Şimdi Ara

Sizce Age of Empires 2 de En İyi Irk Hangisi ? (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
322
Cevap
2
Favori
275.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben turklerı secıyorum ozellıkle sılahlıları gruplasa yonettıgım zaman karsıdakı dayanmakta gucluk cekıyor.
  • age of empires 2 Ps2 hilelerini bilen varmı
  • arkadaşlar teutonickle persler iyi bi takımdır britis briton ingilterenin önceki adıdır ve britonları yenen en iyi ırk moğollardır
  • perlers leri briton ve moğollarla rahatça yenebilirsin
  • arkadaşlar en güçlü yoktur aslında sadece üstünlükler var sizin istediğinizi üstün görün ama üstünlüklere uymazsanız rahat rahat yenilirsini mesela briton a karşı pers le fransız lar yenilir türklere karşı teutonicler yenilir moğollara karşı britonlar yenilir japonlara karşı çinler kazanır
  • Kişinin stratejisine bağlı bir durum, hiç biri en iyi değil.
  • Eğer bu oyunu öğrenmek istiyorsanız, şumu iyi bumu iyi demekle olmaz bu iş... Eğer aksini idda eden varsa, kendi istediği ırkı alsın bana istediği ırkı versin 1v1 yapalım...Hani diyosunuzya Britons, Turku ezer.. Sen brit al ben turk alıyım 1v1 yapalım ? İstediğin haritada. Size tavsiyem hamachi-gameranger gibi yerlerde oynamayın.. Eğer oyunu hakkaten öğrenmek istiyorsanız.www.voobly.com girin bu siteye en kral oyuncular burda.. İyiyle oynamazsanız, sadece kendinizi en iyi sanarsınız ;)
  • ogamenin en gelişmiş versiyonuwww.ogameilk.org sitemiz acıldı herkesi bekleriz..



    oyun hızı: X250

    filo hızı: X6

    uretim hızı:X300



    sitenin bir cok yenilikleri var..



    banka sistemi (somunde bulunan madeni banka sistemiyle saklayabilirsin ve istediginde bankadan geri cekebilirsin..)



    galeri (anında filo alabilirsin..)



    hurdacı (gereksiz filonuzu madene cevirebilirsin..)



    gezegen ısınlama (bos bir kordinata saniyeler içinde sıcrayabilirsin)



    cok gelişmiş satın al secenegi



    savas simulasyonu



    piyango (madenini 2 ye katlayabilirsin)



    destek bolumu (oyundan admine daha kolay ulasabilirsin)



    sohbet ve birbirinden kolay gorevler.. (sohbet bölümünde evrendeki diger oyuncularla konusabilirsin..)



    ve yeni savas filosu kasırga savunma birimi gezegen koruyucuda eklenmiştir..




  • bana ps2 hileleri lazım hadi
  • Britons - Toutons ....
  • en iyi ırk yok bence bir harita en fazla 8 ırk olaibliyor bu 8 ırkın içinde sormak lazım bence :D
    ben vooblyden oynuyorum beyler bu aralar iyice saldım oyunu ama 7 hardeste yendimi de belirteyim ...spped normal da yaklaşık 20 saat surdu ama :d

    prolar Vooblyde oynuyorlar... [HyM]Cyclops 'sa selamlar :D
  • Kesinlikle hunlardır rush atmayı biliyorsanız tabi. Rush olmazsa mongols olabilir oyunun efsane oyuncuları iki ırktan vazgeçmezler replay larda var internette bir dünya..
  • Türkler bence güçlü
  • Arkadaşlar biz age of empires 2 yi multiplayer oynuyoruz 2 ye 2 şeklinde. Karşı ikili turk oluyo ve kısa boylu topçular yapıolar karşımızda 50 tane topçu olunca napıcağımızı sasırıyoruz attıkları toplarla ve hızlarıyla dumduz edıyolar heryerı hangı ırk turklerın anti ırkıdır nasıl stratejı ızlemelıyım
  • Baktım hortlayacak kadar eskimemiş, kayıt olup mu mesjaı yazmak için girdim. Yahu hiç aztec olan yok mu? Aztec ile Arena bölümünde 7 vs 1 hardest'te ezdiğimi biliyorum. Aztec +4 infantry attack verdiği için champion'lar 13+8 attack'lı olur, 20 tane champion ile bizans town centerini post imperial'de 6 saniyede yok ettim. Atlı yok diyen arkadaşlar ise Eagle Warrior hiç kullanmamış sanırım, attack 9+8'dir ve paladinle aynı hızda koşar. Normalde scout ünitesidir, ancak onlardan oluşan bir ordu kule veya kalelerin dibinden geçerken neredeyse hiç hasar almaz. Bu nedenle ani patlatmalarda kullanıyorum.

