Şimdi Ara

Skoda Kodiaq Ana Konu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.608
Cevap
91
Favori
454.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Otoparkta gezinirken denk geldim kodiaq tanıtılmış sanırım.


    Motor seçenekleri olarak
    Yeni Kodiaq şimdilik 1.4 TSI, 2.0 TSI ve 2.0 TDI motorlar ile piyasaya sunulacak. Motor seçenekleri ise şöyle:

    -1.4 TSI 125 beygir ve 200 Nm tork

    -1.4 TSI 150 beygir ve 250 Nm tork

    -2.0 TSI 180 beygir ve 320 Nm tork

    -2.0 TDI 150 beygir ve 340 Nm tork

    -2.0 TDI 190 beygir ve 400 Nm tork

    Yeni Kodiaq’ın 4X4 versiyonu, manuel şanzımanla da satın alınabilecek.


    Bunlarda fotoğraflar

     Skoda Kodiaq Ana Konu
     Skoda Kodiaq Ana Konu
     Skoda Kodiaq Ana Konu
     Skoda Kodiaq Ana Konu
     Skoda Kodiaq Ana Konu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TryToBe -- 1 Eylül 2016; 17:53:13 >







  • Tiguan, Ateca ve Kodiaq arasında emek harcayıp bir kıyaslama tablosu hazırladım. Hepsinde olan 150bg ootomatik fiyatları da ekledim. İsteyen Tiguan ya da Ateca forumlarında da paylaşabilir.

    Model model gidecek olursak;


    Tiguan: Trendline için ayrı bir başlık açılabilir. Çünkü donanım konusunda tam bir hayal kırıklığı. Bir sürü eksiği var. Üç modelin de bütün donanım seviyelerinde olup, Tiguan Trendline'da olmayanlar şunlar; Hız Sabitleyici, Yağmur ve Far Sensörü, Bel Desteği, 8 inç ekran yerine sadece 5 inç ekran, Arka kol dayama, Kendiliğinden kararan dikiz aynası ve Ayak bölgesi aydınlatma. Fakat bunlara rağmen fiyatı donanım olarak kendisinden çok daha üstün Ateca Style ve Kodiaq Ambition ile neredeyse aynı! Comfortline'a geçecek olursak 139k fiyatla benzer donanıma sahip Ateca ve Kodiaq'tan yaklaşık 15 bin lira pahalı. Led gündüz sürüş farına sahip olmaması ise göze batıyor. Highline ise nispeten daha makul bir fiyat farkına sahip donanımına göre. Öte yandan Tiguan'in hiç bir donanım seviyesine ne anahtarsız giriş var, ne de anahtarsız çalıştırma. Bu da çok ilginç. İyi yandan bakacak olursak da sadece Tiguan'de olan özellikler; Her seviyede tavan hava yastığı ve üç bölgeli klima, üst paketlerde ise katlanır masa, yokuş iniş desteği ve en üst seviyede active info display. Özetle Tiguan tercih edilecekse Trendline komik seviyede boşken, 31k daha verip highline almak çok daha mantıklı.

    Ateca: 2 paketten oluşan Ateca'da üst paket olan Excellence 141k fiyata göre çok iyi donanım veriyor. Kodiaq ya da Tiguan için benzer, hatta daha az donanıma 10 bine yakın fazla para vermeniz gerekiyor. Alt paket olan Style'de ön park sensörü olmaması dikkat çekerken, Sürücü diz hava yastığı ve geri görüş kamerası da bütün modeller arasında sadece Excellence'ta var.

