Şimdi Ara

Sizce Düğün Çekimleri için Video Kamerasımı Yoksa Fotograf Makinasımı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • başlıkta belirttigim gibi bu ikilem arasında kaldım . AKlımda video kamerası için Panasonic Ac30 ile fotograf makinası CAnon 6d mark 2 arasında kaldım . Ama bu video kamerası ile fotograf kamerası düğün çekimlerinde arasında büyük bir fark varmı . Sonuçta ortalama 3 saat boyunca aralıksız Video çekecek kamera . CEvaplarsanız sevinirim

    Sizce Düğün Çekimleri için Video Kamerasımı Yoksa Fotograf Makinasımı ?


    Sizce Düğün Çekimleri için Video Kamerasımı Yoksa Fotograf Makinasımı ?







  • Fotoğraf konuları altında pek yorum gelmiyor ve bu konu hakkında net bilgi verebilecek birileri burda olmayabilir. Benim tavsiyem özel fotoğraf forum sitelerinde bu konuyu açmak ve daha önemlisi bu konuyu İngilizce kaynaklarda, birden fazla kaynaktan okumak. Orda hangisi ne anlamda daha avantajlı anlamış olursun ve kendi ihtiyacına göre bir seçim yaparsın.


    Benim bilgi dağarcığımda olan fotoğraf makineleri uzun video çekimlerinde aşırı ısınıyor ve kapanıyor. Dslr için belki ısınma sorunu olmayabilir ama aklında bulunsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar. sorunuza cevap buldunuz mu bilmiyorum ama başkalarına yardımcı olmak adına yazmak istedim.

    Düğün salonun da fotoğraf makinası ile çekim olmaz çünkü fotoğraf makinaları uzun videolar çekmek için pek uygun değil. sensör çok ısınır ve makina kendini kapatır. daha çok kısa videolar çekmek için uygundur.


    ayrıca fotoğraf makinasının sensörü büyük olduğu için özellikle 6d tam kare sensör olduğundan net alan derinliği çok az olur buda düğün salonunda olmaması gereken bir durum.

    düğün salonun da çekilen videonun tamamı net olmalı bunun içinde küçük sensörlü kameralar kullanılması daha iyi olur. bazen salonlar da sony nex ea50m kullanıyorum APS-C sensör olduğu halde alan derinliği çok sıkıntı yaratıyor. ama mc2000 ile mc2500 de böyle bir sorun yaşamıyorum.

  • İkisi de alınması gerekli. Alttakiyle video çekersiniz. Üsttekiyle de fotoğraf çekersiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.