Şimdi Ara

Siz sorun, 'Donanım Haber' cevaplasın! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
7
Favori
5.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bilgisayarı alalı henüz 1 ay olmadı ve yaklaşık 1 haftadırda bu hatayı alıyorum. Genel olarak iş ve oyun amaçlı kullanıyorum çok fazla teknik bilgim yok.

    Bu nemenem birşeydir de googledan aradım taradım bir türlü çözüme ulaşamadım. Siz değerli Donanım Haber ekibi yardımcı olursanız sevinirim.


     Siz sorun, 'Donanım Haber' cevaplasın!
  • MehmetNY kullanıcısına yanıt

    bu konu içerisinde paylaşılan sorular içerisinden seçilenleri, o haftanın programına dahil ediyorlar. yanlışlık yok yani buradan soru sorabilirsin sormasına da.. Siz sorun, 'Donanım Haber' cevaplasın!  teknik yardım böümünde yıllardır duran bu başlığın içerisine ilk defa girdim ben ve neler olduğunu anlamaya çalışıyorum hala.. seçilen sorunun incelemesi için link verilseydi keşke.. forumun en garip kısmı olarak görünüyor. keşfedilmemiş bir yer  Siz sorun, 'Donanım Haber' cevaplasın! 



    ikinci kez girmişim..  Siz sorun, 'Donanım Haber' cevaplasın! 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykoatmaca -- 11 Haziran 2023; 14:18:30 >
  • bu konu şu an gözüme ilişti ve aklıma bir şey geldi. dh'nin de chatGPT gibi yapay zekâya dayalı bir sohbet robotu olabilir. yani bu yapılamasa bile canlı olarak, robotumsu mesaj ile anlık cevap verilebilir. maksat, eğlence olsun.  Siz sorun, 'Donanım Haber' cevaplasın! 

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.