Şimdi Ara

Sınavın haziranda olması imkansız.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Okullar mayısa kadar kapatıldı muhtemelen bu dönem açılmayacak.Üniversiteler de keza öyle.Bu salgın muhtemelen haziranda şuandakiken çok daha tehlikeli bir konumda olacak.Böyle bir durumda 2.5 milyon kişiyi bir alana toplamak(çoğu kişi anne-babasıyla geliyor nereden baksan 7.5 milyon)imkansız.O yüzden lise ve üniversite sınavları internetten yapılamayacağına göre ertelenecektir.Ne zamana ertelenir onu virüsün seyri göstericek,umarım ağustostan önce yapılabilir de seneye kalma gibi bir durum olmaz.



  • Hocam ben de böyle diyorum ama belli de olmaz aniden etkisini yitirebilir belki .Umarım bir an önce biter virüs.Sinav tekrar gelir ama sağlık tekrar gelmeyebilir...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En gec kisa olur asi bulunacagi icin o da ama asi bulunmadan benim pek umudum yok acikcasi vaka sayisi azalsa da hastaligi kapip yenmeyen oldugu surece bu durum degismeyecektir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eetelesinler evde dinlenelim az sıkıyor bu sınav maratonu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlyas hoca eylülde yapılır dedi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: er12345

    İlyas hoca eylülde yapılır dedi
    nerde söyledi. zaten bilinen bir şey haziranda olmayacağı.
  • Evet durum kötü öğrenciler evden çıkmasa da her gün milyonlarca insan işe gidiyor otobüse biniyor bu şekilde nasıl duracak ki?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rabinmadalyonu

    Evet durum kötü öğrenciler evden çıkmasa da her gün milyonlarca insan işe gidiyor otobüse biniyor bu şekilde nasıl duracak ki?
    çin sokağa çıkma yasağı ile 2 ay içinde kontrol altına aldı. biz 2 ay gerideyiz şu an. hatta daha da uzun sürecek.
  • Bence de hocam evde kal diye tutturdular ama milyonlarca işe gidip evlerine gelen insan hakkında hiçbir şey yok. Kendi kendine bitip meseleden kurtulacaklarını mı düşünüyorlar anlamıyorum. Umarım tahmin ettiğimiz kadar uzun sürmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rabinmadalyonu

    Bence de hocam evde kal diye tutturdular ama milyonlarca işe gidip evlerine gelen insan hakkında hiçbir şey yok. Kendi kendine bitip meseleden kurtulacaklarını mı düşünüyorlar anlamıyorum. Umarım tahmin ettiğimiz kadar uzun sürmez.
    dünya genelinde stay at home akımı var. ama Trump mesela, adam 1200 dolar veriyor aile başı, Almanya oda 760 milyar dolar ayırdı. Bizde para yok, gidiyor burak özçivit resmi paylaşıp evde kalın diyorlar. adamın zaten torununa yetecek serveti var.
  • sef2013 kullanıcısına yanıt
    Öyle demedin dostum. En erken ocak 2021 de olacağını söyledin ancak bu tamamen bir hayal emin ol. Eylülden daha geç yapılması da söz konusu değil isterse milyon vaka olsun. Sınıfları dezenfekte ederler, maske taktırırlar, mesafeyi korurlar ama bir şekilde yaparlar bu sınavı. Ziya Selçuk bilim kurulu toplantısında mümkün olduğunca ertelememe taraftarıyız dedi zaten gerekli önlemler alındığı sürece virüs iyice azalacaktır tamam haziranda yapılmayabilir sınav ama o sınav yapılacak ve aşırı gecikmeyecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Durumu çok guzel ozetlemisin hocam su an mesela kagitcilar geziyor etrafta copleri karistiriyorlar sen ona evde kal desen o adam ne yicek gunluk kazandigi anca karnini doyuruyor zaten

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.