Şimdi Ara

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] (351. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: StarSCL , StarSCL
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.144
Cevap
238
Favori
471.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 349350351352353
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herpanjina kullanıcısına yanıt

    Hocam ne oldu ürününüzü teslim aldınız mı?

    Vergi durumları nasıl oldu?

    Almanya vergisiz fiyat + TR Gümrük+KDV(%38) şeklinde mi maliyet çıktı?


    Yeni ekipmanla pistler fena sardı sanırım.Sesiniz çıkmadı hiç! :))

  • lepton kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar :) ürün gümrükten bugün sabah çıktı kargo şirketinde yarın teslim edilcek muhtemelen. Haftasonuna denk geldiği için 3 iş günü baya uzadı. 2450 tl vergi çıktı. Benim hesaplamalarıma göre 400 tl daha düşük tuttu
  • 1BaDBoY1 kullanıcısına yanıt

    Eliniz çok terlemiyorsa ve elleriniz temiz kullanırsanız özel alkantra temizleyici sprey vs ile çok sorun olacağını sanmıyorum. Bazı spor otomobillerde de kullanmaya başlamışlar. Eldivenle kullandıklarını sanmam. Ama yine de deforme olunca kötü görünüyor.


    https://www.carthrottle.com/post/GV7W7u//




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eng. -- 3 Mart 2021; 8:46:53 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Herpanjina

    Hocam selamlar :) ürün gümrükten bugün sabah çıktı kargo şirketinde yarın teslim edilcek muhtemelen. Haftasonuna denk geldiği için 3 iş günü baya uzadı. 2450 tl vergi çıktı. Benim hesaplamalarıma göre 400 tl daha düşük tuttu

    Sizin müdahale etmeniz gerekti mi gümrük vs için yoksa onlar mı sizle iletişime geçti acaba?

  • Eng. kullanıcısına yanıt
    Aracı bir gümrük firması mail attı ödemem gereken tutarı ve havale etmem gereken hesap no yu. Havaleyi yapıp oraya dekontu mail olarak gönderdim ertesi gün çıkışı yapıldı ürünün
  • Merhaba, ben de bugun fanatec'ten clubsport v2.5 wrc edition siparisimi gectim. Heyecanla beklemeye geciyorum ne zaman gelecek vs gibi :) tecrubeleriniz var mi ne kadar suruyor?

    Ayrica clubsport v2.5 icin hangi update kullanilmali? Beta updateler oneriliyor yabanci forumlarda ama bilemedim. Ayarlar konusunda nereye bakmami onerirsiniz?
  • killyex K kullanıcısına yanıt
    18 şubat gibi siparişi geçtim hocam v2.5 ve formula carbon direksiyonu. Bugün kargo teslimini aldım. Siparişi geçtikten ertesi günü kargoya verilmiş ama sitede bilgileri güncellememişlerdi. Türkiyeye gümrüğe girdiğinde haberim oldu benim de ürünün geldiği. Tecrübelerimi de kullandıkca aktarıcam şuan kolide bekliyor :)
  • Herpanjina kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkurler beklemedeyim :) hayirli olsun.
  • killyex K kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim sizede hayırlı olsun şimdiden. Ayarlar konusunda bende çok gezdim forumları fakat net sabit bir bilgi bulamadım. O konuda benim de yardıma ihtiyacım var şimdilik
  • Herpanjina kullanıcısına yanıt
    Fanatec forumlarindan standart ayarlari alip fine tune yapacagiz sanirim. En kafami kurcalayan firmware update. Herkes beta kuruyor, oneriliyor ama son betayi bilmiyorum. tecrubelerinizi bekliyorum :)
  • killyex K kullanıcısına yanıt
    Satın aldığınız da profilinizde ki my products kısmında sanırım önerilen driver çıkıyor hepsini deneyip bilgilendireceğim sizi de :)
  • killyex K kullanıcısına yanıt
    Hocam kurulumu tamamlayıp biraz da vakit geçirdim yeni direksiyonla. En kullanışlı olan dediğiniz gibi beta olanı. Diğer ince ayarların hepsi ekstra olarak kurulan fanalab den yapılıyor basit bi şekilde. G29 dan sonra bunu deneyimlemek çok farklıydı gerçekten
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Electro-Man

    Sadece yarış oynamadığım için ne Gears'dan ne de The Last of Us'dan mahrum kalmak istemiyorum. Bu yüzden 2010'dan beri iki markayı da kullanıyorum.


    Şöyle bir adaptör var. Ama nasıldır bilmem.

    https://shop.cronusmax.com/drivehub.html



    Alıntıları Göster

    Geçenlerde bunu indirimde yakalayıp Aliexpress'ten notları iyi olan bir satıcıdan sipariş verdim.


