Şimdi Ara

Şimdi de Xiaomi Pocophone F2 geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şimdi Xiaomi'den heyecan verici haberler var. Üretici dolaylı olarak Resmi Twitter Hesabından Xiaomi Pocophone F2'yi duyurdu.

    Xiaomi Pocophone F1'in bir halefi var! Şimdi üretici dolaylı olarak yeni halefini açıkladı ve Xiaomi'de yeni bir şeyler de olacak. Çünkü ilk model oldukça başarılı bir modeldi.
    Tabii ki, 700.000'den fazla satış rakamı ile, üretici olarak yeni model hakkında düşünmek uzun sürmedi. Peki F2 Ne zaman gelecek? Telefonun maliyeti ve satış fiyatı nedir?
    Ne yazık ki şu ana kadar üç sorunun hiçbirisininde cevabı belli, değil. Fakat ibre 2019 yılını işaret ediyor.

    Pocophone F2 / Beklentiler yüksek

    Şimdi de Xiaomi Pocophone F2 geliyor

    https://twitter.com/PocophoneGlobal/status/1073067797721210880

    Pocophone F2 hakkında tabii ki şu anda kesin bilgi yok. Aynı zamanda, üretici bile henüz resmi olarak bunu doğrulamadı. Muhtemelen, uygun bir fiyat ve ileri teknoloji bir donanım ile gelecek. Pocophone F2, Qualcomm Snapdragon 855 ve 8 GB veya daha fazla bellek ile, iyi bir ekran kalitesi ve çılgın özelliklere bir kamera ile satışa çıkacağı belirtiliyor.
    Fakat bunlar tabi ki söylentilerden ibaret.

    Kaynak: www.androidicecreamsandwich.de /www.chip.de



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsw -- 18 Aralık 2018; 15:27:12 >







  • Snapdragon 855 ve kasa kalitesi geliştirilip kamerada 1-2 tık iyileştirme yapılırsa satabilir. Bizim ülkelerde arkadaş 2500e aldı cihaz muazzam hızlı ama kameralari beklentilerini pek karsılamamıs.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Orcnn68

    Snapdragon 855 ve kasa kalitesi geliştirilip kamerada 1-2 tık iyileştirme yapılırsa satabilir. Bizim ülkelerde arkadaş 2500e aldı cihaz muazzam hızlı ama kameralari beklentilerini pek karsılamamıs.
    Snapdragon 855'de 5G desteği olacak ayrıca 8 GB RAM ile gelirse muazzam bir satış rakamına ulaşabilir. Antutu puanı mutlaka yüksek olacaktır. Fakat ben kasa kalitesinde çok bir farklılık olacağını sanmıyorum. Belki ekran ve kamera kalitesinde birkaç tık artış olabilir. Sonuçta premium hissini almak isteyen için Mi 8 var bence Poco F2 yine F/P cihazı olmayı sürdürecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsw -- 18 Aralık 2018; 16:6:30 >
  • Çıkış tarihi erken olsa yeter :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.