Şimdi Ara

Sinemia Özel Sinema Kulübü | Ana Konu | Güncel Bilgiler Burada | (435. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.944
Cevap
112
Favori
282.122
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 433434435436437
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • AttandeD kullanıcısına yanıt
    Check in yapabiliyorsanız sıkıntı olmaz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçenlerde üyeliğim bitmişti limit olmadığı için otomatik yenilenmedi. Şimdi limit yaptım ve tekrardan 1 aylık üyelik başlattım, para çekildi fakat kart aktivasyonu yapmaniz gerek diyor. Zaten ilk aldığımda yapmıştım ne mesajı bu şimdi?
    Kartımla yapmaya çalışıyorum zaten bu kart daha önce aktif edilmiş diyor. Kaldı öyle bilette alınamıyor.

    Böyle bir olay başına gelen oldu mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 32 TL olunca bir kere daha şans vereyim dedim - ilk alımda sıkıntı yaşamadım. İkinci alımda check-in yapmama rağmen akşam check-in yapmamış gibi gösterdi; uyardım dedim check-in ekranına bile para ödemiyormuş gibi reklam koymuşsunuz düzgün çalışmıyor sisteminiz; ceza yansımadı ama herhangi bir şekilde haliyle. Bugün de Avengers için bilet almaya çalıştım son hakkımı kullanıp; herkesin yaşadığı "uyarı" başlıklı hatayı almaya başladım katkı payı ödeme ekranında. %100 eminim bu bir hata değil tamamen kurgusal bir iş - yazılımcı olarak adım gibi eminim sistemleri gayet çalışıyor ama zorluk çıkarıyorlar - şimdi 2-3 yerden yazdım çözerler bugün umarım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MaximillianFoe

    32 TL olunca bir kere daha şans vereyim dedim - ilk alımda sıkıntı yaşamadım. İkinci alımda check-in yapmama rağmen akşam check-in yapmamış gibi gösterdi; uyardım dedim check-in ekranına bile para ödemiyormuş gibi reklam koymuşsunuz düzgün çalışmıyor sisteminiz; ceza yansımadı ama herhangi bir şekilde haliyle. Bugün de Avengers için bilet almaya çalıştım son hakkımı kullanıp; herkesin yaşadığı "uyarı" başlıklı hatayı almaya başladım katkı payı ödeme ekranında. %100 eminim bu bir hata değil tamamen kurgusal bir iş - yazılımcı olarak adım gibi eminim sistemleri gayet çalışıyor ama zorluk çıkarıyorlar - şimdi 2-3 yerden yazdım çözerler bugün umarım.
    hatayı düzeltmenin yolu az yukarda paylaşıldı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ingilizce mesaj attım hat olayı çözüldü ve 2 bileti 6 lira katkı payı ödeyerek aldım sistem ona yönlendirdi lakin 2d goldclass olan biletler 45 lira olarak görünüyor gişede problem çıkartırmı acaba goldclass bilet alan oldumu katkı payı olayıyla beraber

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onr1818 kullanıcısına yanıt
    Gold class ta geçerli değil sinemia

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3 aydır ileri tarihli bilet alırken telefonuma sms gelmiyordu. Çok önemsememiştim ama 2 haftadır düzeltilmesini talep ediyorum, cevap dahi alamadım. Önceki sayfada paylaşılan appfeedback sayfasına da ingilizce yazdım bakalım.
    Bu sorunla karşılaşıp çözebilen varmıydı?
  • Arkadaşlar bu katkı payı ödemesi çıktıktan sonra ilk bilet alımımda katkı payını kartımdan çekti ama daha sonraki 4 5 bilet alımımda ödeme işlemi tamamlandı dedi ve bileti aldım ancak kartımın işlem hareketlerinde herhangi bir ödeme görünmüyor. Bu şekilde 4 5 defa bilet aldım ekranda ödeme tamamlandı diyor ve bileti alıyorum ama hiç bir şekilde kartımdan para çekmiyor. Bunlar sonradan uygunsuz kullanım falan diyerek bilet paralarını tahsil etmek yada üyeliğimi iptal etmek gibi bir şeyler yapabilir mi
  • Valla dün akşam 12 aylık üyeliğimin sonuydu elim iptal etmeye gitmedi... 12 ay boyunca ben hiç sorun yaşamadım. Bİlet alırken çektiği katkı payına rağmen 12 ay daha uzattım pişman olmam inşallah. Sorun yaşayanlar var sanırım. Hiç ileri tarihli almadığım için ben sorun yaşamadım o yüzden
  • Sinemia Amerika operasyonlarını durdurma kararı aldı. Amerika pazarından binlerce mağdur bırakarak çekildiler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cro magnon kullanıcısına yanıt
    Güzel haber.
    Umarım Amerika'ya yogunlastiklarindan dolayı aksattiklari Türkiye ayagina önem vermeye başlarlar ve sorunları çözmeye yoğunlaşırlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşalar üyeliğimi iptal etirdim 1 yıl boyuca üye olamazsıız diyor. bnen tekrar üye olmakl isytiruml.b tekrar üye olalbimenin bi yolu varmı ?
  • gecemavisi06 G kullanıcısına yanıt
    Yok ne yazıkki

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: szgnsr

    Valla dün akşam 12 aylık üyeliğimin sonuydu elim iptal etmeye gitmedi... 12 ay boyunca ben hiç sorun yaşamadım. Bİlet alırken çektiği katkı payına rağmen 12 ay daha uzattım pişman olmam inşallah. Sorun yaşayanlar var sanırım. Hiç ileri tarihli almadığım için ben sorun yaşamadım o yüzden
    ben olsam bende iptal etmezdim bilet alırken çektiği katkı payına rağmen yinede karlı oluyor,benim ileri tarihli bilet aldığımda oluyor hiç sorun yaşamıyorum
  • Bu ileri tarihli bileti cinemaximum sitesinden almaya çalışırken bir tek ben mi işkence çekiyorum. Seans seçiyorum koltuk ekranı gelmiyor. Sinema seçmede donuyor. Bir türlü bilet almayı başaramadım ki. Her aşamada sayfa yüklenmesi çok uzun sürüyor veya hata veriyor cinemaximumun sitesi
  • Avengers bilet almak istedim hata veriyor canlı destek de hata veriyor. Bileti parayla aldık sinemia ile giremedik. Arkadaşın dediği yöntemi yaptım oda işe yaramadı sanırım iflas ettiler sinemia ile son zamanlarda giden oldu mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SuCh S kullanıcısına yanıt
    Yok 2-3 gündür cinemaximum sitesi ve uygulaması düzgün çalışmıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ileri tarihli imax aldım da gözlük içindemi oluyor bunun?? yanılmıyorsam cinemaximum ona ayarı çekti diye biliyorum, ama gözlük alacakmıyım?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Daha önceden banka kartımla alabilirken şu an alamıyorum. Her bilet alışımda katkı payı keseceği için sanırım kredi kartı istiyor.
  • Imax de gözlük ücreti dahildir. 3d ve 4dx filmlerde dahil değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 433434435436437
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.