    Zamanında Xbox-PC için direksiyon alıp, forumda da satılan adaptörlerle PS'e bağlayayım istiyordum. Ama fiyatları saçmalayınca, HB'de indirimde PS-PC için Thrustmaster T150 Pro bulup aldım. Sonrasında da 3-4 katına çıktı zaten fiyatlar.


    Forza Motorsport ve Horizon4'ü de PC'ye yükledim ama Gamepass uygulaması ve Microsoft sağolsun, bu oyunları PC'den açmak her güncellemede ayrı bir sıkıntı.


    Bu alet gelince, daha önce gamepad ile doğru düzgün oynayamadığım Forza Motorsport 5'i de yükleyip Xbox üzerinden oynamaya geri dönmeyi düşünüyorum.


    İncelemeler güzel görünüyor, FF de destekliyor ancak oyununa göre mi değişiyor, yoksa alet kendi kendine "emüle edilmiş" bir FF mi gönderiyor onu tam bilemedim. Ya da ince ayar falan yapabiliyor muyuz, tur sayısıydı, şuydu buydu şeklinde...


    Klavye-mouse için çok az da olsa cronus kullandım zamanında, direksiyon da bağlanıyor hesapta ama ayarı çok can sıkıcı ve FF desteği yok. Microsoft Wireless Speed Controller ile kullanmıştım bir süre ama kesinlikle bağlı bir direksiyon ve FF hissiyatı olmadan olmuyor. Ne olabilir ki, gamepad'e göre çok daha iyidir demiştim ama yok, olmuyor yani  


    Bakalım alet bi gelsin, inceleme falan da yapmayı düşünüyorum, burada da yazarım.





  • Herpanjina kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun, guzel gunlerde kullanin. Hangi betayi kurdunuz? Fotograflari da bekliyoruz :)
  • killyex K kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam darısı size :) fanatecin forumunda en güncel olanı kurdum hocam beta 402 di sanırım. Fotoğrafları da paylaşacağım uzun bi kullanımdan sonra inceleme şeklinde
  • Bilgisi olan var ise yardımcı olabilirler mi?


    Daha önce Yurtdışı birçok Amazon'dan siparişim oldu, Ancak bu ilk defa başıma geliyor.


    Amazon.de'den siparişini vermiş olduğum T300 RS GT İstanbul'a ulaşmış.

    Ancak Gümrüğe mi takıldı ne oldu bilmiyorum.

    UPS sabahın erken saatlerinde sabit bir telefondan arayıp ulaşamamış bana. Öğlen sms geldi UPS'den yetki belgesi için.

    UPS müşteri hizmetlerini aradım. Genel merkeze T.C numaramı bildireceklerini söylediler. Yetki belgesi için şu an gerek yok denildi. Ama ben yinede Yetki belgesini doldurup verilen maile gönderdim.


    Şimdi bir de Yetki belgesini kabul etmeme ihtimalleri var mıdır?

    Bazıları Vekaletname istendiği falan söylüyor.

    Noter ile vs.. uğraşmak istemiyorum.


    NOT: Yetki Belgesine açıklama kısmına Amazon ürün linki yazıldı ve ayrıyeten Amazon ürün faturası da UPS'in vermiş olduğu maile gönderildi.





  • Hocam gerek kalmaz buyuk ihtimal , yarin gumruge sunarlar pazartesi serbest kalir adresinize takip eden günlerde gelir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kuflenmispeynir

    Hocam gerek kalmaz buyuk ihtimal , yarin gumruge sunarlar pazartesi serbest kalir adresinize takip eden günlerde gelir.

    İnşallah öyle bahsettiğniz gibi olur.

    Bekleyip göreceğiz ne olacağını :)

  • uzun süre alış yapmadığın için bilmiyorsun, artık ürün gümrüğe gelince çekmek için tc no ve yetki belgesi istiyorlar belgeyi sadece ups istiyor bazı ürünlerde sorun yok yani. sen e postanı yada telefonunu takip et yeterli 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 5 Mart 2021; 1:37:10 >
  • Arkadaşlar merhaba, ps5 için uyumlu bir direksiyon düşüncesi var kafamda. Daha önce sadece teknosadan 45 liraya aldığım bir set ile ets2 oynamıştım, o da çok kaliteli bir ürün değildi haliyle. Yani pek bir bilgim yok bu setler hakkında. Anladığım kadarıyla Thrustmaster ve Logitech bu pazarın önde gelenleri. Ama fiyatları da fazlasıyla önde geliyor :) Acaba ps5 ile uyumlu daha ucuz alternatifler var mıdır, internette aratınca bazı ps4 uyumlu direksiyonların ps5 ile de uyumlu olduğu yazıyor ama resmi bilgiler de bulamadım. Önerilerinizi almak isterim..

  • 
Sayfa: önceki 349350351352353
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.