Şimdi Ara

Sizce Bu Bölümde Kurallara Tam Anlamıyla Uyuluyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Forum Kuralları ; http://forum.donanimhaber.com/registration.asp

    2. Madde: Forumlarımızda, aşağılayıcı, alaycı, başkalarını küçümseyen, adminlere veya kullanıcılara saygısızlık içeren, müstehcen, kaba, iftira niteliğinde, nefret dolu, tehdit edici, huzursuzluk çıkartmaya yönelik, başka kullanıcıların kimliğini açıklayıcı, kopya yazılım, warez, crack, nocd, şifre kırma, hack ve hile kullanımıyla ilgili, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına, uluslararası kanun, tüzük veya anlaşmalara, ülkemiz çıkarlarına, kişilik haklarına veya genel toplum ahlak kurallarına aykırı, din, dil, ırk, cinsiyet ve benzeri ayrımcılıkları destekleyen konular açmak ve içerikler göndermek, linkler vermek ve tartışmaları amacının dışına ve diğer kullanıcıları rahatsız edecek boyutlara taşımak yasaktır.

    Konsol Bölüm Kuralları ; http://forum.donanimhaber.com/m_34757048/tm.htm

    1.Madde : Konsol bölümünde her türlü kopya oyun, koruma kırılması, modchip, firmware hack ve downgrade gibi illegal konular hakkında konu açmak, paylaşımda bulunmak, yardım istemek ve bu tür konularda PM yolu ile dahi olsa yardım edilmesi yasaktır. Bu kurala uymayan üyelerin yorumları veya konuları haber verilmeden silinecek ve üye hakkında gerekli cezai yaptırım başlatılacaktır.

    2.Madde: Konsol kırma ile ilgili araçlar lisanslı olsa bile illegal bir amaca hizmet ettiği takdirde forum kuralları dışına çıktığını unutmayınız. Bu tür programların kullanılışını anlatmak ya da paylaşmak forum kurallarınca yasaktır.Ayrıca homebrew yazılımların konsolu garanti kapsamı dışında bıraktığını da unutmayınız.

    Playstation 3’ün Kırılması İle İlgili Konu Açacaklar ;http://forum.donanimhaber.com/m_21941295/tm.htm

    Ps3'ün kırılması ile ilgili her türlü illegal siteye link vermek, kopya oyun oynamak için bilgi alıp vermek yasaktır.bunu yapacak arkadaşlar forumdan uzun süre uzak kalacaklardır.Bu tip açılan konularda konuyu devam ettirmek ve konuda bilgi paylaşmak buna dahildir.Radikal gözüken bu karar forumumuzun zarar görmesini engellemek içindir.









  • Uyulmuyor, yeni mi fark ettin. Sedece öne çıkardığın konularda da değil, genel olarak...
  • üstad yorma kendini, ps3 ün orjinal olarak kullanılmasını seçen üyelerin açtıgı konu bile uçtu, demek ki illegal... Benim şahsen yönetici bi arkadaşım olsa, cepten 1 sms atarak istedigimi yaptırabilirim
  • İronik, konuyu açan arkadaşımız konuyu yanlış yerde açarak forum kuralını ihlal ediyor.

    Lütfen konuyu forum ile ilgili öneriler kısmına açınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: REAL MADRID

    üstad yorma kendini, ps3 ün orjinal olarak kullanılmasını seçen üyelerin açtıgı konu bile uçtu, demek ki illegal... Benim şahsen yönetici bi arkadaşım olsa, cepten 1 sms atarak istedigimi yaptırabilirim



    Bu forumda bir sms ile istediğinizi yaptıracağınız karakterde bir kişi yönetici olamaz zaten.

    O sebeple lafınızın gideceği yeri bilip insanlara hakaret etmeyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.