Şimdi Ara

Site icerisinde gurultulu cocuklar hakkinda

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar. Ben 2 binali bir sitenin giris kat dairelerinden birinde ikamet ediyorum. Dairelerin salon ve mutfaklari, sitenin on tarafindaki acikliga bakiyor ve cocuk bahcesi var(kaydirak, salincak vs). Cocuklarin bu on tarafta oynamalari, bagirmalari, cildirmalari, gurultuleri hic onemsemedigim bir detay. Cocuktur, oynamali. Fakat bu binalarin cevresi, site bahcesinin minik bir kismiyla cevrelenmis durumda. Bu cocuklardan bazilari, sabah saat 8 den aksam 23:00 lara kadar gurultulu bir sekilde binalarin arka taraflarinda da oynayabiliyor, yan tekerleri olan bisikletleriyle uzun sureli gurultulere sebep oluyorlar.

    Aileleriyle konustum. Fakat kendileri 1.5 sene oncesine kadar bu sitelerin yerindeki gecekondularda yasayan insanlar olduklarindan kendilerini buralarin sahibi saniyorlar. Ayrica kultur seviyeleri ne yazik ki cok dusuk. İletisim kurmakta dahi zorlandigim oluyor. Birebir uyarilarimda "haklisiniz, cocuk iste laf dinlemiyorlar... Ben yine de bi uyarayim" gibi alttan almalarda bulundular ama sorunda bi ilerleme gerceklesmedi. Sonra dun aksam yillik site toplanmasinda yazili mevzulara sokmadan, sozlu rica ile yeniden konuyu actim fakat hep bir agizdan "benim cocuguma kimse karisamaz" tadinda uzerime gelindi. Kendimce kibar bir dille cocuklara, oynamalarina dusmanligim olmadigini, on tarafta oynamalarinda bir sakinca gormedigimi, hatta bu sebepten on tarafa bakan odada degil arkadaki minik odada gunumu gecirdigimi ifade ettim. Klimam yok fakat gurultu yuzunden kapali pencereyle antalya sicaginda minik bi vantilatorle hayatta kalmaya calisiyorum 😅

    Bu durumlarda bir yaptirim gucumuz oluyor mu? Sitelerde cocuk gurultusu uzerine genel gecer bir kanun, yonetmelik var midir? Sikayetci olmamda bir sakinca var midir, ya da bir ise yarar mi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Çocuklar için değil genel gürültü düzenlemeleri mevcut. Gürültüyü yapanın çocuk olması bu durumu değiştirmez, gürültü gürültüdür.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertosman -- 5 Temmuz 2020; 19:26:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.