Şimdi Ara

Sivil hayata tutunamıyorum ne yapabilirim ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nasıl anlatacağımı bilmiyorum ama elimden geldiğimce, dilim vardığımca anlatmaya çalışacağım. Sivil kaynak girisli kara kuvvetlerinde astsubaydım, gel zaman git zaman müstefi olarak görevden ayrılıp ailemin yanına geldim. Tek çocuğum sosyal bir çevremde yok ve ev ortamı desen sorunlu anne baba psikolojik bozuk karakterler. Ikm, katiplik,bekcilik,polislik... şu bu denedim sonuç alamadım. Dedim özel güvenlik belgesi alayım oradan kovalayım bişeyler saglik raporu olumsuz oldu. Dışarısı tsk gibi değil bireysellik, düzensizlik, entrika ve para hüküm sürüyor. Hemen her şey pat diye olmuyor emir geliyor pat pat kurs,şu,bu yapılıyordu sonuçlanıyordu dışarıda her şeyde para isteniyor. Kollektif şuur,bilinç ve vizyon yok.


    Komşu özel sektörde bir iş ayarlamıştı satış üzerine asgari ücrete uyanık olmayıp entrika üçkağıt çeviremeyince performansımı beğenmemişler çıkardılar. İnternetten işkur,kariyer... vb. yapabileceğim işlere başvuruyorum dönmüyorlar. Sosyal ilişkilerim zayıf çok kuvvetli değilim. Eski emekli asker birisi dışarıda seni kullanmaya bakar insanlar psikolojin iyiymiş şuymuş kötüymüş ona bakmazlar... demişti. Dışarı çıkınca bende içimde bir boşluk oluyor. Anksiyete,major depresyon ve okb teshisi koydu psikiyatri doktoru ilaç verdi fakat sadece bilincini köreltiyor.


    Ne evden çıkasım geliyor ne kendime özgüvenim saygım inancım kaldı ne umudum azmim. Bakıyorum çevreme insanlar hayatlarını kurmuşlar avm sura bura gezip tozuyorlar düzenleri var. 30 yaşında girdim 2 tane üni diplomasi 1 tane msü diplomasi var ama hiçbir işe yaramıyor. Sinir hastası olup çıktım zaman akıyor gidiyor ben seyirci kalıyorum. Gemi limandan okyanusa açılır fakat kaybolur ya nereye kürek çekeceğim, ne yapacağım bilmiyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Rambo sen misin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir şey yapmazsan depresyon sarmalına girersin önce para kazanmadan da bir şeyler yapmaya bak çalışıp para kazanmaya ihtiyacın var mı? Yas kaç ?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Silahsız özel güvenlik deneyebilirsin. Üretim sektöründe çalışabilirsin. İngilizcen iyiyse yurt dışına kaçabilirsin. Psikolojin bozuk olsa askerde daha çok zorlanırdın. Senin problemin bence psikolojik değil. İnsanlar ile ilişkin kötüyse insanlarla ilişkisi olabildiğince az olan işleri tercih etmen mantıklı olur.

  • Yürüyüş yaparken düşün

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • üstadım kendini diğer iş arayanlardan farklı görme. askeriyede herşey kendi kendine oluyodu demişsin, düzgün / kurumsal bir şirkette iş bulduğunda da aynısı olacak zaten.

    senin tek derdin henüz iş bulamamış olmak. işsizlik erkeği psikolojik olacak çok zorlar. iş bulunca herşey düzelir. yoksa psikolojik açıdan dışarıdaki bi insan neyse sen de o'sun.

    herkes avm-avm geziyo demişsin de, toplumun ciddi bi kısmı asgari ücrete çalışıyo. insanlar genellikle babadan gelen destek ile ev sahibi oluyolar. senin babadan destek yoksa, torpil de yoksa, zorlanırsın tabi. Türkiye'de iş bulanların çoğu torpille buluyo. beyaz yakalılar dahil (onlarda "referans" ya da "network" diyolar daha kibar haliyle) yani sen herhangi bi iş başvurusuna torpilsiz şekilde gittiğinde zaten 3-0 geride oluyosun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silahlı güvenlik sertifikası alıp bir güvenlik şirketinde işe başlarsanız eski asker olmanın avantajıyla amir müdür gibi pozisyonlarda daha rahat bir iş hayatına sahip olabilirsiniz. Lokasyon İstanbul ise güvenlik şirketi olan bir arkadaşıma yönlendirebilirim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.