Şimdi Ara

Sizce ne yapmalıyım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • -



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ezio Auditoré -- 10 Ekim 2021; 22:5:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Kardesim iliskiyi baslatan iki temel etmen vardir.

    1- Bag kurmak
    2- Seksuel cekim.

    Bag kurmak, puzzle yapmak gibidir. Arkadaslarini, aileni, eski sevgililerini dusun. Birisinle ilk gun tanistigin zaman ile 1-2 yil sonraki zaman arasinda pek cok sey yaparsin. Beraber yemek yersin, gulersin, aglarsin, tatile gidersin, evlerine gidersin vsvs. Bunlar hep yatirimdir. Kizin ailevi sorunlarini bilmen, hayallerini bilmen, duygularini bilmen her zaman artidir. Kizi dinleyeceksin. Ama buradaki sinir, seksuel cekimin basladigi sinir.

    2- Tamamen bag kurarsan kesinlikle friendzone olursun. Bunun yaninda seksuel cekim yaratman lazim. Yani giyiminle, durusunla, bakisinla, dokunuslarinla kizi etkilemen lazim. Kiz seninle sadece bag kurarsa, seninle konusabilir, sinemaya gidebilir, her seyi yapabilir. Bunlari cogu erkek, kizin ondan hoslandigi icin yaptigini dusunuyor. Hayir. Kiz bunlari guvendigi icin yapar. Oysa bir kizla sevgili olmak istiyorsan, kizin seni opmek istemesi, seninle sevismek istemesi, seni arzulamasi, heyecanlanmasi lazim.


    Bu seksuel cekim de bu dagi gibidir. Gorunen kisimlar ; tip, vucut, para, boy, giyinis, cevre , araba vsvs olabilir. Kiz hangisine onem veriyorsa ona + puan koyar. Asil onemli olan gorunmeyen kisim ; cimri olmamak, centilmen olmak, kiza muhtac olmadigini hissettirmek, konusmalarinda hep bir gizem yaratmak, beden dili, jest ve mimikler, hayata dair gorusler, pratik dusunmek, kararsiz olmamak vsvs. Bunlae saymakla bitmez. Herkesin cene dedigi kavram da budur iste. Hani kizla 1 saat konusup da kizi kendine hayran birakan
    adamlar.



    Kizla guzel gakit geciriyorsun. Bag kurma tamam. Ama eve gittiginde seni unutuyorsa ; 1- Ya senin kosmani bekliyor. 2- Ya da seksuel cekimi zamanla kaybettin veya hic yaratamadin.

    Yapman gereken diger bulusmada, kiza dokunman. Eline, omzuna, beline. Gerekirse öp. Yeter ki bir duygu dalgalanmasi yarat. Boyle sadece arkadas olursun.

    Unutma ; Kadinlara dokunursan sevgilisi, dokunmazsan arkadasi olursun.

    Bu da olmazsa kimseyle konusamam diye dusunme. Bu da sana kaybettirir. Sen erkeksin ya. Hala ataerkil toplumdayiz. Ne demek kimseyle konusamam. Bir kadini taciz etmediginiz surece her sey serbest.

    Kizin beden dilini incele. Sen onunla konus.

    Kiz seni seviyorum da diyebilir. Ama seni opmuyorsa, inanma.

    Kiz senden nefrer ediyorum da diyebilir. Ama beden diline bak, gercegi o soyler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • K.B.V. kullanıcısına yanıt
    Bir bakıma bir sonraki buluşmada yapacağım şeyleri sıralamanız, cesaretimi arttırdı. Kızın bana ilgi duyduğuna aslında eminim. İlk buluşmadan beri bana bakışları hiç değişmedi, hayran hayran izliyor beni, ben bir şeyler anlatırken.

    Onu öpmek veya dokunmak sorun değil. İlk görüşmede de yapabilirdim. Fakat uzun zamandan sonra böyle hissetmeye başlayınca işleri ağırdan almaya karar verdim. Hızlı giden atın boku seyrek düşer olayı gibi.

    Olacak olan buluşmada geç mi kaldım yoksa hâlâ yeteri kadar sürem kaldı mı, anlayacağız. İyi temennilerinizi beklerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.