    Aynı zamanda Gothlar kötü diyen arkadaşlarım, hardest'te 200 population sınırında karşılarına bir goth alsınlar bakalım, adamlar 177 askerle gelince ne kadar eğlenecekler :) Bana göre en sağlam ırklar Aztecs(Ki kendisiyle coşarım, 4 saatte hardest 7 vs 1 yendim), Byzantines(üç kat sur ve bombard towerları dikin,ardından paladin ordusu çıkarın.Mızraklar gelirse hand cannoneer yeter size), Teutons (Ancak bu ırkla saldırı yapamazsınız, çok iyi teutonişc kngihtları olmasına rağmen çok yavaştırlar ve oka karşı savunmaları düşüktür. Hev cavalary archerla ezilir geçilir. Ama savunmada kimse o tarafa dalamaz, kaleleri, bombard towerlarıve adamlarla tam bir bölge tamponu görevi görürler).

    Bu arada fillerden ne anlıyorsunuz anlamadım, Pers oynamayı hiçö sevmem. Çok da güçsüzlerdir kendileri, Bizans ile onları rahat rahat durduruyorum. Aynı zamanda iki-üç aztec askeri onların kellesini uçuruyor :)




  • Ben de bi hile buldum ! ev yaparken veya adam çıkartırken % işaretinin üstündeki resime ya da % işaretine hızla tıkla(ps2 de oynayanlar hızla X ya bassın!).Bak ta gör ne olduğunu sonra . EXTRA HIZ VERİO !!!!!




  • Türklerde Castle den janniary çıkarınca coşuyor bu türkler.Okçu çıkartılan yerden de cannon mudur nedir işte ondan da cıkartacan (tüfekli adam ) aralara .Kare şekline getirecen . ortaya 2 İmam koy (MONK) . B u i ş b u r d a b i t e rrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!
  • sadece 15 elite eagle warrior yanına koy biraz jaguarla champion :) Post imperial age düzeniyle aztec yap, editorde yolla üstlerine :D Valla ben kesiverdim, ama kesemezsen yanına biraz da monk koyarsın :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mormegil -- 25 Haziran 2011; 16:51:48 >
  • Arkadaşlar arbalest ya da skirmisher yapın . Sonra builder i alın .20 tane arbalesti (okçu) alın bir yere koyun . sonra etrafına builderle tahtadan duvar örün ama mutlaka tahtadan olsun.aynı şekilde 20 skirmisheri de anlattığım gibi yapın fakat diğer yaptığınızın yanında olsun . etraflarına da ok atan veya top atan kuleden döşeyin . 10 kadar atlı çıkartın hangisi olursa olsun fark etmez.sonra castleden her ırka özel olan adamdan 25 e yakın çıkartın bu askerleri de ördüğünüz duvarların önüne koyun (içine adam koyduğunuz duvarların!) . sonra o 10 atlıyı alın en yakın düşman birliklerine doğru salın . düşman üstlerine geldiği anda hemen o atlıları yukarda tarif ettiğim ve sizin de uyguladığınız yere doğru yöneltin .düşmanın takip ettiğinden emin olun . düşman, ortasında adam olan duvarın önüne geldiğinde castleden çıkan adamlar düşmana saldıracaktır.o anda duvarla çevrilmiş okçular da oklarını atmaya başlar.skirmishler de dahil.top veya ok atan kuleleriniz de ateşe başlar . 10 saniyeye yakın bir sürede düşman nakalt olur ..ve düşmanı büyük bir bozguna uğratmış olursunuz




  • Herkes farklı bir şey demiş ama bence en iyisi aztekler çünkü monk die bişi var her birime karşı birebir
    önüne birer bölük kılıçlı ve okçu koy 10 tanesi oyundaki TÜM birimleri yenio.Tabiki sayı da önemli.Çok birimle savaşcaksanız daha çok koyun.Nasıl yendiğini açıklıyım:

    ilk başta monklar karşınızdaki birim neyse onu alıo o birim sizin.onu yakından düşmana saldırtın.böyle böyle adamların silahını kendine karşı kullanmış oluyoruz.we koyduğunuz kııçlıların ve okçuların ölümü de çook geç oluo çünkü monklar canları azaldımı hemen iyileştiriolar.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.