Şimdi Ara

Sınırdaki Mültecilere Acil Yardım Edilmelidir ! (EDİT) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
4.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lazer__

    İbo yardım eder


    ben bu trollü uzun zamandır görmüyorum ne oldu buna ya

    suriyeli muhacir din kardeşleri gavur almanya'ya kaçıyor diye küstü sanırım




  • hepsini ARKADAN desteklemek lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackLead



    ben bu trollü uzun zamandır görmüyorum ne oldu buna ya

    suriyeli muhacir din kardeşleri gavur almanya'ya kaçıyor diye küstü sanırım

    Alıntıları Göster
    köşede ağlıyordur derdinden




  • Şu forumun %90 u insanlıktan çıkmış maalesef bunu görmek insan olarak beni yaralıyor. Birilerine Aktrol yaftası yapıştırıp kendi egosunu tatmin etmeye çalışan ülkemizi Atatürk önderliğinde kınalı kuzuların (İnançlı ve müslüman insanlar) kurtardığından bir haber en ufak bir problem olsa güzelim ülkemizi satacak insanlar dolu olduğu ben derinden yaralıyor. Fakat buna müsaade eden partilerin kendileri. Cemaatcilik Ümmetcilik artık X partisi Y partisi olmuş. Hepsi partisinin diktatörü olan liderlerine maalesef buna körü körüne bağlı insanlar dolu. Eleştiriye açık olmayan insan gurusu hepsi. Oysa demokrasinin partilerde başladığını bilseler keşke değişim isteseler hepsi. Cumhurbaşkanı Ak parti ku rulduğundan beri başta. Ama ya diğerleri. İl başkanlarını tepeden inme gönderen ana muhalefet partisi demokrasiden gem vuruyor. Ağlasın bu forumdaki %90 CHP seçmeni. Allah akıl fikir versin ki hala savunduğunuz değerler bu. Ne AK parti Ne CHP Ne de MHP nede X partisi benim partim değil ve hiç birine oy vermiyorum. Yeni biri lazım. Ama maalesef parti başkanları çok demokratik oldukları için koltuklarından kalkmak istemiyorlar. Alternatifsizlik diye bahsedilen gerçek bu. Ak partiyi Ak parti yapan gerçek bu. Bir gitseler belki herşey çok güzel olacak. Ama olmaz Türkiye'de proje olmayan parti lideri parti lideri olamaz.




  • yok ya direkt flokiyi cagiralim surilere filika yapsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bokumuzda boğulcaz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Suriyelileri günahım kadar sevmesemde ab den 3 -5 kuruş koparmak için mültecilerin bu şekilde kullanılması insanlık dışıdır.

    Bu olay Akp nin asıl amacının Suriyelilere vicdani yardım değil resmen pazarlık malzemesi yapmak için kullandığının tescilidir.

    Çoluk çocuk botlarda ve botları patlatmaya çalışan Yunan askerini görünce içim parçalanıyor.

    Ama öte yandan onların ülkesini karıştırıp üstüne onları ülkeye elini kolunu sallaya sallaya sokanlar ve destekçisi akplilerin sesi çıkmıyor.

    Burada da gördük ki vicdan ve adalet bunlarda yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rusyaya dosenen dogalgaz borusundan gecsinler rusyayla papaz olduk daha bi ise yaramaz o boru

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında Suriye sınırını işid destek vermek için ve işidcileri Türkiye'deki devlet hastanelerinde tedavi etmenin yolu o sınırı komple açmaktan geçiyordu ki öyle yaptı hükümet , tabi sinir komple yol geçen hanı olunca içeri giren çıkan belli olmadı 10 sene , bakın Yunanistan alıyor mu bunları ki neden alsın?

    Adamlar kendileri diyor bir sürü 25 yaş üstü adam ne arıyor Avrupa'da diye? Yaşlı kadın bebekten çok 25 yaş üstü erkek var alır mı adam kendi ülkesine bu tipleri Türkiye mi onlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Işiniz gücünüz dalga gitmesini isteyenler şimdide gidiş şekliyle dalgaya alıyorlar.

