Şimdi Ara

Sızan belgelere göre EA, oyuncuların FIFA FUT'ta daha fazla vakit geçirmesini ve para harcamasını istiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sızan belgelere göre EA, oyuncuların FIFA FUT'ta daha fazla vakit geçirmesini ve para harcamasını istiyor



    Günümüzün şüphesiz en popüler oyun serilerinden birisi FIFA. Oyunun çevrimdışı modları dışında bildiğiniz gibi ayrıca bir de çevrimiçi modları bulunuyor. Bu modlara oyunu alarak ücretsiz erişebilseniz de oyun içerisinde ekstra satın alımlar yapılabiliyor. Özellikle FIFA Ultimate Team'de para harcayan oyuncu sayısı bir hayli fazla.



    Ayrıca Bkz.Titanfall ve Star Wars Jedi: Fallen Order geliştiricisi yepyeni bir oyun üzerinde çalışıyor



    Geçtiğimiz saatlerde de CBC'ye bir çalışan tarafından bazı Electronic Arts belgeleri sızdırıldı. Sızıdırılan belgelere göre EA, oyuncuların FIFA Ultimate Team'de daha fazla vakit geçirmesini ve daha fazla para harcamasını istiyor. Elbette bu şaşırtıcı bir durum değil sonuçta şirketler bu tarz şeyleri para kazanmak için yapıyor. Ancak sızdırılan belgelerde EA'nin bu konuda çok istekli olduğu görülebiliyor.



    Sızdırılan belgelerde Electronic Arts, oyuncuların tüm yaz boyunca FIFA 21 oynayacağını, FIFA Ultimate Team'in onlar için temel taşı olduğunu ve oyuncuları oraya yönlendirmek için ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını belirtmiş. 



    FIFA Ultimate Team'de para harcanan kısım, yani loot box dediğimiz şeyler bugün birçok ülkede kumar olarak görülüyor ve bazı ülkelerde de kumar olup olmadığı aktif olarak araştırılıyor. Ancak EA birçok kez bunun kumar olduğunu düşünmediğini söylemişti.




    Kaynak:https://kotaku.com/leaked-documents-show-ea-really-wants-you-to-buy-fifa-l-1846764818







  • Belge sızmasına gerek yok ki bütün sistemler oyuncuların daha çok para harcamasını sağlayacak yerlere yöneltir. Hatta işi kumara döktürür hırslandırır daha çok yatırım yapmasını sağlar

  • Bunun için belgeye gerek var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ea zaten bu işle nam salmış bi şirket bu belgelerle de tescillenmiş oldu

  • mavitonunda M kullanıcısına yanıt
    Adamlar her sene ayni altyapi ustune takim guncellemelerini yeni oyun diye satiyor zaten. Sonraki yil ise para ile satin aldigin oyunu online oynayamiyorsun.
  • Vay canına! Demek EA, para kazanmak istiyor, kart satmak istiyor. Gerçekten mi?

    Hiç bilmiyordum, iyi ki haberini yaptınız. Yavaş yavaş Fotomaç-Fotospor kıvamına geliyorsunuz.

  • Seneye de aynı aptallığı yapıp sadece kadro güncellemesine giderlerse 2005-2018 arası olduğu gibi tekrar fifa orucuna başlayıp, unreal engine ile yenilenecek pes’e geçeceğim.
  • bu tarz oyunlar ücretsiz olmalı artık her sene satılmazki aynı oyun servis istemine geçilebilir isteyen ek özellikleri açar isteyen kartını paketini alır

  • Ultimate team çıktığından beri amaçları para kazanmak. Yeni mi anladınız bunu?
  • FUT tam bir cilginlik, biraktigimdan beri huzur buldum 😁
  • FIFA 21 çıktığı günden beri oynuyorum bütün paketleri açtım bütün sbcleri yaptım ama düzgün para eden kart vermedi bir türlü. Bu hafta bütün kadroyu silip bıraktım oyunu. O kadar emek veriyorum doğru düzgün kart açamadım. Bu 15 milyonluk kartları kim açıyor belli değil. Böyle bir ortamda bulunmamak lazım.

  • Vict0ry kullanıcısına yanıt

    O kartları açsanızda momentum yüzünden zaten daha kötü oynamaya başlıyor oyuncu ve takım.97 messi çıkarmıştım koşmuyordu resmen hızı 99 olmasına rağmen.Ben momentum olayı yüzünden bıraktım fifa oynamayı daha da 1 kuruş para kaptırmam bu dolandırıcı firmaya...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vict0ry

    FIFA 21 çıktığı günden beri oynuyorum bütün paketleri açtım bütün sbcleri yaptım ama düzgün para eden kart vermedi bir türlü. Bu hafta bütün kadroyu silip bıraktım oyunu. O kadar emek veriyorum doğru düzgün kart açamadım. Bu 15 milyonluk kartları kim açıyor belli değil. Böyle bir ortamda bulunmamak lazım.

    aynen bende öyle ama ben biraz oyuncu çıkardım hepsi de satılamaz çıktı mesela 81+ pickten 3 tane cr7 çıkardım ultimate pakettende cr7 gelmişti mesela geçen gün yine 80+ pickten tots bissaka çıktı ama kullanamayacağım için onuda Essien e bastım :) bende bırakma evresine yaklaştım 2-3 hafta daha wl oynar bırakırım oyunun en sevmediğim dönemine geldik artık hiç sevmiyorum tots dönemini


    Sızan belgelere göre EA, oyuncuların FIFA FUT'ta daha fazla vakit geçirmesini ve para harcamasını istiyor




  • Eskiden oyunu satın alırdık ve alışveriş orada biter eğlencemize bakardık. Sonra DLC kavramı geldi. Sonra oyunlara kozmetik farklılıklar içeren sürümler çıkardılar. Bazıları DLC olayını abartıp bundan ekstra kazanç sağlamak için ana oyunu nerdeyse yarım oyun gibi çıkarmaya başladı. Sonradan da böyle kumar tadında şeyler çıkardılar. Oyuncu, oyun mu oynuyor kendini mi soyduruyor belli değil. Oyun dediğin şey eğlence amaçlıdır. Sen cebinden bu kadar çok para çıktıktan sonra nasıl eğlenebilirsin ki? O skin'i alayım, bu silahı alayım, şu kostümü alayım. Ee bunun sonu yok ki. Bu işlerin gerçekten boku çıkmış. EA zaten benim gözümde niyeti müşterisini son kuruşuna kadar sömürmek olan kocaman kumarhaneden farklı değil. Oyun firması değil EA, söğüş firması. Geçen NBA 2K deneyeyim dedim PS Plus vermişti ve arkadaşla da hadi bişeyler oynayalım dedik multiplayer olsun, farklılık olsun. Yoksa işim olmaz. Oyuna giriyorsun her şey mor, pembe, neon ışıklar tadında menü. Sanki Las Vegas'ta bir kumarhanedeki slot makinesine bakıyormuşum gibi hissediyorum. Hiç de sevmem böyle temaları. EA için belgeye ihtyaç yok zaten ne oldukları belli. Devletlerin de bu oyunların içeriklerine bakıp kumar konusunda çok katı olmalarını destekliyorum. EA ve türevleri bunları istedikleri kadar yumuşak dille reddetsinler ama bu böyledir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 29 Nisan 2021; 12:3:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.