Şimdi Ara

Skinler hakkında tavsiyenizi istiyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    Hali hazırda;
    karambit doppler phase 4
    Bayonet doppler phase 4
    Bıçaklarına sahibim. Sizden bıçaklar konusunda tavsiye istiyorum bu yüzden diğer skinleri karıştırmayalım. Son operasyonda suanki duruma göre 1200 dolar kadar bir kâr elde ettim. Şuan askerdeyim. Dönmeme 3 ay var. Ben dönene kadar kârımın en az 1800 - 2000 dolar olacağını tahmin ediyorum.
    Şimdi ilk olarak Hand wraps cobalt skulls alacağım. 600 650 dolar buraya gitse. Sizce geriye kalan miktar ile Talon knife marble fade alip 3. Bıçak mi yapmalıyım yoksa bayonetin uzerine ekleyip bir kelebek mi alayım. Siz bu durumda olsanız ne yapardiniz. Askerde olduğum için böyle boş şeyleri düşünüyorum yorumlarınız benim için önemli. Çok daha iyileri sizin olsun teşekkürler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • ben olsam yükseltmek yerine yelpazeyi geniş tutmayı tercih ederim. eğer amacın bu işten para kazanmaksa küçük parçalara da bölebilirsin. tüm itemler ama öyle ama böyle satılıyor zira

  • Bence sticker dön o bıçakları. Her yaz çinlilerin etkinliklerinde deli gibi yükseliyor sticker piyasası. Bu aralar kato 15ler uçuşlarda. Onların da arzı iyice düştükten sonra sana göre hangi stickerların yükseleceğini düşünüyorsan onlara yönelebilirsin. Deli para var sticker işinde...

  • Satayim daha çok kazanayım amacı gütmüyorum. Çünkü olabildiğince nadir eşyalar almaya çalışıyorum. Alırken değerli ancak satarken beklemek gerektiriyorlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hocam nasıl kar ettin kasa alıp mı satıyorsun?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.