    Kodiaq: Gelelim asıl konumuza :-) Daha önce de paylaştığım üzere Kodiaq'ın en boş paketi Active Türkiye'ye gelmedi, bir de en üste prestige diye bir seviye yapıldı. En alt seviye olan Ambition benzer fiyatlardaki Tiguan Trendline'a göre çok üstün ve Ateca Style'a göre benzer. Tabi özellikle Ateca ile arasında ciddi bir büyüklük farkı var. Ambition seviyesinde tek sırıtan eksik Sis farının dönüşe duyarlı olmaması. Sadece Kodiaq'ta olan ise bir çok özellik var; Her seviyede telefonu yansıtma özelliği, kapı koruma plastiği ve araç içi iletişim ile orta seviyeden itibaren elektrikli sürücü koltuğu. Asıl dikkat çeken ise Prestige donanım seviyesi. Bütün modeller ve donanım seviyeleri içinde sadece bunda olan bir çok farklılık var. Bunlar; Kör nokta uyarısı, Geri manevra uyarısı, 360 derece görüş kamerası, Isıtmalı ön ve arka koltuk, elektrikli ön yolcu koltuğu, bagajdan arka koltukları katlama ve 19 inç jant. Tabi Prestige paket Kodiaq'ın Tiguan highline'dan bile 11 bin lira pahalı olduğunu unutmayalım. Tabi donanım farkı çok daha fazla.

    Geneli özetleyecek olursak; Tiguan Trendline ayıp edercesine, boş ve Tiguan alacaksan highline almak mantıklı gibi, Ateca diğerleri kadar büyük araca ihtiyacı olmayıp da daha makul fiyata donanım isteyenler için cazipken, Kodiaq hem büyük araçlar için, hem en alt donanımda uygun fiyata rağmen iyi donanım verdiği için cazip. Çok daha dolu bir şeyler isteyen için de Prestige orada bekliyor.

    Hepimizin gönlüne göre olsun


    ://img.donanimhaber.com/upfiles/847019/d1c59809-523b-4a78-8643-74251ac15a1b.JPG[/simage]
    Ağustos 2016 dan beri beklediğim hatta uğruna pazarlığını bile yaptığım superb ten vazgeçtiğim kodiaq ı inceleme fırsatı buldum. Kendi düşüncelerimi paylaşmak istiyorum.

    Aracın dış görünümü güzel. Heybetli duruyor. İç bölüme geçtiğimde hayal kırıklığına uğradım. Şoför koltuğuna oturduğumda nedense işte bu diyemedim.
    Mevcut aracım octavia da hep rahatsız olduğum konu bunda da mevcut. Sürüş pozisyonu yukarıda kalıyor bana göre. Koltuk bir tık daha aşağıya inmeliydi. Bu durum superbte yok mesela.
    Başka bir konu ise kol dayama ve vitesin bulunduğu bölüm çok aşağıda. Oranın biraz daha yüksekte olması gerekiyordu. Bacağımla aynı mesafede kaldı resmen. Bence orada bir sorun var. Biraz böyle beni aracın sarmasını isterdim.
    Yine başka rahatsız olduğum şey araçta kodiaq a özgü olan tek şey vites topuzu ve ikinci torpido gözü. Bunun dışında araca özgü bir detay yok.
    Arka tarafta ise kol dayamanın arkasında yine bir hareket yok.
    Bagajı gördüğümde zaten aracı kafamda bitirdim diyebilirim. Bagaj tahminimden çok daha küçük. 720 olayı hikaye. Stepnenin etrafında kalan boşlukları da sayıyorlar. Superb ile bagajı aynı. 5 koltuklu versiyonunda koltukları ileri çektiğinizde koltuk ile bagaj arasında gereksiz ve saçma bir boşluk oluşuyor. En azından 5 koltuklu versiyon için burası hakkında bir çözüm üretilmeliydi.

    En can alıcı nokta ise fiyat. Fiyat listesini gördüğümde zaten, bir an Ağustos 2016 127 000 tl ye anlaştığım full+full superb i almadığımın pişmanlığını yaşadım. prestij için 170 diyorlar ki araçta istediğim bir çok şey yok. adaptif, şerit takip, 7 koltuk, koltuk ısıtma,.... gibi bir çok şey opsiyon. Bunlarıda eklediğinizde sanırım 190 ları görecez.

