Şimdi Ara

Sistem açılmıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sistem açılmıyor. Başlagıçta apple logosu altında birşeý dolmaya başlayıp pc kendini kapatıyor. Kurtarma diskinden başlatıp diski onarmayı denedim "mac osx sistem bu diskte başlatılamaz mümkün olduğunca dosya yedekleyin" vs diyor. Paykom'a götürdüm anakart gitmiş diyor. Bana hiç samimi gelmedi palavra döndürüyorlar. 1000 lira istediler. Yardımcı olun lütfen hdd deki bilgilerde çok önemli benim için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • İnşallah sorun hdd dir. Bakalım bugün götüreceğim yetkili bir servise.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önemli veriler yoksa ki varsa da düzeleceğini sanmıyorum kurtarma modundan diski temizlemeyi deneyin. Daha sonra OS X'i yükle bölümünden tekrar yüklersiniz. Eğer temizlemede hata veriyorsa HDD bozulmuş demektir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DarkLord*

    Önemli veriler yoksa ki varsa da düzeleceğini sanmıyorum kurtarma modundan diski temizlemeyi deneyin. Daha sonra OS X'i yükle bölümünden tekrar yüklersiniz. Eğer temizlemede hata veriyorsa HDD bozulmuş demektir.

    Hallettim hocam. HDD bozulmuş yani sistem açılması için gerekli bilgiler silinmiş şuan harici olarak kullanıyorum eski HDD usb soket aldım. SSD alıp sistemi kurdum sıkıntı yok :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.