Şimdi Ara

Six Feet Under

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar diziye başlayacağım ama baktığım tüm sitelerde 1.bölüm çalışmıyor. Nereden izleyebilirim ? (Mümkünse direk link)



  • torrent yoluyla indirebilirsin.
  • Torrentten indirebilirsin eğer bulamazsam özelden yaz, hallederiz. Ayrıca diziyi izlemeyen varsa çok şey kaybediyor, bunu söylemek isterim. Yaklaşık 40'tan fazla dizi izlemişimdir ama hiçbiri bir Six Feet Under değildir. Bir diziden beklenen şeyler az çok bellidir ve bu tarz bir diziden benim beklediklerim de aşağı yukarı belliydi. İzlemeden önce çok övüldüğüne, çok abartıldığına şahit oldum ve hiçbir şekilde bu beklentiyi karşılayacağına ihtimal vermedim ammavelakin benim hesaba katmadığım bazı şeyler varmış. Dizi bir kurmaca şey izliyorsunuz havasının çok ötesinde bir proje ki, adeta diziyi yaratan Alan Ball abimizin hayatının projesi olmuş, ölümü, tanrıyı ve yaşamı dibine kadar sorgulamıştır. Breaking Bad, OZ, Boardwalk Empire, Mad Men gibi esaslı diziler izlemiş olanlar mutlaka bu diziyi izlesinler. Tavsiye etmiyorum, ısrar ediyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yılmaz Güney

    Torrentten indirebilirsin eğer bulamazsam özelden yaz, hallederiz. Ayrıca diziyi izlemeyen varsa çok şey kaybediyor, bunu söylemek isterim. Yaklaşık 40'tan fazla dizi izlemişimdir ama hiçbiri bir Six Feet Under değildir. Bir diziden beklenen şeyler az çok bellidir ve bu tarz bir diziden benim beklediklerim de aşağı yukarı belliydi. İzlemeden önce çok övüldüğüne, çok abartıldığına şahit oldum ve hiçbir şekilde bu beklentiyi karşılayacağına ihtimal vermedim ammavelakin benim hesaba katmadığım bazı şeyler varmış. Dizi bir kurmaca şey izliyorsunuz havasının çok ötesinde bir proje ki, adeta diziyi yaratan Alan Ball abimizin hayatının projesi olmuş, ölümü, tanrıyı ve yaşamı dibine kadar sorgulamıştır. Breaking Bad, OZ, Boardwalk Empire, Mad Men gibi esaslı diziler izlemiş olanlar mutlaka bu diziyi izlesinler. Tavsiye etmiyorum, ısrar ediyorum.

    Ben site olarak aradım hep o yüzden konu açmıştım, torrent indirebilirim zamundadan kaldı ki başka seçenek kalmadı.
    Dizi görüşlerin için ayrıca teşekkürler.




  • six feet de 4.sezondayım arkadaşında söyledikleri abartmış diyebilirler ama bence az bile söylemiş hakketten bir dram dizisinde beklenen herşey ve daha fazlasını veriyo bazıları alışmıştır akıcı aksiyon dolu sürükleyici dizi isterlerse bunu tavsiye etmem ama bazen o ailenin durumları bizi falan anlatıyo hele annenin verdiği tepkiler vs çok fazla anlatmıyım diziyi bul torrentten 1sezonu indir gerisini netten bulursun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkpoe -- 22 Eylül 2015; 14:57:58 >
  • darkpoe kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler üniversite açılsın boş zamanlarımda izliyeceğim.
  • Diziyi izlemek istiyorum ama 1. Sezonu bulamadım site linki atabilir misiniz çok mutlu olurum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Furkanxersoy

    Diziyi izlemek istiyorum ama 1. Sezonu bulamadım site linki atabilir misiniz çok mutlu olurum

    blutv'de üyelik başlat

  • Para yok hocam :/


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Andrei Tarkovsky kullanıcısına yanıt

    Diziye başlamak istiyorum ama zamunda vb. bulamadım hiçbir yerde . yardımcı olman mümkün mü

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.