    Hepsinden kötüsü ise bu fiyatı benzinli için vereceğiz. Uzun yolda 7 istanbul içi 11 in altına düşmez bunun tüketimi.

    Sonuç olarak kodiaq benim için bir hayal kırıklığı oldu. Şu an için almayı düşünmüyorum. Başka bir markaya yönelmeyi düşünüyorum.

    Alan arkadaşlarında deneyimlerini buradan takip ediyor olacağım.
    Maalesef araç fiyatlarının yüksek olmasında biz kullanıcıların da payı var. Türkiye de yer eden şu iki olgudan nefret ediyorum.

    İlki dizel otomatik sevdası: senede yaptığı km yw bakmadan dizel araç almak isteyen insan dolu. Sanki dizel araçları benzinle aynı fiyara veriyorlar. Otomatik araçlar için de 10-15 bin tl arasında fark isteniyor. Sırf insanımızın merakından dolayı. Ama manual ile otomatik arasında 2-3 bin tl koyan firmalar da var.

    Diğer konu ise Suv merakı. Artık yerden bir karış yüksek araçlar suv olarak nitelenir oldu. Ailemde bile araç almak istiyorum dediğimde herkes suv al diyor. Eee bunu fırsat bilen firmalar da yaslıyor fiyatı.

    Benzer durum yine doğuş gurubu aracı olan ateca da yaşandı. Yurt dışında leon la aynı fiyat olan araç türkiyeye 20-25 bin tl pahalı geldi. Satışları! (Satamaması) ortada. Maalesef benzer son kodiaq için de geçerli. Alana da kullanacak olanlara da hayırlı olsun.

    Merhaba,

    Uzun far asistanı var. Araç 2023 model Prestige paket, bende prestige paket diyince herşey dahil ekli gelir diyordum ama chip krizini Skoda da fırsata çevirmiş. Kırpmış çoğu donanımı, başta bir canımı sıktı ama arabaya binince umursamadım, mümkünse uygun olanları kendim ekletirim artık dedim. Donanım ihtiyacı olanlar baya maliyetli gibi.


    Benim için ekli olsaydı iyi olur dediğim özellikler:

    - Şerit Takip Asistanı

    - Kör Nokta Asistanı

    - 360 Derece Kamera

    - Park Asist (Bu hep opsiyoneldi)


    2023 itibariyle ACC standart haline gelmiş, baya kullanışlı bir özellik, İstanbul trafiğinde çok işe yarıyor.


    Özelden foto paylaşıyorum, özelden görüşürüz.


    Şerit takibi ACC ile yolda direksiyonu araca bırakmak için istiyorum, yolda şeride çıktım mı diye uyaran basit şerit takip asistanını pek istemiyorum, onu genelde kapatıyorum zaten :)



    Benim Passat 2013 Tsi 122HP DSG Comfortline dı. İlk izlenimleri paylaşacak olursam:


    Pozitif görüşlerim

    + Passat tan sonra yüksek geldi ama kısa sürece alıştım, yüksek araç kullanmak konforluymuş.

    + Yol gürültüsünü Kodiaq daha yeni olduğu için ve yükseklikten dolayı daha az alıyor ama sanki rüzgar sesini daha fazla duyuyor gibiyim.

    + 19 inch jant ile yükseklik ve çıkurlardan daha az etkileniyorum sanırım

    + Panaromik sunroof efsane bence, özellikle arkada yolculuk yapanlar için

    + ACC süper bir özellik

    + Arka koltukların ileri geri gitmesi bagaj için artı yer demek fakat öne çekince aradaki boşluk dolmuyor o arayı ekstralarla doldurmak gerekebilir

    + Arka koltukları 3 kademe eğim ayarlanıyor arka kolcular için güzel bir özellik, Passatta biraz gömülüyorduk, eşimin fıtığı olduğu için arkada oturmak istemezdi, Kodiaq ta sorunsuz oturabiliyor.