    Şu Türkiye'yi beğenmeyen arkadaşlar vardı bu forumda nerelerdeler sesleri çıkmıyor mülteci kılığında biber gazinami maruz kaldılar.

    El sallayında sayımızı bilelim sınırdan

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu vatan hainlerin neden Yunanistan'a yolluyoruz? Gürcistan, Ermenistan,Bulgaristan gibi yerlerden yollayalım

    Ya da dur şahayane bir fikir düştü aklıma.Rusyaya yollayalım bu göso'ları Mart bitmeden... Bi ormanda kaybolur soğuktan geberirler bakarsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aydinölü -- 3 Mart 2020; 14:0:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suriyeliler için 40 milyar doları aşkın para harcandı, bu kadar para harcanmışken ölüme terk etmeden gitmeleri için de harcasınlar.
  • https://www.superhaber.tv/tayyar-su-soytariyi-hemen-suriyeye-geri-birakin-haber-260915 bunların ölmesi gerekiyor yardımın y si yapılmaması lazım
  • Torres1903 kullanıcısına yanıt
    Hayır laf söylüyorsun ona da ırkçılık diyorlar.Ben bu çocuğa şimdi ne diyeyim ?
  • ben anlamıyorum ne ara bebek yapıyorlar. yeni doğan bebeklerler yola düşüp sınırdan geçmekteler. hayret ediyorum. böyle bir azmi suriyede avaşta gösterseler ülkelerini kurtarabilirlerdi.
  • Vatansızların hali malesef budur. En ufak sıkıntıda vatanını bırakıp gidenler, filmleri seyredip seyredip avrupanın daha iyi bir yer olduğunu sananlar güllerle karşılancaklarını sanıyorlar ama gerçeği görünce şaşırıyorlar. Bir insan için ne kadar kötü olursa olsun en iyi yer memleketidir.

    Malesef suriyeliler hiç bir yerde rahat edemeyecekler. Umdukları, hayal ettikleri dünyalar malesef olmayacak. En azından ülkemizden gitsinlerde biz rahat etsek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LaOtzi

    Hayır laf söylüyorsun ona da ırkçılık diyorlar.Ben bu çocuğa şimdi ne diyeyim ?
    kafalarında düşünme kapasitesi olmayan insanlar söyleyecek lafları olmadığı için haklı olduğunu bildikleri için direkt duygusal insani değerleri öne sürüp işin içinden kurtulup seni şuçlu göstermeye çalışıyor bu işin parti yada çıkar meselesi olmadığını anlamaları lazım insanların bu bir milli sorundur ne senin ne benim için hem ülke hemde halkın geleceği için tabi bunu anlayabilecek durumun ne getirip ne götürdüğünü düşünebilecek kapasite lazım gözler körermiş o yüzden cahille tartışacak kadar cahil olmamak lazım deveye hendek atlatmak daha kolay.
  • Suriyeli "kardeşlerimizi" savunanlari görüyorum.Cok uzuluyorsaniz siz de onlarla birlikte gidin.Tabii y*nanlar botunuzu batirmazsa :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Suriyeli yok denecek kadar az %95 Afgan. Çocukları görünce üzülmemek elde değil bir baba olarak, inşallah kısa sürede çözüme kavuşur. Muhtemel sonuç bizim hükümete verilecek biraz nakit para ve hooop hepsi geri.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Haderslev

    Yorumlari goruyorum sagda solda gercekten insanliktan nasibini almamis kisiler var, yazik! Bir iki nargile videosu bilmem ne yuzunden kucuk bebekleri, cocuklari olanlara bile hakaretler ediliyor. İnsanlik bitmis, muslumanim oyum buyum diye gecinenlerin hepsinin kalbi kotulukle dolmus. Sonra ulkem niye bu halde diye uzuluyoruz. Turkiye tarihinin en karanlik ve vijdansiz nesilleriyle yasamak en zor olan sey. Ayni dili ayni cografyayi paylastigima uzuluyorum. Sanirsin yorum yazanlarin hepsi evlerinde bakti gocmenlere.
    peki bu savaş zarfında en az 2-3 çocuk doğurmak nedir ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.