Şimdi Ara

Sınav stresi olabilir mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar. Direksiyon derslerinde tüm parkuru rahat yapıyorum ama sınavda saçma sapan hatalar ile kalıyorum. ilk sınavda 25 metre geri geri giderken kaldırıma dogru gittim ve kaldım. ikinci sınavda da L park yaparken yine kaldırıma gittim hata yaptım. Normal direksiyon derslerinde gayet güzel kullanıyorum. Bu hataları ilk kez sınavda yaptım. Moralim çok bozuk ve kendime çok kızıyorum gerçekten.



  • niye heyecan yapıyorsun? hadi L parktan kalmanı anlarım, ayarlayamadın kaldın ama geri geri giderken nasıl kaldırıma çıktın? direksiyonu sabit tutacaksın başka bir şey yok. o zaman sen düz yolda sürerkende aracı şeridinde tutmakta zorlanıyorsundur. sınav öncesi araca binmeden 1 şişe buz gibi su iç, sonra ağzına yarım sakız at, arada soru sorarlar araç içindeyken bu nedenle yarım sakız yeterlidir. sonrası sana kalmaz. birde nefes almayı unutma.
  • Cevap için teşekkürler. Inanın direksiyon derslerini sınav niteliğinde yapıyor hocalar ve sıfır hata ile bitiriyorum. 3. Sinava giriste Soğuk su ve sakız tavsiyesini deneyecem. Bird e nefes. Kendimi çok kastigimi fark ettim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Holy Templar

    niye heyecan yapıyorsun? hadi L parktan kalmanı anlarım, ayarlayamadın kaldın ama geri geri giderken nasıl kaldırıma çıktın? direksiyonu sabit tutacaksın başka bir şey yok. o zaman sen düz yolda sürerkende aracı şeridinde tutmakta zorlanıyorsundur. sınav öncesi araca binmeden 1 şişe buz gibi su iç, sonra ağzına yarım sakız at, arada soru sorarlar araç içindeyken bu nedenle yarım sakız yeterlidir. sonrası sana kalmaz. birde nefes almayı unutma.
    Hocam bu sabah sınav vardı. Başarıyla geçtim çok şükür. Teşekkürler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.