    + Tavan yüksekliği çok iyi, Passat tan sonra 3008/5008 e sığamamış ve kafam değmişti, Kodiaq ta yeterince yüksek ve ferah

    + Araç ne kadar 150-200 kilo daha ağır olsa da 122-150 HP farkından dolayı araç ağır kalmıyor. Yakıt tüketimi de Passat la farkı yok, yeni teknoloji motorda kazanacağım kazanç ağırlık ve yükseklikten dolayı benzin tüketimiyle dengelenmiş gibi

    + Küçük direksiyon daha kullanışlı ve şık

    + Sanal Pedal 2023 de standart sunulan özellik, eller doluyken avantajlı

    + Araç baya heybetli ve güzel görünüyor, yeni görünümle(facelift) ile birlikte araç daha atak ve saldırgan duruyor.

    + Aracın arka yolcu bölümü 3 oda bir salon gibi geniş ve ferah :)

    + Anahtarsız giriş ve çalıştırma özelliği güzel


    Negatif görüşlerim

    - Passat iç malzeme kalitesi daha iyiydi, sert plastik bölümler Passat ta daha kaliteliydi.

    - Arka kapılarda pencere ön bölümü sert plastik Kodiaq ta, Passat ta yumuşak kaplamaydı

    - Passat ta kafa başlığı öne arkaya ayarlanabiliyordu, kodiaq ta bu özellik yok

    - Navigasyon var ama kapalı, aktivasyon için 800-900 eur isteniyor, saçmalık, çok kullanacağımı düşünmüyorum ama Hayalet ekranda navigasyonu açmak güzel olurdu, Carplay ile Google maps kullanıyorum

    - Passat a göre saklama alanları daha dar, örneğin direksiyonun sol altındaki küçük cebe ruhsatı koyardım, kodiaq ta sığmıyor :( Yan cepler Passat a göre daha dar

    - Kolçak ve öndeki bardaklık bölümü Passat ta daha kullanışlıydı. Passat ta bardaklık değişken boyuttaydı, kodiaq ta aparat içindeki bölmeler sabit büyüklükte.

    - SD okuyucu ve CD sürücü yok, internetin olmadığı veya telefonu bağlamadığım zaman Radyo yoksa müzik yok demek :)


    Ortada kalan(Ne Pozitif ne negatif) görüşlerim

    o Sağ taraftaki alta açılan cep Passat çok daha derindi, Kodiaq ta 2 cep var fakat alt cep daha büyük olsa iyi olabilirdi.

    o Passat ta bagaj daha derindi, Kodiaq da daha yüksek kullanımı yazın memleketten dönerken hissedeceğim :)

    o Genişlik daha fazla olduğu için daha ferah bir koltuk alanı var fakat yolda yanımdan araç geçerken tedirgin oluyorum.

    o Kodiaq daha geniş olduğu için dik parkta boş yer bulmak daha zor, daha kısa olduğu için paralel park daha avantajlı


    Yol tutuşunda sorun görmedim, viraj performansını denemedim ama çok hız yapan biri olmadığım için yükseklikten dolayı olan negatif etkiyi pek yaşayacağımı düşünmüyorum.



    Sonuç olarak çok güzel araba, bayıldım. D Segment SUV için F/P olarak ilk tercihim olacaktır.

    Kodiaq sonrası alacağım araç için bir bu kadar para daha vermem gerekecek sanırım, bu konforun ve sürüş zevkinin üstünü XC60, GLC veya X5 gibi premium araçlarda bulurum gibi.



    Bu yazdıklarım benim görüşümdür ve eski aracım Passat ile karşılaştırma fikirlerimdir, başka görüşleri bağlamaz :) YTD...


