Şimdi Ara

Sızdırılan belgeler Xbox'ın The Last of Us 2 hakkındaki fikirlerini ortaya çıkardı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sızdırılan belgeler Xbox'ın The Last of Us 2 hakkındaki fikirlerini ortaya çıkardı



    Yayıncılığını Sony'nin yaptığı, geliştiriciliğini ise Naughty Dog'un yaptığı The Last of Us Part II geçtiğimiz yıl yayınlanan ve büyük tartışmalara yol açan bir oyundu. Senaryo açısından insanları ikiye ayırsa da oynanış anlamında gerçekten fazlasıyla başarılıydı.



    Ayrıca Bkz.Epic Games, ArtStation'ı satın aldı



    Oyunun yayınlanmasının ardından da tüm oyuncuların ve basın kuruluşlarının oyun hakkındaki fiklirlerini öğrendik. Ancak PlayStation'ın rakibi olan Xbox'ın bu oyunu nasıl yorumladığını bilmiyoruz. Elbette bu tarz rakiplerin yorumları çok büyük oranda bilinmez. Ancak Epic Games ve Apple arasındaki dava sebebiyle birçok belge açığa çıkmaya başladı. Son belge de Xbox'ın birkaç önemli personelinin oyun hakkındaki görüşlerini ortaya çıkardı.



    Belgelere göre çalışanlar; diyaloglara, oyunun sunumuna, seslere ve oyunculuklara bayılmış. Ancak oyunun savaş kısımları ciddi bir şekilde eleştirilmiş. Eleştiride, "Naughty Dog hala oyunlarındaki silahlı çatışma kısmını düzgün yapamıyor. Oyuncuyu gizli ilerlemeye itiyor. Bu durum neyseki oyunun temasına uyuyor." yazıyor.



    Ayrıca silah değiştirme mekaniği de biraz eleştirilmiş ancak genel olarak çok az stüdyonun bu tarz bir oyun yapma yeteneği ve parası olduğu söylenmiş. 




    Kaynak:https://www.pushsquare.com/news/2021/05/leaked_document_reveals_xboxs_opinion_of_the_last_of_us_2







  • Aslında çok yerinde bi yorum olmuş..
  • Part 2, hikaye bakımından çok kötü olmasına rağmen oyun mühendisliği ve mekanikleri olarak bir şaheserdi. Bunu yapabilen firma sayısı bir elin parmaklarını geçmez heralde.
  • Part 2 hayatımda oynadığım en iyi golf oyunu
  • Rakip firmanın birbirini kötülemek yerine iyi yanlarını da söylemesi iyi bir şey
  • Hikayesi ile ortalığı karıştıran ender oyunlardan Sızdırılan belgeler Xbox'ın The Last of Us 2 hakkındaki fikirlerini ortaya çıkardı  güzel oyundu. Sızdırılan belgeler Xbox'ın The Last of Us 2 hakkındaki fikirlerini ortaya çıkardı 

  • Micro kendinden ustun bir oyunu ovup guzel bi hareket yapmis takdir ettim,, simdi bunu gelde The last of 2 deyince cöp bilmem ne cozutan xbox muritlerine goster ama yok hic bitanesi. Sızdırılan belgeler Xbox'ın The Last of Us 2 hakkındaki fikirlerini ortaya çıkardı Sızdırılan belgeler Xbox'ın The Last of Us 2 hakkındaki fikirlerini ortaya çıkardı 

  • Teknik olarak süper ama hikaye olarak leş bir oyun maalesef, kullanıcı puanlarıda ortada zaten. Trolleri suçlayanlar ama 1 inci oyunu gösterince seslerini çıkaramaz.

