Şimdi Ara

SINAVDAN ARADIĞINI BULAMAYANLAR TOPLANİN İÇERİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
3
Favori
1.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • benim de 2.mezun yılımdı 95 tyt 66 ayt bekliyorum tyt de çıkınca çok mutluydum ayt fizik ve geometri yaktı beni tıp için kalmıştım zor herhalde artık nasipte ne varsa o olsun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kıdemlimezun kullanıcısına yanıt
    Ben de çok sıkıştım bu sene sınavda stres yaptım biraz geçen senelerde olmamıştı erken çıktım 45 dakika o fenden o kadar aptalca hatalarım var ki sadece sınavda yapabilirim yani,cengden başka bir şey okumak da istemiyorum düşüncez bakalım hayırlısı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim sorular kolay dedim kimyadan 2 mattan 2 dikkat hatam çıktı büyük konuşmuşum..Bilgiyi anlış yorumlamadan 2 soru bilgi eksikliğinden 1 soru kaçtı.Toplamayı ve alfa betayı yanlış yapar mı insan 71 net geldi benimde mezun senemdi.Manyetizmanın tillahını sorsa sistemlerin tillahını sorsa yapardım kimya hep full gelirdi apotemide bile bu kadar yanlış çıkmıyordu.Benim tavsiyem siz mezuna kalmayın ha eğer kalacaksanızda yazın çalışın 2 ay kafanız başka yere kaysın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-C9F4BCB80

    aynıyız hocam sınavdan çıktım arabaya gidiyorum 77,5 yaptım dedim zorlandığım 2 soru vardı aktı diğer sorular kontrol ettim 65 gelmiş insan bu kadar mal olamaz ya 10 tane dikkat hatası yapılır mı mattaki en basitleri yanlış yapmışım hep 3.senem napıcam bilmiyorum
    bu ben kesinlikle ben 78 doğru vardır diye düşünüyorum fizik sorusu ile biyo sorusu muamma .Bir geldi 7 y
  • BLACKFACT B kullanıcısına yanıt
    keşke benim de 7 gelseydi mattaki ilk soruda 8+7+6 ya 23 demişim ordan belliydi s.çtıgım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-C9F4BCB80

    keşke benim de 7 gelseydi mattaki ilk soruda 8+7+6 ya 23 demişim ordan belliydi s.çtıgım
    sağlık olsun hocam ben geçen sene daha kötüsünü yaşamıştım.39,5 ayt yapmıştım ve aileme söyleyecek yüzüm yoktu bir önceki seneye göre 70 k geliyordu bana geldi 100k.Her şey çok kötüydü geceleri dayanamıyordum.Aynı hissi bu sene 1 saat civarı yaşadım katlanılmaz.Sağlığınıza br şey olmasın hocam.Sınav yerinde duruyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sn0m_v2

    sınav anında sorular kolay diye strese girmek mi? olm neyin kafasını yaşıyorsunuz siz ya.
    aynını yaşadım. ben fenden başlıyorum fiziği çözerken söve söve çözdüm strese girdim nasıl fark yaratacak diye

