Şimdi Ara

Şirket Araçları ve Araçları Kullananlar Hakkındaki Düşünceleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhaba


    Bildiğimiz üzere birçok şirket çalışanlarına araç veriyor. Aldıkları araçlarda malum en donanımsız, en ucuz olanları. Ancak kullanlar hakkında gözlemlediğim birşey var. Nedense hepsi aracı sanki at arabası gibi kullanıyolar. Tümseklerde yavaşlamıyorlar. Her ışıktı patinaj çekip arabanın ağzına s...yorlar. Siz kendi aracınızla bir tümsekten geçerken yavaşlıyosunuz bir bakıyosunuz yanınızdan süratle bir şirket arabası geçiyor. Neden böyle davranıyorlar araçlara anlamıyorum. Sonuça para kazandıkları yerlerin verdikleri araba. Sizce neden şirket araları bu kadar hor kullanılıyor ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekozim123 -- 20 Kasım 2010; 23:29:13 >



  • Patronlarından korkuyorlar, çoğu neden 10 dakika geç kaldığını anlatmaktan aciz. Firmaların çoğu otokratik ve çift yönlü istismar düzeni var. Bu yapıda en büyük zararı dili olmayan otomobiller, bilgisayarlar ve printerlar görüyor.

    Benzer şey taksiler için de geçerli. Kendi aracını kullanan çok azdır. Çalışma şartları sosyal devlet anlayışıyla yakından denetlenmeden, şehir içi trafiğinin düzelebileceğini sanmıyorum.
  • art niyetten. çalıştığı kurumu (özel / devlet) korumayı istemiyor. muhtemelen sevmediği ve istemediği bir işte çalışıyor.

    bu nefretin kibritini kim çaktı, odununu hangi taraf topladı onu bilemezsin ama ortada bir ateş var işte kıvılcımlarını da görüyoruz, şirket aracını ağlatan çalışanlar, maaş ödemeyen kurumlar ...
  • Bu konular resmen baydı!

    Mevcut konulardan devam edin...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Karbon 12

    Patronlarından korkuyorlar, çoğu neden 10 dakika geç kaldığını anlatmaktan aciz. Firmaların çoğu otokratik ve çift yönlü istismar düzeni var. Bu yapıda en büyük zararı dili olmayan otomobiller, bilgisayarlar ve printerlar görüyor.

    Benzer şey taksiler için de geçerli. Kendi aracını kullanan çok azdır. Çalışma şartları sosyal devlet anlayışıyla yakından denetlenmeden, şehir içi trafiğinin düzelebileceğini sanmıyorum.




    arabaları ağlatmak başka kağnı gibi surmek başka tabi bazıları ralli yapar gibi kullanıyorlar hem kendilerini hem başkalarının çoğunlukla başkalarının hayatını tehlikeye atıcak sekilde kullananlarda var tabi ...
    sen o şirketlerde tahsilat muhasebe sevkiyat işlerinde çalışsaydın anlardın bir gunde 20 ayrı yere gitmek zorunda olan ve patron hariç mudur yardımcısı ve diger sirket çalışanlarından 5 dakikada bir aransaydın ve çok acil hızlı ve seri olun diye her dakka sana telefon açsalardı bak bakalım tumsek gordunmu yavaslayabiliyormuydun yada neyse boşver kaza bile yapsalar kendi arabaları değil evet siz oyle dusunuyor olabilirsiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unixslax -- 21 Kasım 2010; 1:19:40 >
  • Şirket Araçları ve Araçları Kullananlar Hakkındaki Düşünceleriniz ...

    ... Pek Parlak Değil!

    Burada hız tümsekleri var, balkondan görebiliyorum.

    1. Yavaşlayıp üzerinden yumuşak geçenler hususi araç kullananlar... (tıss, fısss)
    2. Yavaşlamayıp üzerinden hızlı geçenler şirket aracı kullanıcıları... (DRANKK!!!)
    3. Yavşalamayıp etrafından geçenler şirketin de, aracın da sahibi... (vviiyuuvv)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.