Şimdi Ara

sistemime hangi windowsu yüklemeliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sistemim Amd Athlon x4 860k 3.70 ghz , 8gb ddr3 ram , 128gb ssd , ati hd4670 ekran kartı bu şekilde ben buna windows 10 performance edition diye bişey kurdum ama kasıyor oyun oynarken oyun dedğim sadece Knight online oynuyorum bazen arkada sekme falan açmam gerekiyor yani genel oalrak hantal gelmeye basladı Windows 7 veya 8.1 düşünüyorum ama görüntüsünü seviyorum w10un en çok sevdiğim özellik entegre mavi ışık özelliği olması bu diğer sürümlerde var mı veya microsoftun kendi eklentisi gibi bişey yani sonuç olarak kararsızım ne kurayım sizce? en iyi performansı neyden alırım?



  • Ssd ile bile kasıyorsa Windows defender kaynaklıdır, windowsun boğazını sıkıyor nefessiz bırakıyor, millet daha yeni donanım alsın daha fazla para harcasın diye yapılan bir yazılım olduğuna kanaat getirdim, aynı zamanda kocaman bir VİRÜS olduğuna da.

    Şöyleki defender açık iken programlar yaklaşık 5 kat daha yavaş kuruluyor. Office kurdum defender açık açık yakşalık 25 dakika sürdü, kapalı iken 5 dakika bile sürmediğine eminim. Çünkü her dosyayı ayrı ayrı tariyor zararlı var mı yok mu diye!!!!

    Keşke öyle olsa keşke bir antivirüs gibi davransa ama malesef buna hiç güvenim yok, windows kurulumu henüz başlamadan bazı seçenekleri özelleştirme imkanı var orada şöyle bir ifade var.

    "Dosyalarınızı Mİcrosoft etkin koruma merkezine göndererek virüslerden korunun" gibi. Yani poşetliyor-paketliyor sistemi yoruyor, hem de hiç durmadan.

    Kaldırın gitsin farkı siz de göreceksiniz, veya devre dışı bırakın, ufak bir araştırma ile bulabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 21 Mayıs 2020; 10:19:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.