    Hikayeden elini eteğini çeksin neill, çalışanlara biraz saygısı varsa. Böylelikle şahane bir 3 üncü oyun görürüz, her anlamda..
  • Gizli ilerlemek kötü bişeymiş gibi lanse etmişler. Piyasa bol aksiyonlu, çatışmalı oyun dolu zaten. Tlou'ya gizlilik gidiyor.
  • Oyun 300 GOTY aldı. Xbox 5-6 yıl böyle bir oyun yapamaz. Bir de TLOU3, GOW5, Naughty Dog New IP gelir fatality olur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Oyun 300 GOTY aldı. Xbox 5-6 yıl böyle bir oyun yapamaz. Bir de TLOU3, GOW5, Naughty Dog New IP gelir fatality olur

    Nereye fatality oluyor acaba ? Microsoft Sony'i alır geçer, eğlence biter.  

  • Krone K kullanıcısına yanıt
    Bakkaldan ciklet mı alıyor hocam nasıl bir tespittir bu
  • Hikayesini seversiniz sevmezsiniz orası ayrı fakat bu oyun development olarak piyasanın zirvesindedir.

  • Hikaye olarak kötü olduğunu düşünenlerin olmasının sebebi sonun istedikleri şekilde bitmemesi sadece yoksa senaryo başarılı ve bu senaryoyu oyuna aktarışın başka bir oyun örneği yok. Akademi ödüllerine katılsa en iyi oyunculuk kazanırlar o derece iyi bir anlatım var. 10 yılda bir gelecek bir oyun last of us ve ps alma sebebidir kendi başına..
  • hikayesi hariç diğer her şeyi iyiydi. hikayesi yüzünden sıkılarak oynadım.
  • Yapılabilecek en adil yorum yapılmış.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Outlaw-E

    Teknik olarak süper ama hikaye olarak leş bir oyun maalesef, kullanıcı puanlarıda ortada zaten. Trolleri suçlayanlar ama 1 inci oyunu gösterince seslerini çıkaramaz.

    Hikayeden elini eteğini çeksin neill, çalışanlara biraz saygısı varsa. Böylelikle şahane bir 3 üncü oyun görürüz, her anlamda..

    İnşallah bi tanem, Allah büyük.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: myze

    İnşallah bi tanem, Allah büyük.



    Alıntıları Göster
    Maşallah hocam 😘
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chillout

    Hikaye olarak kötü olduğunu düşünenlerin olmasının sebebi sonun istedikleri şekilde bitmemesi sadece yoksa senaryo başarılı ve bu senaryoyu oyuna aktarışın başka bir oyun örneği yok. Akademi ödüllerine katılsa en iyi oyunculuk kazanırlar o derece iyi bir anlatım var. 10 yılda bir gelecek bir oyun last of us ve ps alma sebebidir kendi başına..

    Oyun hakkında spoiler içerir.

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Hocam hikaye cidden kötüydü bence de. Oyunun ilk saatinde joel in ölmesi, 1. oyundaki gibi Joel ellie ikilisinin olmaması, Joel in ölümü bile bence kötüydü. Ellie nin intikam için girdiği hikaye de abby nin peşini bırakması, sonra yok ben uyuyamıyorum falan diyip tekrar abby nin peşine düşüp bulup kapışması ama öldürmemesi yani kötüydü bence. Abby karakterini her kontrol ettiğimde oyunda aşırı sıkıldım ben nedense. Hikâyenin sonu değil gidişat da bence iyi değildi. Oyun hikaye dışında 10/10 bence. Ps 4 de bu denli oyunun olması falan çok büyük başarı. Mekanikler kontroller çok çok iyiydi.




  • Iron Man - SuraSide I kullanıcısına yanıt

    Senaryoda bana göre de eleştirilecek çok şey var ama bir oyun olarak baktığımda halen daha iyisi yok. Birinci bölümde düşmanlar çok daha korkutucuydu ve tüm detaylar daha fazla vurucuydu. TLOU 2 de insanları esir alan bir grup uydurmuşlar mesela santa barbarada, bu tipler kimdir, amaçları nedir, insanları esir alıp katlederek ne peşindeler anlayamadım. İlk bölümde yam yam gruplar vardı mesela ve baya ürperticiydiler. Ayrıca politik cinsel mesajlar falan aşırı sırıtıyor. Ancak karakterlerin derinlemesine inmesi, konuyu anlatışı falan muazzamdı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.