Şimdi Ara

Şişli meselesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çatı belediye başkan adayının gerçek yüzü. MHP,CHP,F tipi ve bilimum çatı partilerinin ortak adayı Mustafa Sarıgül yine gündemde.
    Allahtan İstanbul seçmeninin büyük kısmı aklı selim davranmış ki bu insanlara belediye teslim edilmemiş.
    Yoksa 1998 deki iski skandalını mum ile arardık.

    CHP'li Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü ile eşi Nazlı İnönü, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu'nun çağrısı üzerine, 30 Aralık Salı günü Çağlayan Adliyesi'nde ifade verdi.

    Savcılık, İnönüler'in geçtiğimiz haftalarda Hürriyet Gazetesi'nde yayınlanan 'Mustafa Sarıgül'ün kendilerini ve çocuklarını ölümle tehdit ettiği' iddialarını ihbar kabul etti.
    İnönüler'in görünmemeleri için farklı bir kapıdan içeri alındıkları, 17.00'de başlayan ifade işleminin 21.00'e kadar devam ettiği öğrenildi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Salihoğlu,
    İnönüler'i, Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu'ndaki dosya savcısına yönlendirdi.
    Saatler süren ifadesinde Hayri İnönü, bugüne kadar reddettiği 'istifa' iddialarını doğruladı. İnönü, ifadesinin bir bölümünde şunları söyledi:
    "4 Kasım Salı günü Ankara'ya gidip CHP'nin grup toplantısına katıldım. Toplantı öncesi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüm.
    O gece halamın evi olan Pembe Köşk'te kaldım. CHP Milletvekili Aydın Ayaydın'ın aracılık etmesiyle 5 Kasım gecesi Mustafa Sarıgül'ün gönderdiği arabaya binip
    Sarıgül'le Angora Evleri'ndeki evinde buluştuk. Ayaydın, geleceğini söylediği halde gelmedi. Sarıgül'ün isteği üzerine telefonlarımı dışarıda bıraktım. Karşılıklı çay içtik.

    ZORLA İSTİFA DİLEKÇESİ İMZALATTI
    Sarıgül 'Bana çok pahalıya mal oldunuz. 750 bin dolara New York'ta kiralık mafya tuttum. Senin, eşinin, çocuklarının ve yakınlarının kemiklerini kimse bulamayacak'
    dedikten sonra çocuklarımın Detroit'teki işyerlerinin adreslerini gösterdi. Beni ve ailemizi takip ettirdiğini anladım. Çok korktum. Sarıgül, eline kâğıt kalem aldı.
    'Şişli Kaymakamlığı'na hitaben rahatsızlığım sebebiyle yarın itibariyle istifa ediyorum, diye yazıp imzalayacaksın' dedi. Ben de '27 Aralık'ta oğlum evleniyor.
    Hiç olmazsa nikâhını kıydıktan sonra istifa etmiş olayım' dedim. Kabul etti. Söylediklerini yazıp 5 Ocak itibariyle istifa ettiğimi yazıp imzaladım. Evde 20-25 dakika kadar kaldıktan sonra İstanbul'a döndüm.

    İSTİNYEPARK'TA BULUŞTUK
    Belediyede görev değişiklikleri yaptıktan sonra CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes'le beraber kasım ayı ortasında Mustafa Sarıgül'le İstinyePark'ta buluştuk.
    O toplantıda benden belediyede 15 gün hiçbir değişiklik yapmamam istendi. Kabul ettim. Bunun üzerine Özkes, Ankara'da Sarıgül'e verdiğim istifa mektubunu cebinden çıkarıp yırttı ve yaktı."

    Oğlunun nikâhını kıydı
    ŞİŞLİ Belediye Başkanı Hayri İnönü'nün oğlu Murat Erdal İnönü ve Ece Baskal, 23 Aralık 2014'te evlendi. Maçka Evlendirme Dairesi'ndeki nikâhı
    Belediye Başkanı sıfatıyla Hayri İnönü kıydı. Evlendirme cüzdanını da genç çifte Hayri İnönü'nün halası Özden Toker verdi. Düğün 27 Aralık'ta yapıldı.


    ____________________

    Mustafa Sarıgül'ün Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'ye zorla istifa mektubu imzalattırdığının ortaya çıkması akıllara daha önce başka kişiler üzerinde de uyguladığı baskıcı metotlarını getirdi.
    İşadamı Korkmaz Yiğit geçtiğimiz eylülde Mustafa Sarıgül'ü bir süre önce kendisine zorla "borcu yoktur" kağıdı imzalattırdığı gerekçesiyle savcılığa şikayet etmişti.

    'EVDE 8-9 KİŞİ VARDI'
    Şikayet dilekçesine göre ibranameyi Mustafa Sarıgül adına Yiğit'i Bodrum'a davet eden Sudi Özkan imzalattı. Özkan baskıyla imzayı aldıktan sonra Sarıgül'ü arayıp Kormaz Yiğit ile görüştürdü.
    Sarıgül, Yiğit'e teşekkür etti. Yiğit, dilekçesinde geçmişte Sarıgül ile ticari ilişkileri olduğunu ve alacak-verecek konularını 2005'te hazırlanan ibranameyle tasfiye ettiklerini anlatarak
    "17 Temmuz 2014'te Bodrum'daki Evde Sudi Bey'den başka 8-9 kişi daha vardı. Bana Sarıgül'le ilgili ibranameyi uzatarak 'bunu imzala' dedi. İtiraz ettim. Özkan, sinirlenerek,
    'Sana imzala diyorsam imzala, 40 yıllık arkadaşız' dedi. Sudi Bey'in sert tavrı, tanımadığım şahısların etrafımda dolanması yeterli baskı unsuruydu. İbranameyi imzaladım." diye yazdı.
    Mustafa Sarıgül'ün banka hesaplarına ve gayrimenkullerine, 1998'de Bank Ekspress'ten aldığı kredi nedeniyle haciz konulmuştu. Sarıgül'ün, kayıp olduğu bildirilen kredi borcu belgelerini
    TMSF'ye, Bank Ekspress'in eski sahibi işadamı Korkmaz Yiğit teslim etmiş, TMSF de Yiğit tarafından gelen belgeleri inceledikten sonra Sarıgül'ün mal varlığına haciz koymuştu

    Ve şişlideki yaşayan vatandaşın yorumu.

    http://www.sabah.com.tr/webtv/videogonder/sokagin-nabzi/inonu-ile-sarigul-kavgasini-vatandas-nasil-yorumluyor



  • şişli olayını deştikçe başka gerçeklerle yüzleşecek CHP liler.. Sargül Şişliden ibaret değildir..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.