Şimdi Ara

Şimdiye kadar hiç duymadığınız laptop speaker sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başlığın sebebi internet üzerinden araştırmalarım neticesinde böyle bir sorunun daha önce yaşanmadığını tespit etmem ve daha sonra en yakın laptop tamir yerine gittiğimde tamircinin şok olması; iyice şaşırmama neden oldu.
    Soruna gelicek olursak, speaker gayet stabil bir şekilde çalışırken yüksek ses gelmesi sonucunda ses gelmeyi bırakmasıdır tekrar düzelmesi için laptopı yeniden başlatmam gerekiyor. Biraz daha açmam gerekirse mesela orta ses seviyesinde duyabileceğim yükseklikte bir müzik dinliyorum diyelim, sesi yükselttiğimde ise biranda ses kesiliyor daha da ses gelmiyor. Ayrıntılara gelicek olursak ses seviyesini %100 yapınca direk kesilmiyor speaker üzerinden yüksek seviyede ses gelmesi sonucu ses kesiliyor.
    Pek bir bilgi ve deneyimimin olmamasıyla beraber tahminimi söyleyecek olursam; donanımsal olarak sıkıntısı var ve değişmesi gerekir. Sizlerin bu konuda cevabı nedir?
    Bu konuyu aslında açma isteğim sorunun çözülüp çözülmemesinden ziyade cidden bu sorunla karşılaşan ilk kişi miyim?







  • Laptop Modeli: Toshiba Satellite L755-164 Tarihi eser sayılabilir mi bilmiyorum ama işimi gayet iyi görüyor.
  • o kadar da tuhaf bir sorun değil, heralde çok güç gelince oynayan zar takılı kalıyor, siz elektriği kapatıp açınca yerine geliyor, donanımsal sorun işte değiştir kurtul
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.