    Umarım istediğin aracı bulabilirsin, 2017-2018 model araç ile başladığım araç arayışımı 2nci ellerin çok yüksek olması sebebiyle sıfır(ek maliyetsiz bayi hava parasız) araç alarak tamamladım. 7-8 yıl binerim artık :)


    Kazasız, mutlu sürüşler dilerim

    Nasil elleri kollari v

    Bagli bence sacma butun ulkelerde superb kodiaq dan ucuzken bizde neden pahali biri bunu aciklasin lutfen

    80 85 derken vergiden sonra 90 95 dendi neden 109 binden basladi

    Kendimizi kandirmayalim baktilar cok yogun ilgi var forumlarda neye yaslarsak kardir mantigi ile hareket ettiler bence
    Bu aracı almayı çok istememe rağmen 1. Öncelik fiyat politikası 2. Inceleyen arkadaşların yaptığı yorumlar dolayısı ile sadece gidip showroom da inceleyeceğim fakat kesinlikle almayacağım . Bir türk vatandaşı olarak herşey de kazıklanmaktan sıkıldım artık . Dünyanı en pahalı iphone dünyanın en pahalı benzini gibi gibi. Ben genel müdür un söylediği rakamlara takılmışken başka bir arkadaş neden dünyanın her yerinde suberp kodiaq tan pahalı iken bizde kodiaq daha pahalı demiş buyurun 2. Soru sen bu şirketin genel müdürü isen bunları açıklayacaksın yada o koltukta oturmayacaksın. Çok afedersiniz ama benim götüm kodiaq in koltuğuna oturmadığı için bana darılmaz. Biz olmadığımız sürece almadığımız sürece hiçbir firma devamlılığını sağlayamaz.
    Sürekli zam zam, 3000 zam 5000 zam. Ama millet hala arabanın peşinden koşuyor. Gönül kaçanı kovalar misali.
    2,0 prestij 288 000 tl, subaru forester 200 000 tl. Hangisi gerçek suv ? Ama forester in yüzüne bakan yok, 2. elde de prim yapmıyor. Çakma suv un peşinde koşuyorlar, forester a bakan yok. Skoda daha araba yapmayı beceremezken Subaru AWD de ihtisaslaşıyordu. Piyasada CRV vardı raw 4 vardı. Çakma suvlar yoktu.koşun koşun 3000 - 5000 zam yapmış koşun, kuruş da indirim yapmıyormuş, sırada yazıyormuş koşun. Gönül kaçanı kovalar derler ama başka şeyler de derler.
    Şimdi kimse toz kondurmaz kodiaq a, seneye 1-2 mırın kırın , sonra satan çakmaya başlar, hepsinde olduğu gibi.Bu arada tank gibi araba diyen olmuş, lütfen diyorum sadece, lütfen.
  • Arkadan egea hb'ye benzeten tek ben miyim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Halalaluya

    Güzel olmuş

    Bana farlar çok küçük geldi hocam özellikle önde
  • Ya şu ön ızgara bıyık gibi tüm skodalarda



    Önü diğer skodalara göre daha güzel bence.



    Tasarım iyi de fiyatlar merak uyandırıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Halalaluya

    Bu mesaj silindi.
    Sanırsam Sorento, X-Trail Edge ile aynı segment olacak. Cüsse olarak C SUV'dan büyük.

    Bu arada arka stopları bende Ateca'ya benzetiyorum, aynı marka sonuçta.

     Skoda Kodiaq Ana Konu




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Halalaluya

    Bu mesaj silindi.
    1.6 TDI koysalar ve fiyatı makul tutsalar mis gibi alınır ve binilir.Ancak o vites topuzu olmamış.Böyle bir araca daha modern ve şık bir vites topuzu koyulmalı ki aracın içindeki kalite algısı yükselsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Halalaluya

    Cusse büyük biraz herhalde.