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar tam benim konum diye yazmak istedim.Benim eski nickim ateşlikapı idi . Mart gibi hesabımı silip sınava konsantre olayım dedim korona patladı sonra sınav öne alınma ertelenme muhabbetleri derken baya stres yaptım her neyse nisan gibi sınavın da ertelenmesinin rahatlığı ile tyt 100 ayt 65-75 arası yapıyordum .Sonra Mayıs gibi aniden öne alınınca afalladım dedim çok çalışmam lazım açığı kapatırım . Allah’a şükür son güne kadar çalıştım apotemide 38-40 yapıyordum ,345 fende ise 35 falan yapıyordum dedim Allah’a şükür hedefe ulaştım . Sınava girdim tyt tamam istediğim gibi geçti Allah’a şükür ama ayt’ye bir başladım dedim kolay bu sınav hep kendimi sen çalıştın sana kolay gelmiştir diye telkinledim ama yok cidden kolay dedim o kadar vakit arttı ki gittim 20 soru edebiyat çözdüm. Sonra gittim kontrol ettim matı yine bile süre bitmemişti. Dedim 75+ gelir rahat.Akşama sorular açıklandı bir baktım matta emin olduğum bir soru 345 üçgenine inen dikme 2,4’tür iki tane var 10 katı 24+24=48 dedim hatalı çıktı korka korka baktım fene de ama nasıl tırsıyorum sene içersinde hep full yaptığım kimya ,parafta max 1-2 yanlış yaptığım biyoloji 3 yanlış geldi dedim mıçtım kimya 1 yanlış geldi dedim bozma moral fizik geçen sene 5 yanlışım vardı çalışmamıştım bu sene çalıştım dikkat hatasından 4 yanlışım var toplamda işte 68,75 ayt netim,99 tyt netim var.Kısacası ne bekliyordum ne umdum apotemi’deki gibi zor gelse matematik yine aynısını yapardım evelallah ama şimdi böyle olunca benimkinin önemi azaldı .Ayt fen dikkat dağınıklığınız varsa girmeyin denilecek kadar temel sorulduğu için detay çalışan herkes mıçtı ve adım gibi eminim ayt feni zor yapsalar çok daha güzel olurdu kaliteli soru sormak ÖSYM için zor olmasa gerek ama işte🤔 . Her neyse 2019’a göre 9k geliyor sıralamam bakalım en Kötü 12k olsun da bu sene bari mutlu olacağım bir yer gelsin herkese de Allah yardım etsin.Bu arada 2010’a göre hesaplandığında 16k geldi 2010 gibi tarihi kolay bir sınavda füze gibi fırlatmadıysa burada da öyle ekstrem fırlatış olmaz ama sıralamalar şahsımca 3-4 k daha kötü gelir.Tabiki bu durum üniversitelerdeki sıralamaları da iyiden iyiye etkiler tıp misal 20k ile kapatıyorsa 22k olabilir geçen sene 16.3k olan Boğaziçi inşaat 22 k olabilir (8k’dan düşmüştü o yüzden öyle söylüyorum) yine top bölümler aşırı değişmez ama böyle tablolar da göreceğimize eminim.Yukarıda dediğim gibi Allah hepimizi muvaffak eylesin inşallah güzel dereceler elde ederiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam ben de 39 soru işaretledim Matta sarece silindir sorusunu kontrol etmedim yanlış çıktı :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows Xp W kullanıcısına yanıt
    Dikkat hataları herkesi yaktığına göre kötü beklememek lazım dikkat hatam yok diyen adama rastlamadım çok şükür benim de var 3-4 birşey

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tüm eski ales ve ygs sorularını çıkartıp çözdüm. Kaç tane mat1 ve türkçe kitabı çözdüm gel gelelim yapa yapa 95 tyt yapabildim.

    Evde çözdüğüm denemelerde en kötü 5k en iyi ilk 100 kadar sıralamalar yapmışlığım vardı. Kocaman hayal kırıklığı.
  • Windows Xp W kullanıcısına yanıt
    Sizi hatırlıyorum hocam. Bayağı iyiydiniz. Sağlık olsun. Umarım gittiğiniz yerde mutlu olursunuz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sınav anı çok önemli hocam ben de tytde sınav anı stresinden muzdarip oldum. Geçmiş olsun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam yapcak bir şey yok artık siz elinizden geleni yaptınız sınava hazırlanırken. bunu biliyorsanız sorun yok. sağlık olsun. kendimizi yiyip bitirmek, hayatımızı zehir etmek lüzumsuz. ben de tyt matta aşırı streslendim üst üste soru yapamayınca (ayt netim 36.25 tyt 23 :D son 3 aydır falan 30 altına düşmemiştim bir de ahahha) tyt netim istediğim gibi gelse en azından 7 8 daha yapsam belki de bu yıl hayalimdeki bölüme yerleşecektim. ama napalım olan oldu sağlık olsun.
  • Tamamen aynı durumdayım. 80 işaretledim en kötü 70+ net gelir diyordum 65 geldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunları herkes yaşıyor tek kendine stres yapmamanı öneririm misal ben ayt den çıktım kafadan 2,5 net gittiğini farkettim bilgi milgi eksikliğinden değil,soruları yüzeysel düşünmek lazımmış



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuco-00 -- 7 Temmuz 2020; 11:21:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dikkat hatası iyi yapanlarda da var sınavdan sonra Max 3y dedim 6 gelecek büyük ihtimal çok kötü Bi his

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sağ ol hocam genele bakınca kötü değil sene başında kendime demiştim en kötü Boğaziçi inşaat tutacak sıralamaya gir diye şimdi bakıyorum hedef skalamdan şaşmamışım ama ilk amacım olmadığı için bir burukluk var sadece .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dereceiçinomuzomuza D kullanıcısına yanıt
    Evet İsmail 😀

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.