Şimdi Ara

Siyasi partilerden ihraç edilmesi gereken vekiller!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dostlarım,

    bana sorarsanız hangi parti olursa olsun memlekete hiç bir faydası olmayıp kürsüden aptal aptal muhalefet yapıp gündemi gereksiz yere yoran bütün vekillerin partilerden ihraç edilmesi gerekir. Özellikle partinin kuruluş amacını benimsemeyen vekillerin direk gönderilmesi gerekir.


    Mesela örnek vererek başlayalım;


    Devlet Bahçeli - Ben bu adamın senelerdir hangi konuda destek veriyor faydası nedir kime muhalefet yapıyor kimle beraber hiç anlamadım. Yaşı itibariyle zaten sağlıklı bir konuşma sunamadığı için de istifa edip görevi bırakması kendisi için ve özellikle memleket için çok ama çok faydalı olacaktır.


    Süleyman Soylu - Geçen sene temmuz ayında ekonomi uçacak herkes kıskanacak diyerek zaten kuru milliyetçilik yapmasından ötürü birde sedat peker ile alakalı seviyesiz bir münakaşa yaşamaları zaten partideki duruşunu kaybetmiş oldu. Zira tv programlarında sorulan sorulara da ıııı-iii diyerek kaçamak cevaplar vermesi de kendisini düşürmüştür. Aklı başında ne dediğini bilen bir adam gelmesi gerekir yerine.


    Sezgin Tanrıkulu - Atatürkçü düşünceyle uzaktan yakından alakası olmayan bu adamı CHP nasıl hala partide tutuyor anlamış değilim. Zaten pkk ile bağlantılı bir kaç etkinliğe katıldığından dolayı çok tepki çekti ki yapmış olduğu siyasetide çoğu insan özellikle ulusalcı kesimde hiç sevmez. Zaten bu adamın gerçek atatürkçü düşünceye sahip olduğunuda sanmıyorum..


    Doğu Perinçek - Faydasız amaçsız bir adam. Siyasi kariyerini bitirip gündemden uzak tutulacak birisi bence.


    Canan Kaftancıoğlu - Bu kadın hayatta chp partinin gerçek düşüncelerini benimseyen bir kadın değil. Atatürkçü düşünceyle uzaktan yakından alakası olmayan ağzı bozuk saçma sapan her konuda tweet atan birisi. Sırf bu kadın yüzünden chp ye oy vermeyen bile binlerce kişi var.


    Kemal Kılıçdaroğlu - Artık yeter be abi. Onlarca seçim kaybedip hala ısrarla o koltukta oturmanın ne anlamı var.


    HDP - Hdp nin içindeki bütün vekiller terör örgütünden bağımsız kendi iradeleri ile kürt halkının haklarını savunmaları gerekir. Örgüt savundukları bir fikir olduğu zaman anında tehdit ederek fikirlerini değiştirtebiliyorlar. Ayrıştırıcı baş kaldırıcı düşünceye sahip bir partiyi bana kalırsa komple kapatmaları gerekir memlekete en ufak faydası olmayan bir parti zaten.



    isimler uzarda gider.. ben kendimce düşüncelerimi belirttim.


    sizlerin de gereksiz gördüğünüz vekiller var ise buyrun bizimle paylaşın.  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madro -- 30 Mart 2022; 11:23:11 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.