Şimdi Ara

ŞİMŞEK OTOGAZ -Ankara Destek ve Cevaplıyor (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
697
Cevap
8
Favori
27.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba R19 megane motorlu aracıma aldesa sıralı sistem taktırdım 1.5 nozul kullandılar araç düşük devirde 1000-1500 devir civarı silkeleme yapıyor sonra düzeliyor bu sorun neyden kaynaklanır benzinde herhangi bir sorun yok.
  • yamusa63 Y kullanıcısına yanıt
    SAYIN YAMUSA63

    Bu araçlara avans sapması var. Yazılım bu sapmaya hitap eden tarzda olmalı. Ve programlama buna göre yapılmalı. Servisimiz le paylaşın ve afr yaptırın saygılar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aldesanın hangi versiyonu var acaba

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • simsekotogazankara kullanıcısına yanıt
    New start.
  • SAYIN Captain Kirk

    Enjeksiyonlu araçlar mekanik, elekromekanik, tek nokta enjeksiyon (SPI), çok nokta enjeksiyon (MPI) şeklinde dört gruba ayrılır. Çok nokta enjeksiyonlu araçlar ise full grup enjeksiyon, yarı sıralı (iki kanallı ardışık enjeksiyon sistemi) ve tam sıralı (dört kanallı enjeksiyon sistemi) olarak üçe ayrılır.Sizin Aracınız bu bağlamda fullgrup enjeksiyonlu bir araç .Aldesa Start modeli bu tip araçlara hitap edebilen bir yazılıma sahiptir.zira kalibrasyon aşamasında manuel olarak düşük devirlerin hassas yol ayarına ihtiyacı vardır .
    Yol ayarı öneririz.
  • simsekotogazankara kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
  • tesekkurler hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2019 Kia Rio 1.4 Otomatik aracıma LPG taktirmak istiyorum. Yorumları incelediğimde prins technomax ve atiler gold modellerinin uyumlu olduğu yazılıyor. Sizin görüşünüz hangisi veya başka bir model öneriniz olabilirmi. Bide bunların simit depolu fiyatı hakkinda bilgi verebilirseniz sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi akşamlar. Astra J kasa 1.4 turbo araç için lpg kiti tavsiye ve fiyat bilgisi alabilirmiyim
  • Hocam merhaba.
    Emeğinize sağlık çok güzel bilgiler paylaşmışsınız.
    Benimde bı sorunum var.
    Aracım çalıştıktan sonra normal şekilde LPG ye geçiyor ama bı süre sonra LPG gösterge ışıkları kendiliğinden sönüyor ve ardından tekrar yanıyor sırasıyla önce benzinde hemen ardından tüpe geçiyor birkaç dakika sonra gene aynı sıkıntı tekrarliyor. Sebebi ne olabilir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • begaa13 B kullanıcısına yanıt
    SAYIN BEGAA13

    Öncelikle geciken cevap yüzünden özür dileriz .Aracınıza bahse konu iki marka olur .Prins technomax plus 1,75 ohm enjektörü ile fark yaratır.Gold Enjektör1,3 ms kapama 1,7 ms açma hızına sahip 2 OHM sarıma sahiptir.
  • ermac20 E kullanıcısına yanıt
    sayın ermac20

    Öncelikle geciken cevap yüzünden özür dileriz .aracınıza prins silverline turbo map sensörlü önerirriz.

    Silverline LPG Sistemi’nin özellikleri

    Aracın, emisyonlarla ilgili arızalarını tespit edip kaydedebilen güç aktarma yönetimine entegre edilmiş teşhis sistemi olan EOBD (European On-Board Diagnostics/Avrupa Araç Arıza Teşhis Sistemi) ile birebir ayarlanabilir özelliğe sahiptir.
    Silverline kiti Amerika ve Kanada pazarları için gerekli olan R67-01 ve R110 ile LPG sistemleri için bir retrofit donanım iyileştirmesi yönergesi olan R115 normlarına uygun olarak geliştirilmiştir.
    Manifoltta (emiş bağlantısına gerek olmayan, tek kademeli ve yüksek ısı transferi kabiliyetli, kesici valf ve filtre entegreli, ayarlanabilir basınç aralığı ile yaz-kış basınç ayarlaması gerektirmeyen sabit LPG debisine sahip regülatörü mevcuttur.
    Sızdırmazlık testinden geçmiş kolay montaj imkanı sağlayan enjektör raili bulunmaktadır.
    Filtreye entegre edilmiş bir gaz sıcaklık ve basınç sensörüne sahip, kompakt tasarımı ile montajı rahat bir şekilde gerçekleştirilebilecek, 10 mikron hassasiyetinde filtre kartuşu olan filtre ünitesine sahiptir.
    Benzin takviyesine ve benzin kullanımına gerek duyulmayacak şekilde, benzine eşdeğer kaliteye ve yüksek performansa sahiptir. Bu sayede daha çok tasarruf imkanı yaratır.




