Şimdi Ara

Sistem sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sistemimi değiştirmek istiyorum neredeyse bütün parçalarım var fakat İntel e Geçmek istediğim için şu anakart :http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6844

    Veya şu anakart :http://www.vatanbilgisayar.com/msi-z97s-sli-krait-edition-intel-z97-soket-1150-ddr3-3200mhzoc-hdmi-anakart.html?srt=UP

    Arasında kaldım işlemci olarak tercihim kısa vadeli olarak G3258 olacak tabii sonra bir K serisi i5 veya i7 işlemciye geçeceğim bu anakartlar nasıl bir performans verir.

    Not : Extreme olarak Overclock yapmayacağım sadece G3258 4.5GHz olarak kullanacağım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: LEON-X

    SLI Plus daha iyi

    http://tr.msi.com/product/mb/Z97S-SLI-Krait-Edition.html#hero-overview
    http://tr.msi.com/product/mb/Z97S-SLI-PLUS.html#hero-overview

    Karşılaştırma yapabilirsin.

    Cevabın için teşekkür ederim SLI PLUS Daha iyi ise tercihim o yönde olur ve sormak istediğim bir diğer soru bu SLI PLUS K serisi i5 veya i7 overclock etmede nasıl bir performans sergiler ?
  • Overclock olarak çok fark olmaz benzer faz (phase) yapılarına sahipler, plus olan da fazladan 2 usb çıkış ve kasa ön panel usb 3.0 portunun dizilimi daha iyi yani montaj için rahatlık sağlıyor, iki anakartta da M2 sata ve sata ekspres gibi özellikler de mevcut, plus'ta fazladan bir tane pciex slot ve fazladan sata soketine sahip.


    İmla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 27 Nisan 2015; 23:43:58 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LEON-X

    Overclock olarak çok fark olmaz benzer faz (phase) yapılarına sahipler, plus olan da fazladan 2 usb çıkış ve kasa ön panel usb 3.0 portunun dizilimi daha iyi yani montaj için rahatlık sağlıyor, iki anakartta da M2 sata ve sata ekspres gibi özellikler de mevcut, plus'ta fazladan bir tane pciex slot ve fazladan sata soketine sahip.


    İmla.

    Cevabın için teşekkür ederim.

    Aslında söylemek istediğim SLI PLUS ile K Serisi işlemcilere iyi bir şekilde overclock yapabilirmiyiz 4-4.2GHz düşünüyorum (G3258 için değil bu değerler K serisi için)

    Bir daha dilim yansın istemiyorum AMD işlemci performansını beğenmediğim için değiştiriyorum. Eski intel işlemcim beni yarı yolda bırakamdan 6 sene götürdü fakat şimdiki AMD işlemcim illAllah ettirdi. Bir yandan bir i5 4690k beni bir 5 sene götürür mü ? Bununlada ilgili bir fikriniz var ise öğrenmek isterim.
  • Z97 pc mate ile bile o.c yapıp kullananlar vardı 4690K'yı, Plus ile de rahatlıkla yaparsın, 2.nesil 2500k kullanıyorum halen yeterli iken 3 senesi doldu nerdeyse, 4.nesil i5'te uzun süre gider özellikle oyun amaçlı kullanımda.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LEON-X

    Z97 pc mate ile bile o.c yapıp kullananlar vardı 4690K'yı, Plus ile de rahatlıkla yaparsın, 2.nesil 2500k kullanıyorum halen yeterli iken 3 senesi doldu nerdeyse, 4.nesil i5'te uzun süre gider özellikle oyun amaçlı kullanımda.

    Tamamdır hocam cevapların için teşekkür ederim. Artık kafamda oturttum inşAllah en kısa sürede sistemi değiştireceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.