    Evet hocam normalde belki batmaz göze fakat araba hayvani olunca
  • zwanzig kullanıcısına yanıt
    1.6 o cüsseye ağır kalır hocam. d sınıfı 7 kişilik suva 1.6 120 hp çok hafif kalır
    ve ateca - tiguan var satış stratejisi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_Android -- 1 Eylül 2016; 17:28:12 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: By_Android

    1.6 o cüsseye ağır kalır hocam. d sınıfı 7 kişilik suva 1.6 120 hp çok hafif kalır
    ve ateca - tiguan var satış stratejisi
    1.4tsi 150hp
    tüketimi ne olur bilemem

    ama araç Superb saşesi üstünde geliştirilmiş heralde

    vw Pazarı çok kızıştıracak,

    Uygun Suv isteyenler Ateca

    Biraz daha kalite arayanlar Tiguan

    Büyük Suv isteyenleride Kodiaq a yönlendirecek

    Yılsonu beklenir caddelere showroomlara gelsin bakayım

    Bu arada 7 kişilik versiyonuda olacakmış

    Yöneticiler ana konu yapabilirmi bu başlığı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kickergls -- 1 Eylül 2016; 17:41:34 >
  • By_Android B kullanıcısına yanıt
    1.4 125hp tsi yeterli gelecek midir sizce? Eğer bu motor yetiyor ise 1.6 tdi da yeter diye düşünüyorum. Ford bile kugada 3 yıldır 1.6 ya da 1.5 ecoboost ile götürdü ama onlar da sanıyorum talebe dayanamadı , 2017 başında 1.5 tdci powershift ve düz seçenekleri ile geliyor ama bu motorlar önden çekişle sunulacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kickergls

    1.4tsi 150hp
    tüketimi ne olur bilemem

    ama araç Superb saşesi üstünde geliştirilmiş heralde

    vw Pazarı çok kızıştıracak,

    Uygun Suv isteyenler Ateca

    Biraz daha kalite arayanlar Tiguan

    Büyük Suv isteyenleride Kodiaq a yönlendirecek

    Yılsonu beklenir caddelere showroomlara gelsin bakayım

    Bu arada 7 kişilik versiyonuda olacakmış

    Yöneticiler ana konu yapabilirmi bu başlığı

    Başlığa ana konu yazayım mı hocam büyük olarak ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TryToBe

    quote:

    Orijinalden alıntı: kickergls

    1.4tsi 150hp
    tüketimi ne olur bilemem

    ama araç Superb saşesi üstünde geliştirilmiş heralde

    vw Pazarı çok kızıştıracak,

    Uygun Suv isteyenler Ateca

    Biraz daha kalite arayanlar Tiguan

    Büyük Suv isteyenleride Kodiaq a yönlendirecek

    Yılsonu beklenir caddelere showroomlara gelsin bakayım

    Bu arada 7 kişilik versiyonuda olacakmış

    Yöneticiler ana konu yapabilirmi bu başlığı

    Başlığa ana konu yazayım mı hocam büyük olarak ?

    Alıntıları Göster
    bu kodiaq'ın arkası bana eski mercedes ml 430'u andırıyor




  • quote:

    Orijinalden alıntı: TryToBe

    quote:

    Orijinalden alıntı: kickergls

    1.4tsi 150hp
    tüketimi ne olur bilemem

    ama araç Superb saşesi üstünde geliştirilmiş heralde

    vw Pazarı çok kızıştıracak,

    Uygun Suv isteyenler Ateca

    Biraz daha kalite arayanlar Tiguan

    Büyük Suv isteyenleride Kodiaq a yönlendirecek

    Yılsonu beklenir caddelere showroomlara gelsin bakayım

    Bu arada 7 kişilik versiyonuda olacakmış

    Yöneticiler ana konu yapabilirmi bu başlığı

    Başlığa ana konu yazayım mı hocam büyük olarak ?