  • gobiar G kullanıcısına yanıt
    sayın gobiar

    akü yanında sigortanız var muhtemel geçirmezlik yapıyor kontrol edin


  • PRİNS YENİ ÜRÜNÜ TECHNOMAX PLUS TANIYALIM
  • Kırşehir de montajı yapıldıktan sonra satın aldığım aracımdaki Atiker Grand sistemimin 10.000 bakımı için gittim. Alanında uzman arkadaşlar. Anladığım kadarı ile Prins üzerine daha çok çalışıyorlar. Tankı ve öndeki bağlantı noktalarını hem filtre takmadan önce hem sonra kontrol ettiler. Montajda sabitlenmeden bırakılmış bazı parçaları sabitlediler. En son obd bağlantısı ile ayarları kontrol edip işlemi bitirdik. Kendilerine teşekkür ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrkamilk -- 20 Aralık 2019; 19:2:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrkamilk

    Kırşehir de montajı yapıldıktan sonra satın aldığım aracımdaki Atiker Grand sistemimin 10.000 bakımı için gittim. Alanında uzman arkadaşlar. Anladığım kadarı ile Prins üzerine daha çok çalışıyorlar. Tankı ve öndeki bağlantı noktalarını hem filtre takmadan önce hem sonra kontrol ettiler. Montajda sabitlenmeden bırakılmış bazı parçaları sabitlediler. En son obd bağlantısı ile ayarları kontrol edip işlemi bitirdik. Kendilerine teşekkür ediyorum.
    Teşekkür eder ve her daim bekleriz .
  • Selamlar üstad yaklaşık 1.5 ay önce aracıma prins technomax kiti taktırdım. Araç 2016 1.4 mpi i20 otomatik şanzıman. 2 hafta önce lpg nin 1000 km kontrolü yapıldı. Ustanın söylediği ayarlar gayet güzel bir oynama olmamış dedi. Lpg göstergesi hakkında yakıt gösterge ışıkları hakkında ayar yaptırdım. Ayarı tam dolu iken yapıldı. Şu anda 100 km şehirdışı olmak üzere 410 km yol yaptım. Lpg göstergesi kırmızı ışığı yanıyor. Aynı zamanda lpg lambası da yanıyor. Araç şu an lpg de mi gidiyor yoksa benzinde mi gidiyor anlamadım. Aracın lpg si bittikten sonra kit otomatik olarak benzine geçip göstergede benzin ışığı yanması gerekmez mi. Üstad bilgilendirir isen çok memnun olurum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi çalışmalar,
    Haftaya vizeye gireceğim. Lpg tankı 07/11'de üretilmiş. Kullanım ömrü 10 yıl yazıyor. Yani 2021 Temmuz'da bitecek. Vizeden bu şekilde geçer mi yoksa diğer vize tarihinden önce biteceği için ağır kusur verip şimdiden değiştirmemi isterler mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba şimşek otogaz 2004 fiesta aracım var atiker sıralı sistem takılı sorunum kalorifer ılık üflüyor regülatör bağlantısına baktığımda paralel bağlantı mevcut regülatör sıcak su girişini tam kalorifer petegine giren hortumun 5 cm dibinden vermişler
    neredeyse arabanın göğsüyle aynı hizada ve regülatör o yükseklikten aşağıda çıkışını ise kalorifer hortumunun geri döndüğü hortumun motora girdiği yerin 20 30 cm gerisinden vermişler yani aşağıdan , sicak suyu aldıkları gibi kalorifer petegine yakin olan yerden degil. Zaten elimlede kontrol ettiğimde kalorifere giris regülatöre giriş ve çıkış hortumu sicak ama kaloriferden çıkış hortumu ılık bence kalorifere giremeden su asagiya regülatöre gidiyor kolay olan yolu seçip ordanda zaten yakın olduğu için motora geri giriyor . Acaba seri bağlantımi yapılmalıydı yapilabilirmi veya sorunumun çözümü nedir yardımınızı bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ozgurhisir O kullanıcısına yanıt
    Sayın ozgurhisir

    Rezerve ışıkların sonuncusu olan kırmızı gazın az kaldığını gösteriyor.Ve araç gazda oluyor .Gaz bitince sesli uyarı ile benzine atar kendini sistem
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.