Şimdi Ara

Sınav Rehberin YKS 2019 (YKS için Mobil uygulama)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Donanımhaber.com üyeleri YKS sınavı için geliştirdiğim mobil uygulama hakkında sizlere uygulamamı tanıtmaktan mutluluk duyarım.

    Sınav Rehberin 2019

    Uygulamada sınava hazırlık sürecinde sizlere kolaylık sağlayacağını düşündüğüm puan hesaplama,tercih robotu,yks sayacı,tyt-ayt konuları ve takip sistemi,kaç soru çözdüğünüzü kayıt edebileceğiniz sistem,ösym duyuruları,kılavuzları,bölüm/programlar, taban puanlar,not defteri gibi özellikler mevcuttur. Ösym duyuruları haricinde diğer bütün araçlara internet bağlantısı olmadan erişebiliyorsunuz.

    *Bir çok uygulama ve web sitelerinde özellikle sınav sonrası ve sonuçların açıklanmasının ardında kitlenmeler oluşuyor bunu önlemek adına yukarıda bahsettiğim gibi internet bağlantısı gerektirmeden kullanmanızı istedim.

    Tasarım kısmında ise sade ve fonksiyonel bir tasarım kullanmaya çalıştım beğenen olur beğenmeyen olur her ikisi içinde lütfen geri dönüş sağlayın.

    Uygulama içerisinde soru çözüm,deneme vs gibi özellik yok sebebi :
    Bütün altyapım hazır ama maalesef soruları yayınlayamıyorum sebebi ise telif hakkı, gerekli izinleri alabilirsem veya telif hakkı içermeyen kaynaklar bulabilirsem hemen soru çözüm bölümünü aktif edeceğim.

    Buna benzer birçok uygulama var farkı ne derseniz.
    -Uygulamayı sürekli güncel tutmaya özen gösterip ve bence en önemlisi tamamen kullanıcı odaklı yani sizlerin istekleri doğrultusunda geliştirmeye ve değiştirmeye özen göstereceğim.

    **Lütfen eleştirin(tabi ki uygun bir dille) her türlü eleştiriye açığım ve eleştirileriniz sayesinde hem kendimi geliştirmiş olacağım hem de daha kullanışlı bir uygulama ortaya çıkmış olacak.

    ***Ayrıca sınav sürecinde bütün arkadaşlara başarılar dilerim…

    PlayStore Linki :https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tugaypamuk.app.sinavrehberin
    App store için henüz tamamlanmadı  elimden geldiğince en kısa sürede yayınlayacağım.

    Uygulamanın tanıtımını yapmama izin veren donanımhaber yetkililerinede ayrı teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r1skk -- 14 Aralık 2018; 1:28:17 >







  • Kayıt defteri bölümünde kayıtlara uzun bastığında ya da çift tıkladığında "silmek için yana kaydırın." tarzı bir uyarı verilmeli bence.
    Tercih robotunda sadece program kodu dışında isim de yazmalı bence ama sanırım kullandığınız yazılım diline uygun olarak en rahatı program kodu o bölümde. Ayrıca bölüm/programlar kısmında üniversite isim ve bölümlerinin yazımında hatalar var. Büyük i (İ) harfleri (I), küçük ı (ı) harfleri (i) şeklinde yazılmış. Örnek olarak EGE ÜNIVERSITESI/Tip Fakültesi.
    Başlangıçtaki degrade geçişli arka planı beğenmiştim. Uygulamanın içi yoğun bir karanlık geldi. En azından başlıkların içi öyle. Rahatsız etmedi ama degrade sonrası tahmin etmemiştim bunu. Son olarak deneme kaydetme bölümü de eklenmeli. Ellerine sağlık ne olursa olsun emek vermişsin. Ve genel olarak beğendim ben.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Up faydalı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Öncelikle yorumun için çok teşekkür ederim, notlarımı aldım gerekli değişiklikleri en kısa sürede gerçekleştircem.
  • Bir seyi yanlis mi yaptim bilmiyorum ama gecen seneki tyt netlerimi girince 430 bilmem ne puan gosterdi normalde 394 gelmisti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    YÖK'ün verdiği kat sayılar ile işlem yapılıyor ufak bir test yaptım şuan bir sorun göremedim ama her ihtimale karşı katsayıları ve kodları gözden geçireceğim hemen.

    Örn : TYT için Türkçe 30 Sos 15 Mat 28 Fen 15 değerleri ile TYT ham puan 393.4 OBP 70 kabul edip hesaplayınca TYT YER 435.4 olarak sonuç geliyor kat sayılar ile elle hesaplayıncada aynı sonuca ulaştım sizin puanınızı referans alarak tahmini net değerleri girince. deteylı bilgi verirseniz inceleyebilirim eğer bir yerde hatalı bir algoritma varsa tespiti için önemli teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r1skk -- 14 Aralık 2018; 13:41:31 >
  • Öncelikle uygulamayı beğendim ve kullanmayı düşünüyorum ama puan hesaplamada diplama notunu "," lü giremeyip yuvarlamak zorunda kaldım Örn 87, 55olan notumu 87 girdim ve net girerken diğer puan hesaplama uygulamalarında "0" tıklayınca gidiyor sizinkinde ise silmek durumunda kalıyorum, bunlar küçük eksikler ama giderilirse uygulama daha iyi olabilir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Notumu aldım kesinlikle haklısınız gözden küçük detaylar kaçıyor ilgili değişikliği bugün içerisinde tamamlayıp testlerini sağladıkdan sonra en geç yarın güncellemeyi yayınlayacağım yorumunuz için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.