Şimdi Ara

Sinyal kalite sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar oncelikle sistemi anlatayim size, her blokta ve her katta birer anfi(kutu yada santral artik ne deniyorsa) mevcut ve bu kutudan her daireye bir adet kablo geliyor daha sonra daire icinde splitter ile kac oda varsa okadar dagiliyor.

    Simdi dsmart abonesi olduk ama butun odalarda sinyal kalitesi 20 sinyal seviyesi 70 ozellike belgesellerde moaziklenme oluyor.

    Ben splitteri devre disi birakip disaridan gelen kablonun ucuyla odalara dagilan kablolarin uclarini sirayla temas ettirdim ama sinyal kalitesi hala 20 hepsinde. Bu disaridan gelen kabloyu test etmek icin garanti bir yontemmidir? Yani kablolar saglam varsayalim bunlari temas ettirdigimde sinyal kalitesi artarmi ?

    Bu durumda katlardaki anfi yada daireye gelen kablomu arizali demek ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Diğer komşulardan birine dsmart kutusu ile birlikte gidip test edin, aynı durum varsa çanağa ince ayar yapın veya yaptırın.

    Sinyal sizin evden iyi ise mümkün ise tesisatı çekeni, değilse anlayan birini çağırıp kabloları kontrol ettirin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ulusalonur

    Diğer komşulardan birine dsmart kutusu ile birlikte gidip test edin, aynı durum varsa çanağa ince ayar yapın veya yaptırın.

    Sinyal sizin evden iyi ise mümkün ise tesisatı çekeni, değilse anlayan birini çağırıp kabloları kontrol ettirin.
    disardan birisini cagiramiyoruz malesef yasakmis. sitenin kendi ekibi geldi disaridaki kutudan bizim girisi cikartip baska bir daireye bagladi sinyal kalitesi yine dusuk yani geriye iki ihtimal kaliyor ya daireye gelen kablo yada disaridaki kutuda bizim dairenin girisi.

    simdi bu virus muhabbetine daire icine girmiyorlar kontrol edilemiyor yani benim merak ettigim daire icindeki dagitici iptal edip disaridan gelen kabloyla odaya giden kabloyu temas ettirdigimde kablolar saglamsa sinyal kalitesi yukselirmi? temasla kontrol edilirmi yani ?

    edit:bu arada canak anten ayarlari yeni yapildi herseyi guncellendi hatta lnb bile yenilenmis birde burasi 500 kusur dairelik site komsuculuk pek olmaz burda ne yazikki



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuvo' -- 4 Nisan 2020; 13:48:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.