Şimdi Ara

SİZCE LPG TAKTIRMALI MIYIM? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 2019 corolla aracıma alır almaz servisinde taktırdım. 6 bin lira ödedim. Bir depo benzinle yani 320 liralık benzinle 350 km gidebildim. Ardında in lpg ile kullanmaya başladım. Her lpg bittiğinde hem lpg hem benzini fulledim. İkisinin toplamı 35-36 krş yaktım km başı.
    Eğer lpg taktırmasaydım. Şimdiye kadarki benzin maliyetin (fabrika verisi olan 7 litreyi baz alarak yazıyorum) taktırmasaydım. Kmde 15 krş daha fazla olacaktı.
    Şartlar böyle devam ederse 35.000-40.000 kmde amorti edecek gibi duruyor. Ama şartlar böyle devam etmeyecek. Benzin fiyatı uçacak, uzun mesafe yolculuklarda benzin sarfiyatı sıfıra düşüp lpg tüketimi daha da düşecek, araç açıldıkça da yakıtı azalacak. Ve ben yılda en az 20.000 km bindiğim için 2 yıla varmadan amorti edecek ondan sonrası hep kar olacak.
    Şartlar bu. Karar sizin. İyi sürüşler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yasar012 Y kullanıcısına yanıt
    Romano diye bir kit

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E90 320i lci. Kisin sabahları ilk calistirmada tekleme 10 sn olabiliyor benzinde kapatıp ilk çalıştırmamda oda olmuyor. Sanırım gaz kesicide problem var cok onemsemedim. Yazın ise lpg li kapansa bile titreme mevcut değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guzel bir yerde lpg taktir ama benzinden gecis ayarini iyi yaptirman gerekir arac yaz kis ilk calistiginda benzinle calismali motor isindiktan sonra lpgye gecmeli bazilari bunu dusuk yapiyor sonra araclar subap istiyor
    Atiker firmasiyla gorusun bence sabit bi yere bagli kalmayin bir kac ustayla gorusun cunku bazi ustalar manifoldu gerektigi yerden delmiyor lpg enjektorunun manifoldunu gerektiginden uzun tutabiliyorlar veya enjektor nozulunu olmasi gerektigi gibi takmiyorlar kara duzen bir calisma oluyor mesela araba diyelim 1.5 nozul gerekli 1.3 takiyor sonra araba cekmiyor vs.. Boyle uzar gider

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.