    Kodiaq başlığı yok yaz ama başlığı Skoda formuna taşımak lazım onu kim yapacak




  • Q7 ile aynı kasa falanmı bu,a4 ve exeo da olduğu gibi

    Farlar biraz küçük kalmış gibi,efsane klima butonları bu araçta da kullanılmış
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mendieta58

    Q7 ile aynı kasa falanmı bu,a4 ve exeo da olduğu gibi

    Farlar biraz küçük kalmış gibi,efsane klima butonları bu araçta da kullanılmış
    ımmmmmm ıhhhhhhh yaneee işttteee olmamış ya si et
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kickergls

    quote:

    Orijinalden alıntı: TryToBe

    quote:

    Orijinalden alıntı: kickergls

    1.4tsi 150hp
    tüketimi ne olur bilemem

    ama araç Superb saşesi üstünde geliştirilmiş heralde

    vw Pazarı çok kızıştıracak,

    Uygun Suv isteyenler Ateca

    Biraz daha kalite arayanlar Tiguan

    Büyük Suv isteyenleride Kodiaq a yönlendirecek

    Yılsonu beklenir caddelere showroomlara gelsin bakayım

    Bu arada 7 kişilik versiyonuda olacakmış

    Yöneticiler ana konu yapabilirmi bu başlığı

    Başlığa ana konu yazayım mı hocam büyük olarak ?

    Kodiaq başlığı yok yaz ama başlığı Skoda formuna taşımak lazım onu kim yapacak

    Anladım hocam bi yöneticinin el atması lazım o zaman




  • By_Android B kullanıcısına yanıt
    Hocam vw grubunda bize uygun pek motor yok zaten.Benzinli olarak yine 1.4 TSI koyacaklar.Gönül ister ki 1.6 hacminde 130-140 Beygir güç veren dizel ünite çıkartsın adamlar ama elde olan bu malesef.1.5 motorları bekliyoruz bakalım onlardan ne çıkacak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zwanzig

    Hocam vw grubunda bize uygun pek motor yok zaten.Benzinli olarak yine 1.4 TSI koyacaklar.Gönül ister ki 1.6 hacminde 130-140 Beygir güç veren dizel ünite çıkartsın adamlar ama elde olan bu malesef.1.5 motorları bekliyoruz bakalım onlardan ne çıkacak
    https://www.facebook.com/skodayunculer/

    ALINTI:-Tiguan ölçüleri tarafımdan eklendi

    KODİAQ özetle teknik bilgileri

    Ölçüleri 4,70 uzunluğa(Tiguan 4,486), 1,88 genişliğe(Tiguan 1,839) ve 1.69(Tiguan 1,632) yüksekliğe sahip.

    720 LT bagaj, koltuk yatırılmasıyla 2065 LT dev bir bagaj.

    Motor olarak 2.0 lt TDİ 150 ve 190 hp - 1.4 lt TSİ 125 ve 150 hp

    Yeni nesil multimedya sistemi ve 360 derece kamera sistemi, şerit takip, akıllı far, kör nokta uyarı, adaptif cruise kontrol

    Uzun, kısa, gündüz far, stoplar kısaca full led teknoloji aydınlatma

    gibi özellikleri mevcut olacak

    Türkiye tahmini satış fiyatı : 80,000 TL'den başlaması düşünülüyor.

    Benim yorumum: 80 bin lira gibi bir fiyata gelirse piyasayı kasıp kavurur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhani -- 2 Eylül 2016; 2:06:57 >




  • 2.0 dizel yuzde 90 otv ile 150 yi bulacak. Ustune yaktigi yakit da 1.4tsi ile ayni olur. Ama 1.4tsi dada 7 ileri kuru patlak sanziman olacak ne zaman yolda birakacagi belli degil hangisi mantikli acep. 1.4 kumari oynanir mi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nbacıshaquılle

    2.0 dizel yuzde 90 otv ile 150 yi bulacak. Ustune yaktigi yakit da 1.4tsi ile ayni olur. Ama 1.4tsi dada 7 ileri kuru patlak sanziman olacak ne zaman yolda birakacagi belli degil hangisi mantikli acep. 1.4 kumari oynanir mi ?
    Bu araba satmaz.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.