Şimdi Ara

Şişmanım ne yapmalıyım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle merhabalar kilom 125 boyum 1.80
    Kilo vermek istiyorum nasıl başlamalıyım. Tamamen hamım şınav barfiks gibi şeyleri yapamıyorum kas çalışmayı da düşünüyorum. Ayağımda ki problem yüzünden koşamıyorum anca hızlı tempolu yürüyüş yapabiliyorum. Nasıl bir program ve diyet listesi ile başlamalıyım. Kas gücüm yok denilcek kadar az. Bi öneriniz var ise lütfen yazın bu halimden kurtulmak istiyorum. Memelerim belirgin çok utanıyorum body gitmeye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Kilom 140 ve boyum 1.70. Senden daha beterim anlayacağın. Android için 30 gün zorlu fitness görevi diye bir uygulama var. Onu indirdim ve bunun haricinde şeker ve ekmek yemiyorum. Yemeğimi de bir tabak yemeye çalışıyorum. Eğer doymazsam iki tabak da yiyorum ama iki tabak makarna yemiyorum. İki tabak mercimek çorbası yiyorum, kabak yemeği yiyorum vs. Vermemiz gerekiyor ve vereceğiz hocam inan. P90X diye bir program önerdi az önce bir forumdaşımız. Onu da indiriyorum, becerebildiğim kadar onu da yapacağım. Hayatımızdan çıkarmamız gereken şeyler : Ekmek, şeker. Bunları çıkarttığımız zaman olur bence. Tatlandırıcılı kola vs. içebilirsin. Kola zararlıdır ama bunlar kilo yapmaz.
  • MyFitnessPal yükle telefonuna, ben öyle biraz vermiştim. Yediğin her şeyi oraya kaydetmen lazım ama.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buradan alacağın fikirlerin çok sağlıklı ve sürdürülebilir olmayacağı kanısındayım. Yaza girerken şöyle 3 veya 5 kilo vereyim dersen buradan fikir al ama senin vermek istediğin kilo çok daha fazla. Öncelikle mümkünse bir diyetisyene gitmende fayda var (para problemse devlet hastanesine de gidebilirsin) kilo probleminin sebebi tam olarak tespit edilmeli. Beslenme alışkanlıkları, hayat tarzi ve ya hormonal olabilir. Daha sonrasinda da kisiye özel bir programla sağlikli bir sekilde zayiflarsin. Hadi kolay gelsin. (profesyonellerden yardım alınmazsa istenmeyen yan etkiler görülebilir. )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KIMYACI08 -- 7 Temmuz 2018; 16:3:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk önce koşarak başla veya diyetisyene falan git
  • zayıflamalısın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.youtube.com/watch?v=wuDp6v_oL34

    Ben bununla baya kilo vermiştim. Mutlaka yap hem evde durduuğun yerde yapıyorsun hem de acayip kalori yaktırıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KIMYACI08

    Buradan alacağın fikirlerin çok sağlıklı ve sürdürülebilir olmayacağı kanısındayım. Yaza girerken şöyle 3 veya 5 kilo vereyim dersen buradan fikir al ama senin vermek istediğin kilo çok daha fazla. Öncelikle mümkünse bir diyetisyene gitmende fayda var (para problemse devlet hastanesine de gidebilirsin) kilo probleminin sebebi tam olarak tespit edilmeli. Beslenme alışkanlıkları, hayat tarzi ve ya hormonal olabilir. Daha sonrasinda da kisiye özel bir programla sağlikli bir sekilde zayiflarsin. Hadi kolay gelsin. (profesyonellerden yardım alınmazsa istenmeyen yan etkiler görülebilir. )
    Hocam benimde 3-5 arası kilo vermem lazım öneriniz var mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tdee calculator yaz günlük alman gereken kalori miktarını hesapla, çıkan değerden 500 kalori az alarak kilo vericeksin. Bunun yanında özellikle ilk başlarda ditek hemen ağır bölgesel girme, git bi gym e hocalar zaten sana full body antrenman ayarlarlar kardio ile beraber, ağırlık çalışmak kardiyo dan daha etkili yağ yakıcıdır. FatSecret uygulaması ile günlük yediklerini kaydederek kalori ve makro takibini yapabilirsin. Yediklerini yuzde 40 ı protein, 40 ı yağ ve 20 si karb olmalı. Şekerli şeyler, hamur işi, ekmek yemek yok, yok zero yok bilmemne farketmez kola yok ice tea yok sadece ayran var şalgam var sade soda var. Bol bol sebze tüket et tüket bunlar ağırlıklı olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kilo vermek isteyen arkadaslar herseyden önce yediklerine dikkat etmeki, aksam 8 den sonra hicbirsey yememeli hatta en güzeli son aksam 5-6 gibi yemek.

    Yediklerinize dikkat ederseniz kilo vermeye baslarsiniz spor yaparakta sarkmayi önlersiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • C25k önerebilirim spor olarak

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6equj5 kullanıcısına yanıt
    Valla diyetisten vs değilim söyleyeceklerim tamamen bilinen şeyler. Ben mart nisan gibi havalar ısınınca mümkün olan her yere yürüyerek gidiyorum, 7. Katta oturuyorum inerken kesinlikle eve çıkarken bazen merdivenleri kullaniyorum. Çok sevdigim tatlı ve çikolata vs azaltiyorum mümkünse yemiyorum. Zorlanmadan Ayda 2 3 kilo veriyorum. Yemek de porsiyon küçülmeye gidersen ve spor eklersen çok daha fazlasını verebilirsin. Onemli olan tabi bunu koruyabilmek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yürüyüş yap
  • Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim arkadaşlar başladım bakalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koşu bandı al.
    karşısına dizi filmi koy.
    ve wok wolk wolk ieğnd wokk.

    karbonhidratı kes şeker kes
    ieğnd wook wog wok.

    protein ye iğ ğend woğk.
  • nefsine sahip çık
  • kilo vermelisin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.