.


    First Advisors ve SkyBridge tarafından yapılan başvuru, son günlerde ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) yapılan beşinci Bitcoin ETF’si başvurusu oldu.


    Geçtiğimiz günlerde NYDIG, Valkyrie, WisdomTree ve VanEck, bir Bitcoin ETF’si için SEC’e başvuruda başvurmuştu; ancak, bugüne kadar bu şirketlerden sadece VanEck’in başvurusu resmi olarak değerlendirmeye alındı.


    Bununla birlikte; ABD dışındaki ülkelerde de Bitcoin ETF’si için girişimler hız kazanıyor. Bu hafta, Brezilya'da ülkenin ana borsası olan B3 aracılığıyla bir Bitcoin ETF'si piyasa sürüleceği bildirildi.


    Varlık yönetim şirketi QR, ülkedeki menkul kıymet düzenleyicilerinden onay aldığını ve bu yaz bir Bitcoin ETF’si piyasaya sürebileceğini duyurdu.


    Haber detayı: https://www.bfmedia.io/haberler/skybridge-capital-bitcoin-etf-si-cikarmak-icin-basvuruda-bulundu-44352.html?


    Blockchain teknolojisi ve üzerinde geliştirilen kripto para sektörü ile ilgili güncel haberlerden anında haberdar olmak için Telegram kanalımıza abone olabilirsiniz.


    - bfmediaio Telegram Group








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.