Şimdi Ara

Sizce kim hakli? Evlilik kadin erken yaşi ile ilgili.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • A diyorki: en ideali erkegin kadindan 5 yas büyük olmasidir. Cünkü bi kadin 2 cocuk dogurursa 5 yaş yaslanirmis. Ve kadinlar daha cabuk yaslandigi icin.

    B diyorki: bir ömür beraber gecirmek icin kadin erkekten 5 yas büyük olmalidir. Kadinlar ortalama 74, erkekler 69a kadar yasadigi icin. Ve olgun kadin ile evlenmek tartismayi azaltirmis. Evlilik daha mutlu gecermis.

    Sizce kim hakli?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Şunu bir türlü anlamıyorsunuz. Olgun kadınlar evlenmek için değildir. İçerisinde bulunduğumuz topluma ve kültüre iyi bakın ve her geleni misafir gibi görün bakın bakalım başınıza neler geliyor. Olgun kadınların ancak turşu suyu kurulur. Siz anlamamışsınız.

    Kimyanız kime uyuyorsa ancak onunla olur böyle şeyler fazla kafa patlatmaya gelmez. Obsesif olmayın insanlarıda fazla incelemeyin. İnsanlarınızı iyi seçin.
  • Ismin konuya uymus yanliz :d.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KOEMAN32 K kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi olgun kadınların ancak turşu suyu kurulur. Sizin evlilik gibi bir kuruma nasıl bir gözle baktığınıza göre değişir bu durum. Evleniyim olgun kadınla ben çalışıyım o evde yemek yapsın altın günü yapsın çocuk büyüksün kafasındaysanız size iyi şanslar. Aklı başında hiç bir erkek dominant bir kadınla evlenmek istemez. Kadınların analitik zekası düşüktür. Siz bakmayın annelerimizin babalarımızın o evliliklerine geçti o devir. Biz konuşuruz bu devirde bizzzz
  • Anladim hocam. Basima bisey geldide. 2 senedir pesinde kostugum kiz ile konusmaya iyi anlasmaya basladik. Ida 30 yasinda cikti :)))))))). Ben de 25im. Böyle bi sans yok. Tesadüfen 2 sene sonra yine buldum. 2 sene önce ayni is yerinde calistik 1 ay. Konusamadim utancimdan. 2 sene aradim bulamdim simdi yine ayni is yerinde denk geldik. Konustum busefer. Iyi gidiyodu. Taki yasini ögrenene kadar :(. 2 gündür moralim bozuk. Keske herkes oldugu yaşi gösterse.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pratikte Kadin genc olacak menopaza kadar cocuk sahibi olabilirsin. Erkek icin yasin onemi 70inde bile cocugu olabilir :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayatımda daha haksız bir çift görmemiştim. bu kadar haksız olmayı nasıl aynı anda aynı zamanda aynı konu üzerinde becermişler hayretler içindeyim
  • KOEMAN32 K kullanıcısına yanıt
    Böyle şeyler olması olası şeyler fazla kafaya takma inan bana :))
  • Rajeesh kullanıcısına yanıt
    Anlamadim hocam nasil haksiz cift?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evlilik Danışmanları ve Gelişim uzmanları, erkek kadından 8-10 yaş büyük olmalı.Kadınlar kendisini yöneten, idare eden erkekle mutlu oluyormuş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.